2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bilmiyodum valla çekirdek çekirdek burda
ama çekirdek olunca aşkı memnuyla bağlantısı anladımm

ben çok severim çekirdeği her akşam bi paket bitiriyodum ama onuda yasakladıııı[:gitme:/B]

kızlar benim midem bugün felaket çok yanıyor siz hani gaviskon mu öyle bişi diyodunuz doktora sormadan alsam bişi olurmu?

gönül rahatlığıyla içebilrisin
ben şurup içemiyorum talcid tablet var onlardan alıyorum bugun tekrar sordum doktora ona bile içebilirsin dedi

ohhh en rahatı benim,ne eşim maç izler,nede ben dizi izliyorum çünkü tvumuz yok bizim,almayada hiç niyet etmedik,akşamları gelince birlikte bir film izliyoruz,bizim kavgamız film türü yönünde oluyordu,onuda çözdük 1kez o seçiyor,2kez ben seçiyorum guclubacismile

kaydirigubbakcemile3 valla benimde en az futbol yorumcusu kadar bilgim var eşim sayesinde Allahtan ben futbolu ve tüm sporları çok severim o yüzden benim için fark etmiyor akşam bursa - fener maçını izledik dolayısıyla aşkı memnu kaynadı

kızlar merhaba ben aventin biberonunu almaya karar verdim polikarbonluyu sizce doğru bir karar mı
polikarbnatlılarda bpa diye bir madde varmış,onunda kanselojen etkisi varmış,çok geniş bilgiye sahip değilim ama üzerinde bpasız yazması gerekiyormuş,hatta bununla ilgili anneler eylem felan yapmışlar,bu markaların avrupadaki ürünleri bpasız türkiyede sattıkları bpalıymış,nuby vs gibi bir iki marka güvenilirmiş ama netten araştır bence

gönül rahatlığıyla içebilrisin
ben şurup içemiyorum talcid tablet var onlardan alıyorum bugun tekrar sordum doktora ona bile içebilirsin dedi
[/QUOTE]

tamam ben bu akşam alayım yoksa mahvetti beni.aslında evde talcid vardı sanki .

kızlar merhaba ben aventin biberonunu almaya karar verdim polikarbonluyu sizce doğru bir karar mı

hiç bilmiyorum valla bende chicco aldım am iyi yaptım bilmiyorum ordaki kız baya ika etti beni ama kafam hala karışık

ben nuby almayı düşünüyorum,doğal dokunuş ama kaşıklısı,zaten biberonu önermiyor doktorlar,birde süt pompamda var bir tane biberon çok zorda kalırsam onu da kullanırım,pompada chico haliyle biberonda

aslında ben de futbolu seviyorum, hatta bir bayana göre fanatik sayılabilecek kadar da fenerliyim :)) ama eşim bütün lig ve kupa maçlarını izlediği için doz aşımı oluyor bende :)) neyse şükredeyim ya bir de avrupa liglerini takip etseydi :))

selam herkeslere
umarım herkes çok iidir

üzme kendini cnm moral senın iin çok önemli çok geçmiş olsun

kızlar şubat anneliriniz linkine baktım bir arkadaş 4600 gr doğmuş bebeği 40. haftada ve normal doğurmuş helal olsun.

heytttt be bravo valla

ay bendebiraz önce yaptırdım 2. aşımı inşallah birincisi gibi ağır atlatmam

geçmiş olsun cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

bende vereliniortak

ben aldım bir tane avent, polikarbonlu 125 ml. ben beğendim ama sağlık açısından arkadaşlar bpasız almak gerek diyorlar, ben daha önce almıştım. bir de camlar var aslında, ben nukun camını da aldım o da güzel bence...

Allahtan bizimki tüm maçları izlemiyor sadece beşiktaş maçlarını hamilelikten önce birlikte izliyorduk şimdi beni götürmüyor çünkü ben heycanlanıyorum tepki veriyorum diye :lepi:

Nilay, inşallah bu sefer çok acın olmaz, ben de dün oldum aşımı , benim yine hafif geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…