2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşın aslında vicdan azabı duyuyor ve kendini rahatlatmak için psikolojik bir kılıf uyduruyor. bağımlı olmak zor heralde.

eşlimle bebeğe karar verdiğimiz günden beri içmiyoruz sigara bıraktık ikimizde
allah yardım edio meleğim için herşey
bunun hiç bahanesi açıklaması yok
masum tertemiz bişeyi kirletmeye kimsenin hakkı yok

iyi ozaman Allah a güveniyorum diye 5.kattan atlasın ölmem diye düşünerek. ne enteresan yaa.. sen elinden geleni yapıp önlemini almazsan olacaklardan sen sorumlu olursun.. sinir oldum arkadaşına canım ya yazık günah değil mi o yavruyamafoldumben

sigara sağlam adamı mahvederken 2.bi canı da bilerek zehirlemek korkunç bişey...

evet çok sinir bişey benimde sağ bacağımda oluyo geceleri. dr magnezyum verdi rahatladım biraz ama bi kaç gündür içmeyi unuttum ben akşam yine başladı kramplar uffff
Kalsiyum ve magnezyum ikisini de içiyorum 2 3 aydır ama benim oluyo yine de.4 gecedir üstüste oluyo.Eşime tekme de atıyomuşum :roflol: Hiç hatırlamıyorum.Benim hamilelikten önce de olurdu zaten.Yapısal heralde.

Bazı insanlar çok garip oluyolar.Benim de 5 hafta benden büyük bi arkadaş var.Biz de bu tarz şeyler yaşadık ilk aylar.Sakınan göze çöp batarmış diye arada laf söylüyodu bana.Bebişlere günah.Yoksa bana ne kim ne yemiş ne içmiş :umursamaz:

kızlar kramp değil de arada uyuşma oluyo kolumda bacağımda. hissizlik gibi bi anda.. garipbilmiyorumkismile

benim her iki bacağımdada oluodu kramp ve kalçamdan parmaklarıma kadar acıyodu
ve her iki bacağımada oluo
birine girince diğer tarafa çevirio eşim diğerine girince diğer tarafa
bazen her ikiside aynı anda ağrımaya başlıodu o zamanda kalkıp yürüodum evde açılıodu biraz bacaklarım
magnezyum ve kalsiyum birlikte verdi doktor
evet magnezyum tadı biraz kötü ama uykudan acıyla uyanmak daha kötü
yarım su bardağına yapıorum mg u bi dikişte içiyorum

benm eşimde bırakabilse keşke yanımda asla içmiyo ama kendisine yazık üzülüyorum. kızım doğunca içmicem diyo ama bakalım

inşallah canım uyarımkaydirigubbakcemile5

ya ben gece uyuyamıyorum hem (aramızda kalsın) eşim horluyokaydirigubbakcemile3
hem 10 dkda bi tuvalate gidiyorum acayip sinir bi durum hem de midem çok yanıyo gece sürekli ağzıma geliyo yediklerim o yüzsden çok bölünüyo uykum
tam dalıyorum sabaha karşı bu sefer 7,30 kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum
sonra onu 8,30 gibi gönderip geri yatıyorum haliyel bu kadar düzensiz olunca 2ye kadar uyuyorum bazen 3-4 de olabiliyoookaydirigubbakcemile3

şubat bebişleri ne tatlılar yaa maşallah
allah bizede nasip etsin rabbim kucağımza sağlıkla almayı
off duygulandım yine mafoldumben

amin inşallahhhh

slm canımcım bende özledim seniiiolumunekankayizsmile

valla şekerdenmi nedir bilmiyorum ama bebeğim galiba iri biraz yada bana öle geldi tamö 28+0 da 1,430 grm dı doktor gayet iyi dedi şekerden falan demedi ama bakalım diyetden sonra ne olucak:ecrin_bebek:

he bi girim nst ye nasıl bişey acaba çok heycanlandımmmboshayallersmile

arkadaşın ne kadarda güzel bahane bulmuş kendineee ohhh hiç bişeyden geri kalma sonra ben Allaha güveniyorum de bence o kendine kandırıyo ve günaha giriyo
eşşeğini sağlam kazığa bağla sonraha Allaha emanet et demişler

hem Allah bizlere böyle ulvi bi duyguyu yaşamayı nasip ediyo çok şükür bunun karşılığında da kendi zevklerimizden vazgeçicek kadar fedakar olabilmeliyiz bence zaten annelikte fedakarlık ister

selam guzel anneler cok fna grip oldumm cok fenaaaeyvahedigeldismile

çok geçmiş olsun
aman dikkat edin ya vitaminini almaya devam et

hoşbuldum canımmm
evet ya zor ama yapıcak bişey yok aslında sağlıklı olanda bu napalım

hım demek erken deil haftaya ben 31.haftama giricem çünkü
aaaaaaaaaaaa ne kadar az kalmışşşşeyvahedigeldismile

evet bencede canım acıyla uyanmaktansa magnezyumu içmek daha iyi
bende bi dikişte içiyorum
ama onu içtikten sonra çok acıkıyorum ben ya sendede oluyomu
akşam yemekten sonra içiyorum sonrasında sanki yemek yememişim gbi bi açlık oluyo akşam 8den sonrada hiç bişey yemediğim için aç aç dolaşıyorum

arkadaşın aslında vicdan azabı duyuyor ve kendini rahatlatmak için psikolojik bir kılıf uyduruyor. bağımlı olmak zor heralde.
ilk önce hamilelik psikolojisi felan diyordum ama hamile kalınca aksi bir psikoloji yaşadım,tam 12 yıldır sıgara içiyordum ve günde bir paket,test sonucunu almadan önce hastanenin bahçesin de son bir tane yakdım ve eşime dedim belki 2 3 yıl içemiycem vedalaşayım,ve dediğim gibi oldu ağzıma sürmedim

ya birçok zararı var,ayrıca dediğin gibi madem öyle atlasın 5.kattan

inan aynı muhabet,sen çok abartıyorsun,bir sende mi var bebek,ne laflar işittim en son bırakdım ne diye psikolojimi bozucam ki,birde saygısızlık yapıp yanımda sıgara içmeye kalktı,uyarınca da onun evinden olduğumuzu hatırlattı,kendi keyfi bilir ama çok bencilce bir tutum,bebeğin ne suçu var değilmi?

ben 1 2gün süt içmedim,gece çok kramplarım oldu,sonra devam edince kesildi hemen hani sende belki faydası olmuyordur ama bende geçdi canım

oh maş. canım:lepi:

mide yanmaları bende de oluyo yediklerim ağzıma geliyo sanki.

30.haftalara az kaldıı ayy eyvahedigeldismileopuyorumnanaktan

ben 1 2gün süt içmedim,gece çok kramplarım oldu,sonra devam edince kesildi hemen hani sende belki faydası olmuyordur ama bende geçdi canım

ya bende hiç süt içemiyorum alerjim var yasak çok kötü bişey ya peynirle ayranla idare etmeye çalışıyorum işte

ben yemekten önce 5 gibi bişiler atıştırıorum sonrasında içiyorum o yüzden farketmedm hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…