2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol cnm iyiyiz allaha şükür

iyyim canım saol

2 hafta önce kanamam oldu hastanede yattım

soran işten ayrıldım evdeyim şimdi pek gelemiyorum
canım çok geçmiş olsun
hoşgeldinn

anam nasıl çıkarmış ya o koca çocuğu kafamçokkarıştı

bizde işallah nırmal doğum yaparız ama okaa büyüğünü çıkaramam korkarım yasakkelime

slm ant ben hiç yemedim o gevreklerden yememde canım sağlıksız geliyo bana kahvaltılık değişik peynirler zeytinler falan alsan ben sıkılınca peyniri değiştiriyomkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 KESİNLİKLE AYNI FİKİRDEYİM KATKI MADDESİ VAR ONLARDA TÜKETMEYİNlmaz:

hiç bahsetmedi bile, birde benim doğum sezeryanla olucak tetanoz olmam gerekli aslında geçmi kaldım acababoshayallersmile

şimdi netten baktım da 20. haftadan itibaren diyor ama son bir hafta aralığı vermemişler. istersen sağlık ocağına uğra, onlar seni bilgilendirir

hiç bahsetmedi bile, birde benim doğum sezeryanla olucak tetanoz olmam gerekli aslında geçmi kaldım acababoshayallersmile

bende olmadım olmayda düşünmedim çok gerekli olsa dr un söylerdi benimkide bahsetmedi 2l,3l testi ayrıntılıyı şekeri söyledi bunu söylemedi önemli bişey olsa söylerdi bence

ant cım şu meyveli müsli ler var onları aydalı buluyorlarr ama atkı maddesi varrdır mutlakada
kendinde hazırlayabilirsin bence yulaf ezmesi.kuru meveler üzüm fındık cevi karıştırıp sütle tüketebilirsin yulaf çok faydalı canım kilo da aldırmıyor

selammmmm mayıs anneleriii geçmişe bakıp geliyorum
selam hoşgeldin
kızlar normal doğum sancısı adet ağrısı gibi birşeymi acaba,benim adetim çok ağrılı olurduda,buscopan atarak geçirirdim o dönemi her zaman.:sinifsinif:
öyl eolduğunu hiç sanmıyorum eyvahedigeldismile
slm mayıs anneleri....
selam
Hayırlı cumalar
saol canım sanada
ay maşallah darısı başımıza ya ne tatlılarrrrr

merhaba güzel Mayıs anneleri geçmişi okudum ve geldim....
Eflatun canım çok geçmiş olsun,Allah ın izniyle hiç birşey olmaz bebişinde,
Şubat annelerine maşallah bebeklerini almışlar kucaklarına,Allah bizlerede nasip etsin,
yaklaştıkça korku ,merak ve heyecan artıyor;Allah ım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımza almayı nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…