2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bende hiç süt içemiyorum alerjim var yasak çok kötü bişey ya peynirle ayranla idare etmeye çalışıyorum işte
yoğurt felan yiyceksin o zaman,kötüymüş alerji durumu,bana günde yarım lt iç dedi dr,bir tanıdığım günde 3 lt içiyormuş,çocuk bembeyaz doğmuşdur herhalde :)

ben 1 2gün süt içmedim,gece çok kramplarım oldu,sonra devam edince kesildi hemen hani sende belki faydası olmuyordur ama bende geçdi canım

süt yoğurt peynir ilk günden beri hep alıorum hiç aksatmadım diyebilirim ama hiç faydası olmadı ama yinede süt içiyorum yatmadan

yoğurt felan yiyceksin o zaman,kötüymüş alerji durumu,bana günde yarım lt iç dedi dr,bir tanıdığım günde 3 lt içiyormuş,çocuk bembeyaz doğmuşdur herhalde :)

3 lt mi :bbo:
evet yoğurt peynir ayran tüketiyorum dondurmada çok iyiymiş kalsiyum açıcından ara ara onuda yiyorum böyle idare ediyorum canım napalım

3 lt miiii mööle meye başlar insan yahu kaydirigubbakcemile3

kocası inek kiralasa anca olucak,yoksa adam süt parasından batar:)
bu arada kızlar şubat annelerinden bir tanesi bile beklenen doğum tarihinde doğurmamış,öncesi var sonrası var ama denk gelen bir tarih yok,bu durumda bende 26mayısda doğurmuycam sanırım,benimki geç döllenme hazirana felan sarkar herhalde

anneler anneler ya burda okumuştum herhalde çok kalsiyum bebeğin kemiklerini sertleştiriyor normal doğum zorlaşıyor faln diye
ben çok severim sütü peyniri de aşırı tüketmemeye çaılışyorum bu yüzden bir de demir bağlanmasını olumsuz etkiliyor diye
aşırı dediğim yine yarım litre içiyorum ama 1 de içerim 1.5 ta bıraksam kendimi

valla seninki daha zormuş canım Allah yardımcın olsun ne diyim
doğru söylüyosun ağrı çekmektense içmek o ilacı daha iyikaydirigubbakcemile5

kızlar ben çıkıyorum çünkü kayınvaldemlerdeyim azcık kadınla oturuyum dimi ayıp olmasın kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi iyi sohbetler güzel hafta sonları hepinize opuyorumnanaktan
bende yarın bebeğime oda takımı alıcam inşallah :ecrin_bebek:

yahu bu gebeliğin 2.tremesteri ne çabuk bitti hiç bişey anlamdım,1.dönem çok zor geçmişdi tam rahatladım derken buda bitti,3.dönem zor geçiyormuş,hatta miğde bulantısı yaşamıyanlar için hamilelik yeni başlıyor

oh herkes gidiyo ne güzel hadi şimdiden hayırlı olsun canım

bencede çok çabuk geçti ben o mide bulantısı yaşamayanlardanım hemde hiç yaşamadım:)) ama şimdi hafif hafif başladı ağırlaşmaya başladı vücudum

kızlar ben çıkıyorum
önce kendinize sonra bebiklerinize ii bakın

sende canım hoşçakal

görüşürüz hoşçakalll
hadi hayırlı olsun şimdiden oda takımınnkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben geçen hafta acil dr.a gidince nst ye almıştılar beni .çok heycanlı ama bi okadarda sıkıcı...sanırım20 dk. kadar durdum...elinize bi buton gibi bişey veriyolar bebiş oynadıkça basıyosunuz...tavsiyem eğer hastaneniz doğumhane bölümüne birisini alıyosa tek gitmemeniz...eşim yanımdaydı...yoksa patlardım sıkıntıdan....

kızlar akşam yaptığım ütüden olsa gerek iki ayak bileğimde sanki kırırmış gibi şiş. az önce farkettim çok moralim bozuldu. eşime dedim kızdı tel de ben sana dedim iki saat ayakta durursan olacağı bu dedi.

şule canım dikkat et bakalım bu hafta inş, normale döner şekerin.

benimde bir aralar 15-20 hfl.arasında geçe vc ye kalkıyordum kramp giriyordu. uyuyamıyordum ama bu ara hiç uyanmıyorum çok yoruluyorum ondanmıdır nedir ama kramp içinde kalsiyumu gün aşırı içiyordum hergüne çıkardı oda olmazsa toz olana geçiçektik. şimdilik iyiyim. gece sütünüde canım isterse içiyorum bu aralar iyicce ihmal ettim. şikayet olsa bak nasıl içicem.Benim vücut ödem yapmayamı başladı ya.mafoldumben

bizim nst odası hemen dr dasının yanında,ama 32.haftadan sonra alıyorlar,muhtemelen eşimle girerim bende,zaten hep onunla gidiyoruz

bende selma gibi ilk trimisterden bişey anlamadım allaha çok şükür hiç şikayetim olmadı ikincide bir anda geçti hafif hafif göbek büyükdükçe hoşumuza gitti evet gerçekten hamilelik benim için yeni başlıyor vücüt ağırlaştıkça sıkıntılar artıyor halime çok şükür yinede hiç mide şikayeti yaşamadım bel ağrısı çekmedim peki niye şişti ayak bileklerim kendi sivri zekalığımdan canımın kıymetini hiççç bilmiyorum hiç naz yapamadım kocama hep tay gibi ayakta ben yaparım hesabıyla. Bundan sonra yapmıcam iste.alsanaalsanasmile

canım bu haftalarda başlarmış ayaklarda şişmeler,normal bir durum yani,çok canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…