selam kızlar ben geldimmmm
bugün yahşi batıya gidecektik eşimle ama tüm salonlarda seansı bitmiş yaaaa çok üzüldüm. ilk gösterime girdiği hafta kanamam olmuştu doktor rapor verdi ondan sonra da istirahat yorulmak yok deyince bi yere çıkamadık. ben toparlanıp iyi hissedene kadar film gösterimden kaldırılmış yaaaa çok sinir oldum!klava:
selam kızlaaar geçmişi okudum geldim. ya nisan annelerinden doğuran olmuş ben yeni farkettim. Allahım inşallah 38.haftaya kadar dururlar karnımızda. şubat bebişlerinden de bayaa toplu doğan bebişler var. birtanesi 56cm doğmuş. nasıl sığdı karnına bilmem. hiç bukadar uzun bebek duymamıştım
ahhahahahaa kız ona bende bakakaldıydım maaşallah annesi babası basketçi midir ki? benim oğlan da uzun gidio şimdilik 40 cm'i geçtik maaşallahhh,benim boyum 1.83 bakalım benden ne çıkacakakannehir
aman üzülme ben o filmin çok dandik olduuğunu duymuştum.
kocapopo sezen
selam annişler opuyorumnanaktan
Şeniz öpim dudağından barışalım delikafaduldenalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
selam annişler opuyorumnanaktan
bugün pek bir az kişiyiz herkes nerde acep
bugün pek bir az kişiyiz herkes nerde acep
selam kızlar ben geldimmmm
bugün yahşi batıya gidecektik eşimle ama tüm salonlarda seansı bitmiş yaaaa çok üzüldüm. ilk gösterime girdiği hafta kanamam olmuştu doktor rapor verdi ondan sonra da istirahat yorulmak yok deyince bi yere çıkamadık. ben toparlanıp iyi hissedene kadar film gösterimden kaldırılmış yaaaa çok sinir oldum!klava:
ben buna bayıldım şubat bebişlerinden
git git erit poponubende accık yürüyüşe çıkayım bari temiz hava iyi gelir. gelirim yine..
şiii ben geldim anneler ne konuşuodunuz bayanssulusmile
hoşgeldin nerdeydin kızselam kızlarr... hayırlı cumalar herkese.
herkese slm
ben bugun doktordan geldim kısaca özet geçim
50lik ve 100lük şeker yüklemem yüksek çıktığı için doktor bi hafta şeker diyeti vermişti
bugunde tekrar tahlil yapıldı ve sonuççç benim şeker halen yüksekkakannehir
bu sefer doktor şeker diyetiyle kalmadı diyetisyene gönderdieyvahedigeldismile
bi hafta tam diyet verdiiii içinde şekere ait hiç bişey olmadığı gibi doğru düzgün yemek bile yokkkmafoldumben
ve bi hafta sonra tekrar şekerime bakılıcak veeeeeee haftaya NST ye giriceksin dedi doktor çok heycanlandımmdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?