delikafadulden delikafadulden ay işin zor valla kız
benimkide sürekli dalga geçiyo bu ne biçim film yalan rüzgarı gibi falan diyo ama sanki kurtlar vadisi çok iyi delikafadulden diyoki türkiyenin gerçeklerini anlatıyo bende dedim aşkı memnuda dünyanın gerçeklerini anlatıyo delikafadulden
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
1.çıtlatarak yiyorsun ya. eskiden siyahları yenirdi dudaklar mosmor olurdu. ama artık beyaz tuzlu çiğdem işte. çekirdek mi deniyor sizde. ama çekirdek diyince işin içine kabak çekirdeği antep falan da giriyor.
2.merakla beklediğim tek dizi, bu dizi yüzünden kilo alıyorum. tatlılar meyveler çiğdem dizi esnasında tüketiliyor. (bu dizide ben eski model türk kadınları gibi oluyorum anlıcağın) adamların hayatı renkli, evde oturarak koca şirket yönetiyolar tiye alıncak çok yeri var ama izletiyor kendini işteee
izletmedi mi?kavga sebebi alsanaalsanasmile
kızlar benim midem bugün felaket çok yanıyor siz hani gaviskon mu öyle bişi diyodunuz doktora sormadan alsam bişi olurmu?
ay evet, benimki de özeti de izliyor, 8 de bir başlıyor, gece yarısına kadar bitmiyor valla :))
ben de malesef aşk ı memnuyu izleyemiyorum, eşim kurtlar vadisini izliyor, ee buralarda da evler kaloriferli değil ben de başka odaya gidip istediklerimi izleyemiyorum, yazık bana maç falan izlemekten futbol yorumcuları kadar bilgim oldu valla :))
kızlar merhaba ben aventin biberonunu almaya karar verdim polikarbonluyu sizce doğru bir karar mı
polikarbnatlılarda bpa diye bir madde varmış,onunda kanselojen etkisi varmış,çok geniş bilgiye sahip değilim ama üzerinde bpasız yazması gerekiyormuş,hatta bununla ilgili anneler eylem felan yapmışlar,bu markaların avrupadaki ürünleri bpasız türkiyede sattıkları bpalıymış,nuby vs gibi bir iki marka güvenilirmiş ama netten araştır bencekızlar merhaba ben aventin biberonunu almaya karar verdim polikarbonluyu sizce doğru bir karar mı
kızlar merhaba ben aventin biberonunu almaya karar verdim polikarbonluyu sizce doğru bir karar mı
kaydirigubbakcemile3 valla benimde en az futbol yorumcusu kadar bilgim var eşim sayesinde Allahtan ben futbolu ve tüm sporları çok severim o yüzden benim için fark etmiyor akşam bursa - fener maçını izledik dolayısıyla aşkı memnu kaynadı
selam kızlar...geçmişi okumadan bugünkü sıkıntımı paylaşayım sizinle..
2 hafta önce doktora gittiğimde bebeğin kordonunda bişeyin tek olduğunu öğrenmiştik..en sonunda bugün buldum ne olduğunu..tek arter deniliyor..yani iki olması gerekirken 1 tane bulunuyormuş..
bu tek başına bi anomali sayılmıyormuş ancak başka anomalilere işaret edebiliyormuş..
aynı şeyi yaşayan bi akrabamız doğum yaptı..sadece biraz zayıf doğmuş bebeği..onun haricinde bi sorun yok..
nette fazla araştırmak istemiyorum kafam çok karışıyor..tek yapabileceğim şey dua etmek..
haftaya gitmeyi düşünüyorum doktora..
herşeyin hayırlısını istmek lazım..Rabbim hepimizin bebişlerini korusun...
kızlar şubat anneliriniz linkine baktım bir arkadaş 4600 gr doğmuş bebeği 40. haftada ve normal doğurmuş helal olsun.
kızlar tetenoz aşımın ikincisi yaptırdım bugün,allahtan hemşirenin eli çok hafifti bu sefer hiç hissetmedim.şu an için tek derdim şekerli şeylerin yasak olmuş olması,tv'de çikolata yiyenleri görünce reklamda ay nasıl içim gidiyor bilemessiniz.sağlık ocağındaki doktora sordum,doğumdan sonra bitecek diyet değilmi dedim,o da belli olmaz kalıcı olabilir dedi,:gitme: benim niye şekerim normal çıkmadı ya anlamadım.şu an tartıldım 64 kiloyum,pek fazla kiloda almadım ama işte piyongo vurdu bana.ah tatlılar ahhh....
herkese slm
ben bugun doktordan geldim kısaca özet geçim
50lik ve 100lük şeker yüklemem yüksek çıktığı için doktor bi hafta şeker diyeti vermişti
bugunde tekrar tahlil yapıldı ve sonuççç benim şeker halen yüksekkakannehir
bu sefer doktor şeker diyetiyle kalmadı diyetisyene gönderdieyvahedigeldismile
bi hafta tam diyet verdiiii içinde şekere ait hiç bişey olmadığı gibi doğru düzgün yemek bile yokkkmafoldumben
ve bi hafta sonra tekrar şekerime bakılıcak veeeeeee haftaya NST ye giriceksin dedi doktor çok heycanlandımmdelikafadulden
aslında ben de futbolu seviyorum, hatta bir bayana göre fanatik sayılabilecek kadar da fenerliyim :)) ama eşim bütün lig ve kupa maçlarını izlediği için doz aşımı oluyor bende :)) neyse şükredeyim ya bir de avrupa liglerini takip etseydi :))
iyi akşamlar kızlar, yemek yapayım acık öptüm
aslında ben de futbolu seviyorum, hatta bir bayana göre fanatik sayılabilecek kadar da fenerliyim :)) ama eşim bütün lig ve kupa maçlarını izlediği için doz aşımı oluyor bende :)) neyse şükredeyim ya bir de avrupa liglerini takip etseydi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?