2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende şimdilik yok ama sağlık ocağında ki hemşire gerilmeye başlamışsın çatlayabilirsin dedii sibnir oldumm.. ama kaçınılmaz sonumuz olacak gibi geliyor banada çatlaklarr .... ayrıca bende kendimi çok kötü hissediyorumm artık hamile pantolonları giymekten sıkıldım çokkkkkk :kedi:

ben hacı şakirle yıkadım canım aldığım yerdeki bayan bunu 2 firma üretiyor biri hacışakir dedi birde başka bir marka söyledi bende bildiğimi aldım ark larımda hacı şakiri önermişlerdii.. ama mis gibi koktuu cicileri oğlumun bizimkileri bile yıkayabilirim onunla yanii kaydirigubbakcemile3

ya satıldığı yerdeki elleyenleri geçtim hadi de zaten dikilirken birton el değiştiriyor allah bilir kaç kere yerlere düşüyorr. yıkamak en güzeli onun minicik tenine mikrop değmesinnn

ben dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım ama daha yıkamadım cicileri, gelecek ay yıkamayı düşünüyorum. üstünde doğumdan itibaren kullanılabilir gibi bir şey yazıyordu, ben de tavsiyelerde haci şakir ve dalini gördüm en çok...

selam kızlar
ohh hazırlıklar son sürat devam ediyo ne güzel cicileri yıkamaya başlamışsız bende işten ayrılınca yapmayı düşünüyorum. şimdilik sepetlerini süslemeyle uğraşıyorum

günaydın kızlar....
iyi bi hafta geçirriz inşallah bebişlerle beraber....
benim kalçamda batma gece uyutmuyo sağa dönemiyorum üsytüne yatamıyorum ne yapcam bilmem....
bu arada bende hacışakirle yıkadım ve bebe yumuşatıcısı kullandımm mis oldular....

selam kızlar
ohh hazırlıklar son sürat devam ediyo ne güzel cicileri yıkamaya başlamışsız bende işten ayrılınca yapmayı düşünüyorum. şimdilik sepetlerini süslemeyle uğraşıyorum
ne zaman ayrılmayı planlıyorsun işten tatlım kaçıncı haftandaa bende sepetlerimi işten ayrılınca izne yapayım diyorum

ferrum fort kullanıyorum bende. 2-3 aydır sürekli kullanıyorum günde 1 tane. doktor devam diyo hala anlamadım gittikaydirigubbakcemile

ferrum fort kullanıyorum bende. 2-3 aydır sürekli kullanıyorum günde 1 tane. doktor devam diyo hala anlamadım gittikaydirigubbakcemile
emzirme döneminde de kullanımı genelde devam ediyormuş kan değerleri gerçekten çok düşüyormuş kullanılmazsa, bana daha yeni verdi ama herhalde uzun süre içeceğiz gibi gözüküyor :bbo:

emzirme döneminde de kullanımı genelde devam ediyormuş kan değerleri gerçekten çok düşüyormuş kullanılmazsa, bana daha yeni verdi ama herhalde uzun süre içeceğiz gibi gözüküyor :bbo:

evet ürtiker de oluyo demişsin ya canım o,deride kırmızı kabarcıklar gibi oluyo dimi? benim geçen ay ayaklarda çıktı 1-2 hafta içinde geçti. doktora da sormadım. bu ilaç mı tetikliyo acabaCADIARZU

tünaydın nidah teşekkürler sezen nasılsınız bakalım benim karnım çok gergin bugün çatlıcam resmen çok rahatsız ediyor.

akşamları geriliyo benim de. bebiş uzanmaya mı çalışıyo acaba annesikaydirigubbakcemile3

bugün iyyim diyemiyeceği
çünkü acayip mide bulantısı ve mide yanması var

geçmiş olsun canım. mide yanması çok kötü ya bende yaşıyorum:umursamaz:

bendede sertleşmeler başladı ara sancılşar vcye giderken zorlanıyorum aartık

nidah ne yapacağız ya resmen yanıyoooooooooo

sezenn ilacı varmış bunun g le başlıyodu ama ben almıyorum çekiyorum öle gün boyu. hergün olmuyo ALlah tan.. yediklerimizle alakalı galbabilmiyorumkismile

tünaydın nidah teşekkürler sezen nasılsınız bakalım benim karnım çok gergin bugün çatlıcam resmen çok rahatsız ediyor.

canım dün akşam ben öyleydim artık bu ara sık sık oluyo güzel bi banyo yaptım bide niveanın dul jelleri var yumuşacık krem gibi ondan kullanıyorum sonra çıkıp biraz yağ sürüyorum acayip rahatlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…