2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun tatlımmm
geçmiş olsun tatlım ben süt içmiyorum ama kaşar peynir çok yiyorum ondan benden olmuyo heralde kaşarda klsiyum daha fazlaymış birde sade sabahları kramp oluyo
niye y a zevklidir heralde

canım çok geçmiş olsun
ee artık son aylarımıza girdik ağırlaştık çok fazla ayakta kalma dikkat et kendine forsat buldukça otur
çokmu tuzlu yiyosun kevser ondsanmı acaba ödem yaptııı

canım aynen dediğin gibi sivrizekalılığında fazla ayakta durunca ayakların şişer tabi artık işlerini dinlene dinlene yapman gerekiyo mola ver dinlen sonra devam et

doğumdan hemen sonra ödemler geçiyomuş takma kafanaaa

canım çok geçmiş olsun
ee artık son aylarımıza girdik ağırlaştık çok fazla ayakta kalma dikkat et kendine forsat buldukça otur
çokmu tuzlu yiyosun kevser ondsanmı acaba ödem yaptııı

yaa ben yemeklere bile tuz atmıyorum nerdeyse tuzu pek sevmem. ama perşembe günleri aşkı memnu başladığı andan bitene kadar tuzlu çiğdem yiyorum dudaklarım şişiyo adeta. perşembe günü alıyorum tuz ihtiyacımı..akannehirşutarafagitti

aşı memnu ve tuzlu çiğdemmm

1.tuzlu çiğdem ne oluyo
2.aşkı memnuyla nasıl bi bağlantı kurdun

çok merak ettim elvankaydirigubbakcemile3

kızlar şu istanbul CNR daki fuar başladımı nezamandı yaf

ben aşkı memnuyu izlemedim dün annemlerde kaldıkk babam gıcık oluyo diziye izletmedi adam şaka makakaydirigubbakcemile3
hoş ben de sinir oluyorum ama meraktan izliyossempatiksalakcinni

kızlar şu istanbul CNR daki fuar başladımı nezamandı yaf

aaa iyi hatırlattın canım bende onu söyliyim size diyodum

18-21 şubat arası istanbul fuar merkezinde
bebek mobilyasından bakıma herşey olucak içinde çok büyük olucakmış ve indirimli olucak galiba orasından pek emin değilim aslındaaboshayallersmile

aşı memnu ve tuzlu çiğdemmm

1.tuzlu çiğdem ne oluyo
2.aşkı memnuyla nasıl bi bağlantı kurdun

çok merak ettim elvankaydirigubbakcemile3

şule, geçmiş olsun, diyet zor olsa gerek, Allah yardımcın olsun...

bağlantısını bilmiyorum ama egede çekirdeğe çiğdem deniyor :)

aslında zevkli çok yüksek seste bebişin kalp atışını dinliyosun...ama benim için erken haftalarda olunca ve ardındandan açıklık muaynesine gireceğim için sanırım stresten biraz daraltıcı geldi..

indirimli diye okudum kkda bi ara sanki ama bilmiyorum canım. daha vakit varmışş güzellaklinialirimsmile

şule, geçmiş olsun, diyet zor olsa gerek, Allah yardımcın olsun...

bağlantısını bilmiyorum ama egede çekirdeğe çiğdem deniyor :)

sağol canım yarın başlicam diyete bugun kendime izin verdimbayanssulusmile

heee aslında tahmin ettim çekirdek olabileceğini ama ne bilim yinede pek anlamamıştım sağol canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…