selam guzel anneler cok fna grip oldumm cok fenaaaeyvahedigeldismile
arkadaşın aslında vicdan azabı duyuyor ve kendini rahatlatmak için psikolojik bir kılıf uyduruyor. bağımlı olmak zor heralde.
bu sıgara mevzusu yüzünden ben yakın bir arkadaşımla görüşmüyordum,arkadaşım hamile kaldı ve herşeye normalmiş gibi devam etti,sıgara kahve,asitli içecekler,arada alkol,bende çok kızdım ona,bırakmalısın felan dedim,sen hamile kal senide görücem dedi,allahın işi ya 1 ay geçmedi hamileyim bende,ögrendiğim an herşeyi bıraktım,sonra tabi bırakdım hemde hamileyim bu defa daha çok üzüldüm felan,yine uyardım bana ne dese beğenirsiniz senin inancın zayıf bence dedi,ben allaha güveniyorum benim bebeğimi o koruyor dedi,bende sen sıgaradan dolayı kendini suçluyorsun bu yüzden sığıncak bir bahane arıyorsun dedim ve o gün bugun konuşmuyoruz
sinir bi durum olmasından öte her gece acıdan ağlayarak uyanıorum uykumdan
ve 1 er 2 şer saat uyuyabiliorum hep uykularım kesik kesik
kalsiyum ve magnezyum almaya başladım almıorsan sende dene
tamamen geçirmedi ama yinede azaldılar yarı yarıya
Kalsiyum ve magnezyum ikisini de içiyorum 2 3 aydır ama benim oluyo yine de.4 gecedir üstüste oluyo.Eşime tekme de atıyomuşum :roflol: Hiç hatırlamıyorum.Benim hamilelikten önce de olurdu zaten.Yapısal heralde.evet çok sinir bişey benimde sağ bacağımda oluyo geceleri. dr magnezyum verdi rahatladım biraz ama bi kaç gündür içmeyi unuttum ben akşam yine başladı kramplar uffff
bu sıgara mevzusu yüzünden ben yakın bir arkadaşımla görüşmüyordum,arkadaşım hamile kaldı ve herşeye normalmiş gibi devam etti,sıgara kahve,asitli içecekler,arada alkol,bende çok kızdım ona,bırakmalısın felan dedim,sen hamile kal senide görücem dedi,allahın işi ya 1 ay geçmedi hamileyim bende,ögrendiğim an herşeyi bıraktım,sonra tabi bırakdım hemde hamileyim bu defa daha çok üzüldüm felan,yine uyardım bana ne dese beğenirsiniz senin inancın zayıf bence dedi,ben allaha güveniyorum benim bebeğimi o koruyor dedi,bende sen sıgaradan dolayı kendini suçluyorsun bu yüzden sığıncak bir bahane arıyorsun dedim ve o gün bugun konuşmuyoruz
geçmiş olsun bol bol dinlen
geçmiş olsun canım a.s.
dinlen bol bol
benimde bacakalrımda ve kalçamda kramp var çok kötü yorulduğum zaman hiö yürüyemiyorum gecede sağ tarafıma yatamıyorummmafoldumben
sende de bu şekildemii
sadece magnezyum iyi geliyomuşşi ama ben onuda içmiyorum tadı çok kötüüü
oh ne güzel gezhoşşbuldum geziniyom canım ya anneme geldim yine. rüzgar nereye savurursakaydirigubbakcemile3
evet bende merak ediyorumolsun dvd alırsın..........sen şu iki aylık bebeğin tuvaletini nasıl çözcen bir de geçmiştede yazdık sana ama okumadın herhalde
geçmiş olsunselam guzel anneler cok fna grip oldumm cok fenaaaeyvahedigeldismile
eşlimle bebeğe karar verdiğimiz günden beri içmiyoruz sigara bıraktık ikimizde
allah yardım edio meleğim için herşey
bunun hiç bahanesi açıklaması yok
masum tertemiz bişeyi kirletmeye kimsenin hakkı yok
oh ne güzel gez
geçmiş olsun
inşallah canım uyarımkaydirigubbakcemile5
Ben pek uyuyamıyorum artık şule yaa nasıl uyuyon tatlım helal vala 2lere kadar diyodun dimiaklinialirimsmile ohaoldumsmile
8de başlıcaksa elin mahkum gelrsin artık kk yakaydirigubbakcemile2
inşş iyi sonuçlar alırsın canım diyet sonundakaydirigubbakcemile5
şubat bebişleri ne tatlılar yaa maşallah
allah bizede nasip etsin rabbim kucağımza sağlıkla almayı
off duygulandım yine mafoldumben
hoşgeldin kız, geçenlerde ben de seni soruyodum. bebiş nasıl? şeker çıkan annelerin bebişleri kilolu doğuyomuş. (eğer diyete uymazsa tabi) tombişleştimi seninki? 25şubatta ben de nts ye giricem. ilk sen gireceğine göre anlatırsın artık bizeee
hoşgeldin canım,çok geçmiş olsun bende pazartesi günü yaptıracağım şeker yüklememi,,,diyet işi zor ama bebişler için katlanacaksın artık,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
NST için benim doktorum 30. haftadan sonra demişti,seninki de erken değil bence...
benim her iki bacağımdada oluodu kramp ve kalçamdan parmaklarıma kadar acıyodu
ve her iki bacağımada oluo
birine girince diğer tarafa çevirio eşim diğerine girince diğer tarafa
bazen her ikiside aynı anda ağrımaya başlıodu o zamanda kalkıp yürüodum evde açılıodu biraz bacaklarım
magnezyum ve kalsiyum birlikte verdi doktor
evet magnezyum tadı biraz kötü ama uykudan acıyla uyanmak daha kötü
yarım su bardağına yapıorum mg u bi dikişte içiyorum
ilk önce hamilelik psikolojisi felan diyordum ama hamile kalınca aksi bir psikoloji yaşadım,tam 12 yıldır sıgara içiyordum ve günde bir paket,test sonucunu almadan önce hastanenin bahçesin de son bir tane yakdım ve eşime dedim belki 2 3 yıl içemiycem vedalaşayım,ve dediğim gibi oldu ağzıma sürmedimarkadaşın aslında vicdan azabı duyuyor ve kendini rahatlatmak için psikolojik bir kılıf uyduruyor. bağımlı olmak zor heralde.
ya birçok zararı var,ayrıca dediğin gibi madem öyle atlasın 5.kattan
iyi ozaman Allah a güveniyorum diye 5.kattan atlasın ölmem diye düşünerek. ne enteresan yaa.. sen elinden geleni yapıp önlemini almazsan olacaklardan sen sorumlu olursun.. sinir oldum arkadaşına canım ya yazık günah değil mi o yavruyamafoldumben
sigara sağlam adamı mahvederken 2.bi canı da bilerek zehirlemek korkunç bişey...
inan aynı muhabet,sen çok abartıyorsun,bir sende mi var bebek,ne laflar işittim en son bırakdım ne diye psikolojimi bozucam ki,birde saygısızlık yapıp yanımda sıgara içmeye kalktı,uyarınca da onun evinden olduğumuzu hatırlattı,kendi keyfi bilir ama çok bencilce bir tutum,bebeğin ne suçu var değilmi?Bazı insanlar çok garip oluyolar.Benim de 5 hafta benden büyük bi arkadaş var.Biz de bu tarz şeyler yaşadık ilk aylar.Sakınan göze çöp batarmış diye arada laf söylüyodu bana.Bebişlere günah.Yoksa bana ne kim ne yemiş ne içmiş :umursamaz:
ben 1 2gün süt içmedim,gece çok kramplarım oldu,sonra devam edince kesildi hemen hani sende belki faydası olmuyordur ama bende geçdi canımbenim her iki bacağımdada oluodu kramp ve kalçamdan parmaklarıma kadar acıyodu
ve her iki bacağımada oluo
birine girince diğer tarafa çevirio eşim diğerine girince diğer tarafa
bazen her ikiside aynı anda ağrımaya başlıodu o zamanda kalkıp yürüodum evde açılıodu biraz bacaklarım
magnezyum ve kalsiyum birlikte verdi doktor
evet magnezyum tadı biraz kötü ama uykudan acıyla uyanmak daha kötü
yarım su bardağına yapıorum mg u bi dikişte içiyorum
inşallah canım uyarımkaydirigubbakcemile5
ya ben gece uyuyamıyorum hem (aramızda kalsın) eşim horluyokaydirigubbakcemile3
hem 10 dkda bi tuvalate gidiyorum acayip sinir bi durum hem de midem çok yanıyo gece sürekli ağzıma geliyo yediklerim o yüzsden çok bölünüyo uykum
tam dalıyorum sabaha karşı bu sefer 7,30 kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum
sonra onu 8,30 gibi gönderip geri yatıyorum haliyel bu kadar düzensiz olunca 2ye kadar uyuyorum bazen 3-4 de olabiliyoookaydirigubbakcemile3
ben 1 2gün süt içmedim,gece çok kramplarım oldu,sonra devam edince kesildi hemen hani sende belki faydası olmuyordur ama bende geçdi canım
evet bencede canım acıyla uyanmaktansa magnezyumu içmek daha iyi
bende bi dikişte içiyorum
ama onu içtikten sonra çok acıkıyorum ben ya sendede oluyomu
akşam yemekten sonra içiyorum sonrasında sanki yemek yememişim gbi bi açlık oluyo akşam 8den sonrada hiç bişey yemediğim için aç aç dolaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?