oto koltuğu da çok hoş canımm pembe pembe:) güle güle kullansın bebeğinopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun ballı karabiber öksürüğe çok iyi geliyor bi dene içimide kolay gözün korkmasınselam kızlar hepinize iyi haftalar. nasılsınız
ben birazcık hastayım üşüttüm galiba başım dönüyo dünden beri
cumartesi bebek odası almaya gittik çok dolaştım galiba hem yoruldum hemde üşütmüşüm.
ama çok güzel bi takım aldık kuzuma çok içime sindi önümüzdeki hafta gelicek geldiğinde resimlerini eklerim
geçer bendeki çok hafif merakla ne zaman koyulaşacak bekliyorum göğsüm çok karardı benimde o kadarda genişlediki tamamını kaplıyacak koluma doğru karalık uzuyor enteresan sizdede oldu mu?bilmiyorumkismileşimdilik çatlamadım ama karnımdaki kahverengi çizgi sinirlerimi bozmaya başladı hemgöbek deliğiminaltında hemde üstünde sank, gün geçtikçe dahada koyulaşıyo gibi doğumdan sona geçer diyolar umarım geçer...
yine senin iyi ben bir aydır günde iki kan hapı kullansamda 10.6 şimdiden sömürüldük sonuna Allah kerimboshayallersmileHERKESE MERHABA,,,GEÇMıŞı OKUYUP GELDıM...
HAFTASONU 50 MG. ŞEKER YÜKLEMEM VARDI ıYı ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR 84 AÇLIK-120 TOKLUK DıYET YAPMICAM:dance:
BıRDE DOKTORUM TAM KAN SAYIMI ıSTEMıŞTı ONUDA YAPTIRDIM,10. HAFTADAN BERı DEMıR SOLÜSYONU ıÇMEME RAĞMEN KANIM DÜŞMÜŞ,ıLK HAMıLE KALDIĞIMDA 13,6 ıDı ŞıMDı 11.6 YA DÜŞMÜŞ,BEBıŞıM ALMIŞ ANNESıNıN DEMıRLERıNı...
Amin cümlemizin90 günün altına düştük bu aradaAllah inşallah zamanında sağlıklı doğum nasip eder,,,zaman yaklaştıkça korkuyorum,heyecanlanıyorum...Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
slm herkeseeee
kevser hayırlı olsen bebeğinin beşiği canım
esraaaaaaaaaaaaaa ne zamandır görmüyorum seni
özlemişimmŞeniz
bu arada geçmiş olsun tatlım
bende dün baktımbişeyler oğluma...haftaya tamamlıcam inş. bişey sorucam arkadaşlar hastane çıkısı kaç tane aldınız...bende 1 tane var şu penye battaniyeli olanlarda bir atne daha alayım diyorum çokmu olurki..bide bu aldığımı baya ucuza almıştım daha şık bişey daha alayım diyorum ama kararsızım
hoşgeldin canımm yine 2ye kadar uyudun galbaaakaydirigubbakcemile
kevserin beşiği nerde resim varmıCADIARZU
yok ya uyumuyodum
diyete başladım ya saatini kaçırmıyım diye uyumuyorum sadece ara öğün 10,30 da öğlen yemeği 1de o arada biraz uyudum o kadar:kedi:
kevser rssim koymamışta yazmış aldık diye geçmişte okudum
ya kızlar mayıs ayında doğacak ya kuzularımız nasipse inş,genelde yazlık ürünler alıyorum eşofman yada uzun kollu falan çok az aldım. yoksa yanlış mı düşündüm yafbilmiyorumkismile
devrimim, selna aldıklarınızı güle güle kullansın bebişleriniz inşallah.
aslında yazlık almak lazım ama ben bulamıyorum ya bısey ınternette var onlarada gormeden guvenemıyorum..
ben de çok yerde bulamadım nerde gördüysem aldım. çok bişey de almadım henüz ama.mart ayında belkiçıkar yazlıklar diye biraz da ağırdan gidiyorum..
ya kızlar mayıs ayında doğacak ya kuzularımız nasipse inş,genelde yazlık ürünler alıyorum eşofman yada uzun kollu falan çok az aldım. yoksa yanlış mı düşündüm yafbilmiyorumkismile
slm kızlar... ısımı gucumu bıtırdım geldım ıstezemuszemus
seras canım benımde gogsum acayıp koyulastı ve buyudu cok cırkınlestıler yaaabilmiyorumkismile
çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?