bende şimdilik yok ama sağlık ocağında ki hemşire gerilmeye başlamışsın çatlayabilirsin dedii sibnir oldumm.. ama kaçınılmaz sonumuz olacak gibi geliyor banada çatlaklarr .... ayrıca bende kendimi çok kötü hissediyorumm artık hamile pantolonları giymekten sıkıldım çokkkkkk :kedi:kızlar teşekkür ederim sağolun fotosun çekeyim koyarım bende tuzlu yemiyorum ama salatalıkta yenilmez bu zamanda bundan sonra olcak kaçış yok. yatak odamda nişanlılık fotomuz var eşimle akşam duştan çıkmıştım ona baktım ahhh o günler dedim ne güzel çıtırdım şimdi şisko oldum çirkinleştim kendimi kötü hissediyorum dedim.:1no2: zaten kendimi kremliyim derken sütüde taşırdım mutfakta iyice sinir oldum. kızlar kalça ve belde birşey yok ama benim gögüslerim çatladı. onca kreme ragmen mafoldumben
ben hacı şakirle yıkadım canım aldığım yerdeki bayan bunu 2 firma üretiyor biri hacışakir dedi birde başka bir marka söyledi bende bildiğimi aldım ark larımda hacı şakiri önermişlerdii.. ama mis gibi koktuu cicileri oğlumun bizimkileri bile yıkayabilirim onunla yanii kaydirigubbakcemile3esra canım hangi deterjanla yıkadın merak ettim ben tavsiyeler kısmında hacı şakir granül sabunu duydum birde dalin sıvı sabun.eşları koyarken kayınvalidem diyorku aaa bu yeni eşyaları giymeden yıkacakmısınız nesi var diyor eşim dedi ne olduğu belli değil tabi yıkanacak. öylemi giydircez.
esra canım hangi deterjanla yıkadın merak ettim ben tavsiyeler kısmında hacı şakir granül sabunu duydum birde dalin sıvı sabun.eşları koyarken kayınvalidem diyorku aaa bu yeni eşyaları giymeden yıkacakmısınız nesi var diyor eşim dedi ne olduğu belli değil tabi yıkanacak. öylemi giydircez.
ne zaman ayrılmayı planlıyorsun işten tatlım kaçıncı haftandaa bende sepetlerimi işten ayrılınca izne yapayım diyorumselam kızlar
ohh hazırlıklar son sürat devam ediyo ne güzel cicileri yıkamaya başlamışsız bende işten ayrılınca yapmayı düşünüyorum. şimdilik sepetlerini süslemeyle uğraşıyorum
kızlar bugünkü sorum hangi demir ilacını kullanıyorsunuz?
captafer die bir gıda takviyesinin reklamlarını görüyorum demirsiz demir desteği diye gıdalardan alınan demirin bağırsakta daha iyi emilmesini sağlıyormuş, deneyen ya da doktyoru tavsiye eden oldu mu?
emzirme döneminde de kullanımı genelde devam ediyormuş kan değerleri gerçekten çok düşüyormuş kullanılmazsa, bana daha yeni verdi ama herhalde uzun süre içeceğiz gibi gözüküyor :bbo:ferrum fort kullanıyorum bende. 2-3 aydır sürekli kullanıyorum günde 1 tane. doktor devam diyo hala anlamadım gittikaydirigubbakcemile
emzirme döneminde de kullanımı genelde devam ediyormuş kan değerleri gerçekten çok düşüyormuş kullanılmazsa, bana daha yeni verdi ama herhalde uzun süre içeceğiz gibi gözüküyor :bbo:
tünaydın nidah teşekkürler sezen nasılsınız bakalım benim karnım çok gergin bugün çatlıcam resmen çok rahatsız ediyor.
bugün iyyim diyemiyeceği
çünkü acayip mide bulantısı ve mide yanması var
sezenn ilacı varmış bunun g le başlıyodu ama ben almıyorum çekiyorum öle gün boyu. hergün olmuyo ALlah tan.. yediklerimizle alakalı galbabilmiyorumkismile
tünaydın nidah teşekkürler sezen nasılsınız bakalım benim karnım çok gergin bugün çatlıcam resmen çok rahatsız ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?