ben tetanoz aşısı olmadım bu gidişimdede doktora sormayı unuttum oda bişi demedi sadece tansiyonumla ilgilendik bu gidişimde çünkü hatırlarsanız bi ara 15/9 olmuştu hamilelikte üst sınır 14/9 muş.acaba geç mi kalıyorum :uhm:
tansiyonun için geçmiş olsun canım, tetanozu yaptırmayan bir çok arkadaş var ama dra sor istersen...
yaşasın bir hafta daha bitti :) ben çıkıyorum kızlar, herkese iyi akşamlar....
ben tetanoz aşısı olmadım bu gidişimdede doktora sormayı unuttum oda bişi demedi sadece tansiyonumla ilgilendik bu gidişimde çünkü hatırlarsanız bi ara 15/9 olmuştu hamilelikte üst sınır 14/9 muş.acaba geç mi kalıyorum :uhm:
canım tekrar geçmiş olsun,ne yapıyorsun şu an da tansiyonun için,gebelik tansiyonumuymuş?
umutluyum ben dr brown aldım tavsiyesini çok duymuştum nuk un da emziğini aldım. kızlar 3000. sayfamız hayırlı olsun bu arada.:lepi:
çok teşekkürler canım hayır gebelik tansiyonu değilmiş sadece anlıkmış kendimi çok yorduğumda oluyor çünkü onun dışında değerlerim iyi.
sevindim canım önemli birşey olmamasına,bende panik atak var ,hamile kalınca tüm ilaçlarımı birden bırakmak zorunda kaldım,bende birşeye sıkılınca,üzülünce çarpıntım oluyor daralıyorum,anlık oluyor ama insanı çok yoruyor,inşallah zamanla hepsi geçecek...
Merhaba kizlar,
Uzun zamandir yazamadim. Nezleyim ama henuz baslangici. Cok kotu olmadan kurtulmak istiyorum, cok fena yorgunluk yapiyor. Onumuzdeki hafta tatilim; 60 tane rapor yazicam ama olsun yine de evdeyim.
Bende kramp yok ama azcik ayakta dikileyim hemen bacaklarim agriyor. Acaba cok mu fazla kilo aldim ondan mi yoksa damarlarla ilgili birsey mi bilemiyorum.
Nilay, inşallah bu sefer çok acın olmaz, ben de dün oldum aşımı , benim yine hafif geçti...
sevindim canım önemli birşey olmamasına,bende panik atak var ,hamile kalınca tüm ilaçlarımı birden bırakmak zorunda kaldım,bende birşeye sıkılınca,üzülünce çarpıntım oluyor daralıyorum,anlık oluyor ama insanı çok yoruyor,inşallah zamanla hepsi geçecek...
Merhaba kizlar,
Uzun zamandir yazamadim. Nezleyim ama henuz baslangici. Cok kotu olmadan kurtulmak istiyorum, cok fena yorgunluk yapiyor. Onumuzdeki hafta tatilim; 60 tane rapor yazicam ama olsun yine de evdeyim.
Bende kramp yok ama azcik ayakta dikileyim hemen bacaklarim agriyor. Acaba cok mu fazla kilo aldim ondan mi yoksa damarlarla ilgili birsey mi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?