2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
90 günün altına düştük bu aradaAllah inşallah zamanında sağlıklı doğum nasip eder,,,zaman yaklaştıkça korkuyorum,heyecanlanıyorum...Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

geçmiş olsun, bebeğin odasını güzel günlerde kullansın inşallah, hayırlı olsun :)
sağol canım

sağol canım evet iyiyidi hava ama terledim sanırım gezerken bide rüzgar vardı çarptı galiba

takımı sitelerden aldık canım 1.850 liraya aldık.
fiyat aralığı 1.500 - 3000 arasında değişiyo ama hepsinde hemen hemen aynı ürünler var bazıları çok fazla fiyat söylüyo gereksiz
çok mağaza gezdik en güzelleri bebekomda var özellikleride iyi baştan fiyatı yüksek söylüyolar ama pazarlığı iyi yapmak lazım canım. biz orayla taksit konusunda çok anlaşamadık.
Park Baby diye bir mağazadan aldık indirimde yaptılar aldığımız üründe çok güzel.

özlem bugün sağlık ocağına gittim termometreyi sordum dediki dijital alsan yeter çok pahalıya gerek yok eczanelerde var dedi ne bilim doktor bunu söyliyen n a yapcam bilemedim şimdi

özlem bugün sağlık ocağına gittim termometreyi sordum dediki dijital alsan yeter çok pahalıya gerek yok eczanelerde var dedi ne bilim doktor bunu söyliyen n a yapcam bilemedim şimdi

kulaktan ölçer birçok model var canım. kraftın falanda iyiymiş yani satanlar tavsiiye ediyor
ben abimler kullandığı için braun düşünmüştüm. ozaman bu indirimde olan modeli alabilirim
zaten braunun bütün modellerinin özellikleri hemen hemen aynı güvenilir bir kaç saniyede ölçüyolar

kızlar dün mothercare den 2 tane eşortman altı aldım bebişime ve 2si 10tl,bence fiyatı çok çok uygundu resmini de ekleyim bakın

hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan
kızlar dün mothercare den 2 tane eşortman altı aldım bebişime ve 2si 10tl,bence fiyatı çok çok uygundu resmini de ekleyim bakın

çok uyguna almışsın güle güle kullansın bebeğin inşopuyorumnanaktan

bende dün baktımbişeyler oğluma...haftaya tamamlıcam inş. bişey sorucam arkadaşlar hastane çıkısı kaç tane aldınız...bende 1 tane var şu penye battaniyeli olanlarda bir atne daha alayım diyorum çokmu olurki..bide bu aldığımı baya ucuza almıştım daha şık bişey daha alayım diyorum ama kararsızım

işde bunlar kızlar
çok saolun daha iyileri sizlerin olsun,normalde bunların ikisi 40tl felandır,sadece 0 3 ay arası olan kışlıklarda bu kadar indirim var,haliyle bir kaç ay içinde doğum yapcaklar dışındakiler alamıycak diye 0 3 ay arası kışlıklar acayip inmiş durumda

ekleyinde cicileri bakalım kızlar.
bende kızıma taşıma oto koltuğu aldım cumartesi işte bu önünde rüzgar koruması falan var arkadada malzeme koyma yeri çok kullanışlı geldi

bende de bir takım var sadece ablam cinsiyeti öğrendiğinde hediye almışdı,onu giydiririm kısmet olursa,başkada almayı düşünmüyorum,babaannesi de alıcakmış alırsa onuda götürürüm yanımda,almazsada diğer zıbınlardan felan koyarım bişeyler

ben iki takım hastane çıkışı aldım canım ikiside 18li set ufaklık marka penyesi çok kaliteli

devrimim kışlık giyebilecekmi bizim ufaklıklar yaz çocuğu olcak ini:uhm:

slm herkeseeee

kevser hayırlı olsen bebeğinin beşiği canım

esraaaaaaaaaaaaaa ne zamandır görmüyorum seni
özlemişimmŞeniz
bu arada geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…