benim midemde bir sorun yok ama sana katılıyorum.Bende eve gidip uyumak istiyorum :1closedeyes:
artık uyanmak zor geliyo banaaa:mymeka:
artık uyanmak zor geliyo banaaa:mymeka:
hangimize gelmio ki :gitme: bi an once yerime birini bulsalarda bende işten cıksam diye bakıyorum suan . hergun yataktan kazıyo resmen kocış beni uyanamıyorum cunku :sinifsinif: hep gec kalıyorum işe o yuzden :kedi:
günaydınnnnnnnnnnnn mayıs ayının annişleriiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan
Günaydın NSA ve selma dimples.opuyorumnanaktan
size bi fıkra çocuğun biri sürekli tırnaklarını yiyomuş annesi ne yaptıysa vazgeçiremmiş bu alışkanlığından birgün parkta oynarken koca göbekli bi adam görmüş ve korkarak annesinin yanına gitmiş anneside fırsat bı fırsat diyip o adam tırnaklarını yediği için karnı bu hale geldi demiş ve çocuk böylece o kötü alışkanlığından kurtulmuş bi gün çocuk minübüste hamile bi bayan görmüş ve sırıtmaya başlamış hamile bayanda bu durumdan rahatsız olmuş ve ne gülüyosun çocupum demiş çocukta " ne yiyip şiştiğini biliyorum da ondan " demişkaydirigubbakcemile3
size bi fıkra çocuğun biri sürekli tırnaklarını yiyomuş annesi ne yaptıysa vazgeçiremmiş bu alışkanlığından birgün parkta oynarken koca göbekli bi adam görmüş ve korkarak annesinin yanına gitmiş anneside fırsat bı fırsat diyip o adam tırnaklarını yediği için karnı bu hale geldi demiş ve çocuk böylece o kötü alışkanlığından kurtulmuş bi gün çocuk minübüste hamile bi bayan görmüş ve sırıtmaya başlamış hamile bayanda bu durumdan rahatsız olmuş ve ne gülüyosun çocupum demiş çocukta " ne yiyip şiştiğini biliyorum da ondan " demişkaydirigubbakcemile3
Günaydın NSA ve selma dimples.opuyorumnanaktan
benimde aksine hiç uykum yok. 10 gün sonra 2. trimestra giriyorum sanırım ondan. artık halsizliğim hiçbirşey yapmama isteğim kalmadı. ama cinsel isteksizliğim devam ediyor... bizim için en hızlı geçicek zaman buymuş.
kızlar benim de cinsel isteksizliğim yoktu ama iki üç gündür sapık sapık rüyalar görüyorum ayrıca doktorum hem günde bir avuç fındık yeyin diyor hem de ilişki yasak diyor :)
kızlar benim de cinsel isteksizliğim yoktu ama iki üç gündür sapık sapık rüyalar görüyorum ayrıca doktorum hem günde bir avuç fındık yeyin diyor hem de ilişki yasak diyor :)
kaydirigubbakcemile3 niye yasak kız bize yasak değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?