2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar size birşey sormak istiyorum,Ördek Figürlü Hamile Pijama Takımı 65,00 tl 45,00 tl inmiş, bohcaci sitesinde,sizce çokmu abartılı olur.

abartı olmaz ama mağzadan ama mağzadan alsan daha ucuza alırsın bence..bende burdaki modelleri incelemiştim daha sonra mail attım sakaryada hangimağzalarda var bu ürünler die cici....a cvp yazdılar ve omağzalardan %50 inridimli aldım...burda ben her modeli bulamadım ama yinede sevimli aldıklarım...

sabahtan beri çok sıkıldık oğluşumla...şimdide cips kaçamağı yapıyoruz yerimsenibenz her nekadar yararlı bişey olmasada..canımız çekti napalım.....

Allah Allah noldu sizlere kızlar..bugün herkes tatil yapıyo galiba..sabah bi günaydın demiştim..ancak 2 sayfa geçmiş..
ben çok yoğundum bugün hem gündüz hem gece ayrı misafirim vardı..ay nolur sanki hamilelere misafir gelmese..öldüm bittim walla...

yarın eşimle nihayet bebişe bişeyler almaya gidicez..kendime de pijama takımı alıcam..becerebilirsem eklerim fotoğrafları..

pazar pazarr evde yalnızımmmm ne kaa güzel bi durum dimisempatiksalakcinni

neyseki birazdan ark.larla görüşcez..hava da güzell.. ee topic sen nasılsın??kaydirigubbakcemile3

günaydın
kimsecikler yo uyuyomusunuz kuzucuklarla...biz oğlumla kahvaltımızı yaptık babamız asker mevlütü var oraya gitti bizde evde kalmak istedikkk
akşam misafirim vardı yorulmuşum 3 akşamdr misafirim vardı
benim kalçam çok batıyo kızlar yaaa sizde de aynı sorun var mı yoruluyorum sanırımm...
neyse çok yazdım kimse de yok kaçayımm barii....

birini görmek ne güzelkaydirigubbakcemile3

kalça batması, çok ayakta kalınca ve özellikle temizlik yapınca oluyo bende.
çok yormamak lazım kendimizi..

misafir ağrılamak da kolay değil yoruyo adamı mirmirmirmir

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl yaa benim ellerim çok uyuşuo aynı sorun sizlerdede varmı çok kötü yaa hiç bişey yapmıorum durduk yerde uyuşuo gece uyutmuo((

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl yaa benim ellerim çok uyuşuo aynı sorun sizlerdede varmı çok kötü yaa hiç bişey yapmıorum durduk yerde uyuşuo gece uyutmuo((
tatlım beb bugün dergide okumuştum uyuşmalar 3. Trimestrda normalmiş ama sen doktoruna sor istersen netende araştır geçmişolsun

bende de oluyo canım doktora sordum normal dedi..

geceleri özellikle bazen bi tutuyo dediğin gibi uyutmuyo:umursamaz:

meriba kızlarrrr

pazar pazar napisiniz bakim

benimde canım sıkıldı öle bakim dedim ama kimse yok :S

nilay canım çok güzel paylaşımmış eşimle okudum tatlım çok güldüm ama benim kızım dönmesin yaaaa

bende çok güldüm okuyunca tabe terside olabilir erkek diyipte kızda çıkablir bakalım bizim topicte olcak mı öle şeyler

bencede yerinde bi uygulama

aklinialirimsmileaklinialirimsmile

boş boş oturmak olmaz...en iyisi kalkayımda kocacığıma kalpli kurabiye yapıyım..malum haftasonu çalıştığı için yanlızdımbugün...gerçi yanına gittim saolsun hediye yok biz sevgili değilizki diyen adam sabah aradı gel beğendiğin bişeyi alayım dedi...almak istediğim treçkotuda aradan çıkarmış oldum..zemuszemus tabi bende kazak aldım...şimdi kurabiye süprizinde..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…