hoşgeldin nerdeydin kız
herkese slm
ben bugun doktordan geldim kısaca özet geçim
50lik ve 100lük şeker yüklemem yüksek çıktığı için doktor bi hafta şeker diyeti vermişti
bugunde tekrar tahlil yapıldı ve sonuççç benim şeker halen yüksekkakannehir
bu sefer doktor şeker diyetiyle kalmadı diyetisyene gönderdieyvahedigeldismile
bi hafta tam diyet verdiiii içinde şekere ait hiç bişey olmadığı gibi doğru düzgün yemek bile yokkkmafoldumben
ve bi hafta sonra tekrar şekerime bakılıcak veeeeeee haftaya NST ye giriceksin dedi doktor çok heycanlandımmdelikafadulden
herkese slm
50lik ve 100lük şeker yüklemem yüksek çıktığı için doktor bi hafta şeker diyeti vermişti
bi hafta tam diyet verdiiii içinde şekere ait hiç bişey olmadığı gibi doğru düzgün yemek bile yokkkmafoldumben
ve bi hafta sonra tekrar şekerime bakılıcak veeeeeee haftaya NST ye giriceksin dedi doktor çok heycanlandımmdelikafadulden
canım hoşgeldin nerelerdesin merak etmiştim bende.
geçmiş olsun çok. diyet olayı zor ama bebiş için katlanıcan artık:CüvCüv:
NST için erken değil mi yaa ayy heyecan yaptım heeeyvahedigeldismile
hadi hayırlısı tatlımmkaydirigubbakcemile5
selam kızlar ben geldimmmm
bugün yahşi batıya gidecektik eşimle ama tüm salonlarda seansı bitmiş yaaaa çok üzüldüm. ilk gösterime girdiği hafta kanamam olmuştu doktor rapor verdi ondan sonra da istirahat yorulmak yok deyince bi yere çıkamadık. ben toparlanıp iyi hissedene kadar film gösterimden kaldırılmış yaaaa çok sinir oldum!klava:
geçmiş olsun canım. mecburen diyete uyucan sabredicen canım çokmu yüksek çıktı şekerin
ya nst için daha erken değilmi :bbo:
geçmiş olsun tatlım
yapacak bişi yok bebişlerimiz için herşeye katlanacaz bende bacak kramplarından geceleri uyuyamıorum
inşallah düzelir şekerin ama neden nst ye gireceksin onu anlamadım
geçmiş olsun tatlım
yapacak bişi yok bebişlerimiz için herşeye katlanacaz bende bacak kramplarından geceleri uyuyamıorum
sağol canımın içi
ya ben gün boyu uyuduğum için anca akşam giriyodum oda kimse olmuyodu sadece geçmişi okuyodum
ama diyetisten sabah 8de başlayan bi diyet programı verdi ve saati saatine uyacaksın dedi bu yüzden ben artık gündüzleri uyuyamicamm:gitme:daha çok vakit geçirrim artık kkda
herkese slm
Benim de kıramplarım çok oluyo.Bi de sonrasında et kesiği oluyo bacakalrımda çok sinir bi durum kırampla uyanmak :umursamaz:
Benim de kıramplarım çok oluyo.Bi de sonrasında et kesiği oluyo bacakalrımda çok sinir bi durum kırampla uyanmak :umursamaz:
bu sıgara mevzusu yüzünden ben yakın bir arkadaşımla görüşmüyordum,arkadaşım hamile kaldı ve herşeye normalmiş gibi devam etti,sıgara kahve,asitli içecekler,arada alkol,bende çok kızdım ona,bırakmalısın felan dedim,sen hamile kal senide görücem dedi,allahın işi ya 1 ay geçmedi hamileyim bende,ögrendiğim an herşeyi bıraktım,sonra tabi bırakdım hemde hamileyim bu defa daha çok üzüldüm felan,yine uyardım bana ne dese beğenirsiniz senin inancın zayıf bence dedi,ben allaha güveniyorum benim bebeğimi o koruyor dedi,bende sen sıgaradan dolayı kendini suçluyorsun bu yüzden sığıncak bir bahane arıyorsun dedim ve o gün bugun konuşmuyoruz
selam guzel anneler cok fna grip oldumm cok fenaaaeyvahedigeldismile
herkese slm
geçmiş olsun tatlım
selam guzel anneler cok fna grip oldumm cok fenaaaeyvahedigeldismile
sinir bi durum olmasından öte her gece acıdan ağlayarak uyanıorum uykumdan
ve 1 er 2 şer saat uyuyabiliorum hep uykularım kesik kesik
kalsiyum ve magnezyum almaya başladım almıorsan sende dene
tamamen geçirmedi ama yinede azaldılar yarı yarıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?