geçmiş olsun tatlımmmherkese slm
ben bugun doktordan geldim kısaca özet geçim
50lik ve 100lük şeker yüklemem yüksek çıktığı için doktor bi hafta şeker diyeti vermişti
bugunde tekrar tahlil yapıldı ve sonuççç benim şeker halen yüksekkakannehir
bu sefer doktor şeker diyetiyle kalmadı diyetisyene gönderdieyvahedigeldismile
bi hafta tam diyet verdiiii içinde şekere ait hiç bişey olmadığı gibi doğru düzgün yemek bile yokkkmafoldumben
ve bi hafta sonra tekrar şekerime bakılıcak veeeeeee haftaya NST ye giriceksin dedi doktor çok heycanlandımmdelikafadulden
geçmiş olsun tatlım ben süt içmiyorum ama kaşar peynir çok yiyorum ondan benden olmuyo heralde kaşarda klsiyum daha fazlaymış birde sade sabahları kramp oluyosinir bi durum olmasından öte her gece acıdan ağlayarak uyanıorum uykumdan
ve 1 er 2 şer saat uyuyabiliorum hep uykularım kesik kesik
kalsiyum ve magnezyum almaya başladım almıorsan sende dene
tamamen geçirmedi ama yinede azaldılar yarı yarıya
niye y a zevklidir heraldearkadaşlar ben geçen hafta acil dr.a gidince nst ye almıştılar beni .çok heycanlı ama bi okadarda sıkıcı...sanırım20 dk. kadar durdum...elinize bi buton gibi bişey veriyolar bebiş oynadıkça basıyosunuz...tavsiyem eğer hastaneniz doğumhane bölümüne birisini alıyosa tek gitmemeniz...eşim yanımdaydı...yoksa patlardım sıkıntıdan....
kızlar akşam yaptığım ütüden olsa gerek iki ayak bileğimde sanki kırırmış gibi şiş. az önce farkettim çok moralim bozuldu. eşime dedim kızdı tel de ben sana dedim iki saat ayakta durursan olacağı bu dedi.
şule canım dikkat et bakalım bu hafta inş, normale döner şekerin.
benimde bir aralar 15-20 hfl.arasında geçe vc ye kalkıyordum kramp giriyordu. uyuyamıyordum ama bu ara hiç uyanmıyorum çok yoruluyorum ondanmıdır nedir ama kramp içinde kalsiyumu gün aşırı içiyordum hergüne çıkardı oda olmazsa toz olana geçiçektik. şimdilik iyiyim. gece sütünüde canım isterse içiyorum bu aralar iyicce ihmal ettim. şikayet olsa bak nasıl içicem.Benim vücut ödem yapmayamı başladı ya.mafoldumben
kızlar akşam yaptığım ütüden olsa gerek iki ayak bileğimde sanki kırırmış gibi şiş. az önce farkettim çok moralim bozuldu. eşime dedim kızdı tel de ben sana dedim iki saat ayakta durursan olacağı bu dedi.
şule canım dikkat et bakalım bu hafta inş, normale döner şekerin.
benimde bir aralar 15-20 hfl.arasında geçe vc ye kalkıyordum kramp giriyordu. uyuyamıyordum ama bu ara hiç uyanmıyorum çok yoruluyorum ondanmıdır nedir ama kramp içinde kalsiyumu gün aşırı içiyordum hergüne çıkardı oda olmazsa toz olana geçiçektik. şimdilik iyiyim. gece sütünüde canım isterse içiyorum bu aralar iyicce ihmal ettim. şikayet olsa bak nasıl içicem.Benim vücut ödem yapmayamı başladı ya.mafoldumben
canım aynen dediğin gibi sivrizekalılığında fazla ayakta durunca ayakların şişer tabi artık işlerini dinlene dinlene yapman gerekiyo mola ver dinlen sonra devam etbende selma gibi ilk trimisterden bişey anlamadım allaha çok şükür hiç şikayetim olmadı ikincide bir anda geçti hafif hafif göbek büyükdükçe hoşumuza gitti evet gerçekten hamilelik benim için yeni başlıyor vücüt ağırlaştıkça sıkıntılar artıyor halime çok şükür yinede hiç mide şikayeti yaşamadım bel ağrısı çekmedim peki niye şişti ayak bileklerim kendi sivri zekalığımdan canımın kıymetini hiççç bilmiyorum hiç naz yapamadım kocama hep tay gibi ayakta ben yaparım hesabıyla. Bundan sonra yapmıcam iste.alsanaalsanasmile
ben biraz ayaklarımı dinlendircem molaya çıkıyorum 15 dk gelcem yine.
bende selma gibi ilk trimisterden bişey anlamadım allaha çok şükür hiç şikayetim olmadı ikincide bir anda geçti hafif hafif göbek büyükdükçe hoşumuza gitti evet gerçekten hamilelik benim için yeni başlıyor vücüt ağırlaştıkça sıkıntılar artıyor halime çok şükür yinede hiç mide şikayeti yaşamadım bel ağrısı çekmedim peki niye şişti ayak bileklerim kendi sivri zekalığımdan canımın kıymetini hiççç bilmiyorum hiç naz yapamadım kocama hep tay gibi ayakta ben yaparım hesabıyla. Bundan sonra yapmıcam iste.alsanaalsanasmile
canım çok geçmiş olsun
ee artık son aylarımıza girdik ağırlaştık çok fazla ayakta kalma dikkat et kendine forsat buldukça otur
çokmu tuzlu yiyosun kevser ondsanmı acaba ödem yaptııı
doğumdan hemen sonra ödemler geçiyomuş takma kafanaaa
yaa ben yemeklere bile tuz atmıyorum nerdeyse tuzu pek sevmem. ama perşembe günleri aşkı memnu başladığı andan bitene kadar tuzlu çiğdem yiyorum dudaklarım şişiyo adeta. perşembe günü alıyorum tuz ihtiyacımı..akannehirşutarafagitti
kızlar şu istanbul CNR daki fuar başladımı nezamandı yaf
bizim nst odası hemen dr dasının yanında,ama 32.haftadan sonra alıyorlar,muhtemelen eşimle girerim bende,zaten hep onunla gidiyoruz
boşver nasıl olsa bilsende yetişemezsindelikafadulden delikafaduldenŞeniz
kızlar şu istanbul CNR daki fuar başladımı nezamandı yaf
hiçte bilemmmmmmmmmmm özellikle bekliyorum orda toptan alışveriş yaparız belkimm delübozukdelikafadulden
aşı memnu ve tuzlu çiğdemmm
1.tuzlu çiğdem ne oluyo
2.aşkı memnuyla nasıl bi bağlantı kurdun
çok merak ettim elvankaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun tatlımmm
geçmiş olsun tatlım ben süt içmiyorum ama kaşar peynir çok yiyorum ondan benden olmuyo heralde kaşarda klsiyum daha fazlaymış birde sade sabahları kramp oluyo
niye y a zevklidir heralde
aaa iyi hatırlattın canım bende onu söyliyim size diyodum
18-21 şubat arası istanbul fuar merkezinde
bebek mobilyasından bakıma herşey olucak içinde çok büyük olucakmış ve indirimli olucak galiba orasından pek emin değilim aslındaaboshayallersmile
şule, geçmiş olsun, diyet zor olsa gerek, Allah yardımcın olsun...
bağlantısını bilmiyorum ama egede çekirdeğe çiğdem deniyor :)
indirimli diye okudum kkda bi ara sanki ama bilmiyorum canım. daha vakit varmışş güzellaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?