2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben tetanoz aşısı olmadım bu gidişimdede doktora sormayı unuttum oda bişi demedi sadece tansiyonumla ilgilendik bu gidişimde çünkü hatırlarsanız bi ara 15/9 olmuştu hamilelikte üst sınır 14/9 muş.acaba geç mi kalıyorum :uhm:

tansiyonun için geçmiş olsun canım, tetanozu yaptırmayan bir çok arkadaş var ama dra sor istersen...

tansiyonun için geçmiş olsun canım, tetanozu yaptırmayan bir çok arkadaş var ama dra sor istersen...

teşekkürler canım inşallah kimse yaşamaz bunu saniyeler sürüyo ama çok kötü yaptı beni.ayın 20 nde şeker yüklemesi olucak o zaman sorarım.

canım tekrar geçmiş olsun,ne yapıyorsun şu an da tansiyonun için,gebelik tansiyonumuymuş?

canım tekrar geçmiş olsun,ne yapıyorsun şu an da tansiyonun için,gebelik tansiyonumuymuş?

çok teşekkürler canım hayır gebelik tansiyonu değilmiş sadece anlıkmış kendimi çok yorduğumda oluyor çünkü onun dışında değerlerim iyi.

çok teşekkürler canım hayır gebelik tansiyonu değilmiş sadece anlıkmış kendimi çok yorduğumda oluyor çünkü onun dışında değerlerim iyi.

sevindim canım önemli birşey olmamasına,bende panik atak var ,hamile kalınca tüm ilaçlarımı birden bırakmak zorunda kaldım,bende birşeye sıkılınca,üzülünce çarpıntım oluyor daralıyorum,anlık oluyor ama insanı çok yoruyor,inşallah zamanla hepsi geçecek...

slm kızlar bugün giremedim şimdide hemen çıkmam gerekiyor annemle gelecek inşl az işim kaldı sabahtan beri topla topla neyse ben bişey soracam ya bana doktor zeytin peynir reçel bal pekmez vs yasakladı kısaca tatlı ve tuzlu herşey yasak hamur işide yasak kısaca kahvaltı altarnatifim fazla yok acaba kahvaltıda yulaf ezmesi yiyebilirmiyim unuttum dr sormayı hani etinin doğadanın felan var yulaf ezmesi acaba hamileyken kullanılırmı kabızlığada iyi geliyor önceden çok kullandım ama hamilelikte kullanılırmı bilmiyom bilen varsa cevap yazsın lütfen öptüm bebişleinizin minnacık ellerinden

sanada çok geçmiş olsun canım.inşallah sadece birazcık sabretmemiz gerekiyor.

Merhaba kizlar,
Uzun zamandir yazamadim. Nezleyim ama henuz baslangici. Cok kotu olmadan kurtulmak istiyorum, cok fena yorgunluk yapiyor. Onumuzdeki hafta tatilim; 60 tane rapor yazicam ama olsun yine de evdeyim.
Bende kramp yok ama azcik ayakta dikileyim hemen bacaklarim agriyor. Acaba cok mu fazla kilo aldim ondan mi yoksa damarlarla ilgili birsey mi bilemiyorum.

geçmiş olsun um arım bir an önce geçer,benimde aykta fazla kalınca ayaklarım ağrıyor ama biraz dinlenince geçiyor,herhalde vücut ağırlaştığı içindir.

Nilay, inşallah bu sefer çok acın olmaz, ben de dün oldum aşımı , benim yine hafif geçti...

amin cnm ya çok sağol inşallah şimdili kiiyim ama bakalım artık

çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat et

sanada çok geçmiş selna aman kızlar ii bakın kendinize üzmeyin bizi:sinifsinif:

ya bendede çok fazla oluyor gece yatarken kramp ağrısıyla fırlıyorum gündüz ayaktatada bacaklarımın arkası ağrıyor romatizma gibi bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…