2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım. mecburen diyete uyucan sabredicen canım çokmu yüksek çıktı şekerin
ya nst için daha erken değilmi :bbo:

geçmiş olsun tatlım
yapacak bişi yok bebişlerimiz için herşeye katlanacaz bende bacak kramplarından geceleri uyuyamıorum
inşallah düzelir şekerin ama neden nst ye gireceksin onu anlamadım

sağol canımın içi

ya ben gün boyu uyuduğum için anca akşam giriyodum oda kimse olmuyodu sadece geçmişi okuyodum

ama diyetisten sabah 8de başlayan bi diyet programı verdi ve saati saatine uyacaksın dedi bu yüzden ben artık gündüzleri uyuyamicamm:gitme:daha çok vakit geçirrim artık kkda

olsun dvd alırsın..........sen şu iki aylık bebeğin tuvaletini nasıl çözcen bir de geçmiştede yazdık sana ama okumadın herhalde

geçmiş olsun canım. mecburen diyete uyucan sabredicen canım çokmu yüksek çıktı şekerin
ya nst için daha erken değilmi :bbo:

sağolasın canım
açlık 112 çıktı 85in altına düşürmemiz gerekir dedi doktor o yüzden diyet verdi tekrar:kedi:

geçmiş olsun tatlım
yapacak bişi yok bebişlerimiz için herşeye katlanacaz bende bacak kramplarından geceleri uyuyamıorum

evet öyle napalım inşallah uyabilirim temennim o yönde pek beceremem de normalde diyeti falanboshayallersmile

ya aslında evet NST için banada erken geldi ama doktorun yanında sormadım aklıma gelmedi o an heycandan ohaoldumsmile

ikinci kez anne olan arkadaşlarımıza soralım normalde kaçıncı hafta alıyo nst ye bilen varmı:uhm:

geçmiş olsun tatlım

Benim de kıramplarım çok oluyo.Bi de sonrasında et kesiği oluyo bacakalrımda çok sinir bi durum kırampla uyanmak :umursamaz:

Ben pek uyuyamıyorum artık şule yaa nasıl uyuyon tatlım helal vala 2lere kadar diyodun dimiaklinialirimsmile ohaoldumsmile
8de başlıcaksa elin mahkum gelrsin artık kk yakaydirigubbakcemile2
inşş iyi sonuçlar alırsın canım diyet sonundakaydirigubbakcemile5

şubat bebişleri ne tatlılar yaa maşallah
allah bizede nasip etsin rabbim kucağımza sağlıkla almayı
off duygulandım yine mafoldumben

hoşgeldin kız, geçenlerde ben de seni soruyodum. bebiş nasıl? şeker çıkan annelerin bebişleri kilolu doğuyomuş. (eğer diyete uymazsa tabi) tombişleştimi seninki? 25şubatta ben de nts ye giricem. ilk sen gireceğine göre anlatırsın artık bizeee

bu sıgara mevzusu yüzünden ben yakın bir arkadaşımla görüşmüyordum,arkadaşım hamile kaldı ve herşeye normalmiş gibi devam etti,sıgara kahve,asitli içecekler,arada alkol,bende çok kızdım ona,bırakmalısın felan dedim,sen hamile kal senide görücem dedi,allahın işi ya 1 ay geçmedi hamileyim bende,ögrendiğim an herşeyi bıraktım,sonra tabi bırakdım hemde hamileyim bu defa daha çok üzüldüm felan,yine uyardım bana ne dese beğenirsiniz senin inancın zayıf bence dedi,ben allaha güveniyorum benim bebeğimi o koruyor dedi,bende sen sıgaradan dolayı kendini suçluyorsun bu yüzden sığıncak bir bahane arıyorsun dedim ve o gün bugun konuşmuyoruz

Benim de kıramplarım çok oluyo.Bi de sonrasında et kesiği oluyo bacakalrımda çok sinir bi durum kırampla uyanmak :umursamaz:

evet çok sinir bişey benimde sağ bacağımda oluyo geceleri. dr magnezyum verdi rahatladım biraz ama bi kaç gündür içmeyi unuttum ben akşam yine başladı kramplar uffff

sinir bi durum olmasından öte her gece acıdan ağlayarak uyanıorum uykumdan
ve 1 er 2 şer saat uyuyabiliorum hep uykularım kesik kesik
kalsiyum ve magnezyum almaya başladım almıorsan sende dene
tamamen geçirmedi ama yinede azaldılar yarı yarıya

arkadaşın aslında vicdan azabı duyuyor ve kendini rahatlatmak için psikolojik bir kılıf uyduruyor. bağımlı olmak zor heralde.

hoşgeldin canım,çok geçmiş olsun bende pazartesi günü yaptıracağım şeker yüklememi,,,diyet işi zor ama bebişler için katlanacaksın artık,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
NST için benim doktorum 30. haftadan sonra demişti,seninki de erken değil bence...

geçmiş olsun tatlım

benimde bacakalrımda ve kalçamda kramp var çok kötü yorulduğum zaman hiö yürüyemiyorum gecede sağ tarafıma yatamıyorummmafoldumben

sende de bu şekildemii

sadece magnezyum iyi geliyomuşşi ama ben onuda içmiyorum tadı çok kötüüü

valla sen baya çekiyosun bu dertten. benimde belim inanılmaz ağrıyor. gece belim kopçak sanki. ama doktor demişti uzun boylu hamile kadınlarda bel ağrısı çok olurmuş. geççek sabretçez kızlarrr:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…