yoğurt felan yiyceksin o zaman,kötüymüş alerji durumu,bana günde yarım lt iç dedi dr,bir tanıdığım günde 3 lt içiyormuş,çocuk bembeyaz doğmuşdur herhalde :)ya bende hiç süt içemiyorum alerjim var yasak çok kötü bişey ya peynirle ayranla idare etmeye çalışıyorum işte
ben 1 2gün süt içmedim,gece çok kramplarım oldu,sonra devam edince kesildi hemen hani sende belki faydası olmuyordur ama bende geçdi canım
yoğurt felan yiyceksin o zaman,kötüymüş alerji durumu,bana günde yarım lt iç dedi dr,bir tanıdığım günde 3 lt içiyormuş,çocuk bembeyaz doğmuşdur herhalde :)
yoğurt felan yiyceksin o zaman,kötüymüş alerji durumu,bana günde yarım lt iç dedi dr,bir tanıdığım günde 3 lt içiyormuş,çocuk bembeyaz doğmuşdur herhalde :)
3 lt miiii mööle meye başlar insan yahu kaydirigubbakcemile3
benim her iki bacağımdada oluodu kramp ve kalçamdan parmaklarıma kadar acıyodu
ve her iki bacağımada oluo
birine girince diğer tarafa çevirio eşim diğerine girince diğer tarafa
bazen her ikiside aynı anda ağrımaya başlıodu o zamanda kalkıp yürüodum evde açılıodu biraz bacaklarım
magnezyum ve kalsiyum birlikte verdi doktor
evet magnezyum tadı biraz kötü ama uykudan acıyla uyanmak daha kötü
yarım su bardağına yapıorum mg u bi dikişte içiyorum
kızlar ben çıkıyorum
önce kendinize sonra bebiklerinize ii bakın
kızlar ben çıkıyorum çünkü kayınvaldemlerdeyim azcık kadınla oturuyum dimi ayıp olmasın kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi iyi sohbetler güzel hafta sonları hepinize opuyorumnanaktan
bende yarın bebeğime oda takımı alıcam inşallah :ecrin_bebek:
yahu bu gebeliğin 2.tremesteri ne çabuk bitti hiç bişey anlamdım,1.dönem çok zor geçmişdi tam rahatladım derken buda bitti,3.dönem zor geçiyormuş,hatta miğde bulantısı yaşamıyanlar için hamilelik yeni başlıyor
kızlar ben çıkıyorum
önce kendinize sonra bebiklerinize ii bakın
kızlar ben çıkıyorum çünkü kayınvaldemlerdeyim azcık kadınla oturuyum dimi ayıp olmasın kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi iyi sohbetler güzel hafta sonları hepinize opuyorumnanaktan
bende yarın bebeğime oda takımı alıcam inşallah :ecrin_bebek:
bizim nst odası hemen dr dasının yanında,ama 32.haftadan sonra alıyorlar,muhtemelen eşimle girerim bende,zaten hep onunla gidiyoruzarkadaşlar ben geçen hafta acil dr.a gidince nst ye almıştılar beni .çok heycanlı ama bi okadarda sıkıcı...sanırım20 dk. kadar durdum...elinize bi buton gibi bişey veriyolar bebiş oynadıkça basıyosunuz...tavsiyem eğer hastaneniz doğumhane bölümüne birisini alıyosa tek gitmemeniz...eşim yanımdaydı...yoksa patlardım sıkıntıdan....
canım bu haftalarda başlarmış ayaklarda şişmeler,normal bir durum yani,çok canını sıkmakızlar akşam yaptığım ütüden olsa gerek iki ayak bileğimde sanki kırırmış gibi şiş. az önce farkettim çok moralim bozuldu. eşime dedim kızdı tel de ben sana dedim iki saat ayakta durursan olacağı bu dedi.
şule canım dikkat et bakalım bu hafta inş, normale döner şekerin.
benimde bir aralar 15-20 hfl.arasında geçe vc ye kalkıyordum kramp giriyordu. uyuyamıyordum ama bu ara hiç uyanmıyorum çok yoruluyorum ondanmıdır nedir ama kramp içinde kalsiyumu gün aşırı içiyordum hergüne çıkardı oda olmazsa toz olana geçiçektik. şimdilik iyiyim. gece sütünüde canım isterse içiyorum bu aralar iyicce ihmal ettim. şikayet olsa bak nasıl içicem.Benim vücut ödem yapmayamı başladı ya.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?