ne zaman ayrılmayı planlıyorsun işten tatlım kaçıncı haftandaa bende sepetlerimi işten ayrılınca izne yapayım diyorum
sağol canımgeçmiş olsun, bebeğin odasını güzel günlerde kullansın inşallah, hayırlı olsun :)
hoşgeldin canım,geçmiş olsun,hafta sonu iyidi aslında ankarada hava
öncelikle hayırlı olsun odan,sitelerdenmi aldınız ve ne kadara aldınız?ortalama fiyat aralığı nedir,bende yavaş yavaş bakmaya başlıyalım diyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...eklerine-aldiklarimiz-hazirliklarimiz-53.html
kızlar kızımın son aldığım cicişlerine bakın
özlem bugün sağlık ocağına gittim termometreyi sordum dediki dijital alsan yeter çok pahalıya gerek yok eczanelerde var dedi ne bilim doktor bunu söyliyen n a yapcam bilemedim şimdibaktım canım çok güzel güle güle kullanın inşallah.
canım abimede sordum bakıp söylicek bana modelini hemen yazarım sana.
indirimde olan modelde bence güzel fiyatı çok uygun onu bi raşatıralım oda iyiyse alalım hemen canım.
özlem bugün sağlık ocağına gittim termometreyi sordum dediki dijital alsan yeter çok pahalıya gerek yok eczanelerde var dedi ne bilim doktor bunu söyliyen n a yapcam bilemedim şimdi
kızlar dün mothercare den 2 tane eşortman altı aldım bebişime ve 2si 10tl,bence fiyatı çok çok uygundu resmini de ekleyim bakın
selam kızlar hepinize iyi haftalar. nasılsınız
ben birazcık hastayım üşüttüm galiba başım dönüyo dünden beri
cumartesi bebek odası almaya gittik çok dolaştım galiba hem yoruldum hemde üşütmüşüm.
ama çok güzel bi takım aldık kuzuma çok içime sindi önümüzdeki hafta gelicek geldiğinde resimlerini eklerim
kızlar dün mothercare den 2 tane eşortman altı aldım bebişime ve 2si 10tl,bence fiyatı çok çok uygundu resmini de ekleyim bakın
GÜLE GÜLE KULLAN CANIM,BENDE HAFTASONU KIZIMA EŞOFMAN TAKIM,TULUM ALDIM,İLK FIRSAtta eklicem ciciclerini...
bende de bir takım var sadece ablam cinsiyeti öğrendiğinde hediye almışdı,onu giydiririm kısmet olursa,başkada almayı düşünmüyorum,babaannesi de alıcakmış alırsa onuda götürürüm yanımda,almazsada diğer zıbınlardan felan koyarım bişeylerbende dün baktımbişeyler oğluma...haftaya tamamlıcam inş. bişey sorucam arkadaşlar hastane çıkısı kaç tane aldınız...bende 1 tane var şu penye battaniyeli olanlarda bir atne daha alayım diyorum çokmu olurki..bide bu aldığımı baya ucuza almıştım daha şık bişey daha alayım diyorum ama kararsızım
bende dün baktımbişeyler oğluma...haftaya tamamlıcam inş. bişey sorucam arkadaşlar hastane çıkısı kaç tane aldınız...bende 1 tane var şu penye battaniyeli olanlarda bir atne daha alayım diyorum çokmu olurki..bide bu aldığımı baya ucuza almıştım daha şık bişey daha alayım diyorum ama kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?