2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık uyanmak zor geliyo banaaa:mymeka:

hangimize gelmio ki :gitme: bi an once yerime birini bulsalarda bende işten cıksam diye bakıyorum suan . hergun yataktan kazıyo resmen kocış beni uyanamıyorum cunku :sinifsinif: hep gec kalıyorum işe o yuzden :kedi:

Günaydın NSA ve selma dimples.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar valla benim hala daha çok uykum var ama bebişim aç kalmasın diye kalkıp birşeyler yedim yoksa öğlene kadar uyurdum

hangimize gelmio ki :gitme: bi an once yerime birini bulsalarda bende işten cıksam diye bakıyorum suan . hergun yataktan kazıyo resmen kocış beni uyanamıyorum cunku :sinifsinif: hep gec kalıyorum işe o yuzden :kedi:

aynen canım ya hala burda da birini getirmediler off çıkmak istiyorum evde olsam uyusam kalkıp missler gibi kahvaltı hazırlasam yesemkaydirigubbakcemile3 ekmek arasıyla tostla mostla geçiştiriyorum şu andakaydirigubbakcemile

günaydınnnnnnnnnnnn mayıs ayının annişleriiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

aaa günaydınnn hoşgeldin :roflol: benide ekler misin ilk sayfaya rica etsem?

sat 29 temmmuz
hamile olduğumu öğrendiğimde 43,5 kiloya düşmüştüm senağlama
29 yaşındayım
başka birşey lazımmı?

size bi fıkra çocuğun biri sürekli tırnaklarını yiyomuş annesi ne yaptıysa vazgeçiremmiş bu alışkanlığından birgün parkta oynarken koca göbekli bi adam görmüş ve korkarak annesinin yanına gitmiş anneside fırsat bı fırsat diyip o adam tırnaklarını yediği için karnı bu hale geldi demiş ve çocuk böylece o kötü alışkanlığından kurtulmuş bi gün çocuk minübüste hamile bi bayan görmüş ve sırıtmaya başlamış hamile bayanda bu durumdan rahatsız olmuş ve ne gülüyosun çocupum demiş çocukta " ne yiyip şiştiğini biliyorum da ondan " demişkaydirigubbakcemile3

Hay Allahım ya nerden buluyosun bunları sabah sabah hiç güleceğim yoktuu

delikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:

Sen iyisin canım . bi tanıdığımın doğuma kadar halsizliği uyku düşkünlüğü devam etti. öyle olcam diye endişe ediyorum ben de:umursamaz:

kızlar benim de cinsel isteksizliğim yoktu ama iki üç gündür sapık sapık rüyalar görüyorum ayrıca doktorum hem günde bir avuç fındık yeyin diyor hem de ilişki yasak diyor :)

Son düzenleme:
küçük bir çocuk hamile bir kadının karnına dokunarak
ve var burda teyzecim
- çocuğum var evladım
sizin çocuğunuzmu
- evet
onu seviyormusunuz
-evet
çokmu seviyorsunuz
-evet
öyleyse neden yedinizz kaydirigubbakcemile3

kızlar benim de cinsel isteksizliğim yoktu ama iki üç gündür sapık sapık rüyalar görüyorum ayrıca doktorum hem günde bir avuç fındık yeyin diyor hem de ilişki yasak diyor :)

e deseydin ya sende bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye niye yasakki düşük riskinmi var bize de yasaklamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…