slm kızlar size birşey sormak istiyorum,Ördek Figürlü Hamile Pijama Takımı 65,00 tl 45,00 tl inmiş, bohcaci sitesinde,sizce çokmu abartılı olur.
günaydın
kimsecikler yo uyuyomusunuz kuzucuklarla...biz oğlumla kahvaltımızı yaptık babamız asker mevlütü var oraya gitti bizde evde kalmak istedikkk
akşam misafirim vardı yorulmuşum 3 akşamdr misafirim vardı
benim kalçam çok batıyo kızlar yaaa sizde de aynı sorun var mı yoruluyorum sanırımm...
neyse çok yazdım kimse de yok kaçayımm barii....
tatlım beb bugün dergide okumuştum uyuşmalar 3. Trimestrda normalmiş ama sen doktoruna sor istersen netende araştır geçmişolsunselam kızlar nasılsınız bebişler nasıl yaa benim ellerim çok uyuşuo aynı sorun sizlerdede varmı çok kötü yaa hiç bişey yapmıorum durduk yerde uyuşuo gece uyutmuo((
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl yaa benim ellerim çok uyuşuo aynı sorun sizlerdede varmı çok kötü yaa hiç bişey yapmıorum durduk yerde uyuşuo gece uyutmuo((
meriba kızlarrrr
pazar pazar napisiniz bakim
benimde canım sıkıldı öle bakim dedim ama kimse yok :S
nilay canım çok güzel paylaşımmış eşimle okudum tatlım çok güldüm ama benim kızım dönmesin yaaaa
bu haftasonu herkes tatilde anlaşılan
kendınıze ve bebişlerinize iyi bakın anacım öpüyorum opuyorumnanaktan
bu arada Türkiye’de Haziran 2010’dan itibaren, çocuk oto koltuğu kullanımı zorunlu hale geliyormuş.bence gayet yerinde bir uygulama.haberin devamı asagıda:
Araçlarda çocuk koltuğu zorunlu oluyor - Genel Bakış- ntvmsnbc.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?