2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar ben geldimmmm

bugün yahşi batıya gidecektik eşimle ama tüm salonlarda seansı bitmiş yaaaa çok üzüldüm. ilk gösterime girdiği hafta kanamam olmuştu doktor rapor verdi ondan sonra da istirahat yorulmak yok deyince bi yere çıkamadık. ben toparlanıp iyi hissedene kadar film gösterimden kaldırılmış yaaaa çok sinir oldum!
klava:

selam kızlaaar geçmişi okudum geldim. ya nisan annelerinden doğuran olmuş ben yeni farkettim. Allahım inşallah 38.haftaya kadar dururlar karnımızda. şubat bebişlerinden de bayaa toplu doğan bebişler var. birtanesi 56cm doğmuş. nasıl sığdı karnına bilmem. hiç bukadar uzun bebek duymamıştım

aman üzülme ben o filmin çok dandik olduuğunu duymuştum.

ya dandik mandik cem yılmaz yapsın da dandik olsundu yaaa.. dvd sini alcam artık napim.

bi ton küfürden başka bişi kaybetmedin sakın üzülme :umursamaz:

selam kızlar sigara muhabbetini okudum , bende 15 yıllık sigara tiryakisiyim doktorum günde 4 taneyi geçmedigin sürece içerbilirsin demişti ama bi keresinde ; ben daha evlenmeden önce hastanenin önünde hamile bi kadın görmüştüm elinde de sigara vardı ve fosur fosur tüttürüyordu o zaman o kadına çok kızmıştım , hamile kaldıktan sonra ne zaman sigara yaksam aklıma o kadın geldi ve 7.ci haftada bıraktım sigarayı. şimdi bu aralar canım acaip sigara istiyor ama kendimi telkin edip , uzak duruyorum..

bu arada göbüşlerinize baktım , hepinize 41 kere maşallahhhhh.

herkese slm
ben bugun doktordan geldim kısaca özet geçim
50lik ve 100lük şeker yüklemem yüksek çıktığı için doktor bi hafta şeker diyeti vermişti
bugunde tekrar tahlil yapıldı ve sonuççç benim şeker halen yüksekkakannehir

bu sefer doktor şeker diyetiyle kalmadı diyetisyene gönderdieyvahedigeldismile

bi hafta tam diyet verdiiii içinde şekere ait hiç bişey olmadığı gibi doğru düzgün yemek bile yokkkmafoldumben

ve bi hafta sonra tekrar şekerime bakılıcak veeeeeee haftaya NST ye giriceksin dedi doktor çok heycanlandımmdelikafadulden

canım hoşgeldin nerelerdesin merak etmiştim bende.
geçmiş olsun çok. diyet olayı zor ama bebiş için katlanıcan artık:CüvCüv:
NST için erken değil mi yaa ayy heyecan yaptım heeeyvahedigeldismile
hadi hayırlısı tatlımmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…