2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba selna.Bende mayıs bir mayıs annesiyim.çarpıntılaın olduğunu yazmışsın .Öncelikle çok geçmiş olsun.Aynı sorun bendedevar.Kalple ilgili bir problem çıkmadı.Panik ataktan şüpheleniliyo.130-140 0luyo nabzın buda beni çok tedirgin ediyo.Çarpıntın olduğu durumlarda nasıl rahatlatıyosun kendini.Cevaplarsan çok sevinirim.(bunun yüzünden hamileliğimi mutlu geçemiyorum.Bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum.)

nilay canım çok güzel paylaşımmış eşimle okudum tatlım çok güldüm ama benim kızım dönmesin yaaaa

Günaydınnnnn kızlar :)
ıStanbulda gök delinmişcesine yagmur yagıyor, sabah yataktan kalkmak tam anlamıyla işkenceydi , böyle zamanlarda çalışmaktan nefret ediyorum uyumak istiyorum ya..

Günaydınnnnn kızlar :)
İStanbulda gök delinmişcesine yagmur yagıyor, sabah yataktan kalkmak tam anlamıyla işkenceydi , böyle zamanlarda çalışmaktan nefret ediyorum uyumak istiyorum ya..

bende bende 3 saat için işe gelmekten nefret ediyorum..ha birde bu halimle yağmur suyundan gölleşen caddelerde yürümekten...

slm kızlar size birşey sormak istiyorum,Ördek Figürlü Hamile Pijama Takımı 65,00 tl 45,00 tl inmiş, bohcaci sitesinde,sizce çokmu abartılı olur.

slm kızlar size birşey sormak istiyorum,Ördek Figürlü Hamile Pijama Takımı 65,00 tl 45,00 tl inmiş, bohcaci sitesinde,sizce çokmu abartılı olur.

45 iyi aslında. linki varsa atsana yada resmi?

merhaba herkeseeee
bi hafta sonuda güneşli olsa dişimi kırcam yahuu

aynennn yaa istanbul yağmur ötesi:sm_confused:

önü düğmeli falan güzelmiş pijama canım begendim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…