kızlar ben vucuduma cansın baby bebe yağını sürüyorum acayip tüylenme yaptı ama kokusu harika
öylede yinede erken değilmi şimdi yıkayınca yeterince sevemiyeceğiz kirlenecek diye kapatıp kaldıracağız ben doyamıyorum koklamayaben bu hafta sonu oğlumun kıyafetlerini kıyadımm pazar günü buğünde ütülerini yapıp çantasını hazırlıycam.. artık hazırlamamız gerekiyormuşş heran hazırlıklı olmak için. tabi rabbim korusunda zamanında gelsinler hepsi inşallah :Saruboceq:
kafayı çok takmamak lazım bende bakıp bakıp göbişime bu içeri girmez diyorum ama olsun ne yapalım elden gelen krem sürmek kaşımamak ondan sonra bişey yok gögüslerin çok şişti demekki sütün iyi gelecek hem kocişler dısında orayı kim görecek sallabayanssulusmilekızlar teşekkür ederim sağolun fotosun çekeyim koyarım bende tuzlu yemiyorum ama salatalıkta yenilmez bu zamanda bundan sonra olcak kaçış yok. yatak odamda nişanlılık fotomuz var eşimle akşam duştan çıkmıştım ona baktım ahhh o günler dedim ne güzel çıtırdım şimdi şisko oldum çirkinleştim kendimi kötü hissediyorum dedim.:1no2: zaten kendimi kremliyim derken sütüde taşırdım mutfakta iyice sinir oldum. kızlar kalça ve belde birşey yok ama benim gögüslerim çatladı. onca kreme ragmen mafoldumben
evde keseyimde iş yerinde yemekler tuzlu geliyor onu ne yapacağım bilmiyorumselam arkadaşlar, bakıyorumda sıkıntılarımız yavaş yavaş artmaya başlamış :) el ayak şişmelerine karşı dr. bana yoğurt yememi tavsiye etti ve tuz geröekten birinci düşmanı benim ikinci doğum olduğu için tecrübelendim ve bu hamileliğimde o kadar çok sıkıntı yaşamıyorum tuzzzzz hamile düşmanılmaz:
aaaaaaaa bende alayım zaten bebişime yatırım ne yapsam diye düşünüyordum böyle böyle birikir:hooray:biz oğlum için geçen gün A101 den bir kumbara aldık ilk baktığımızda oyuncak sandık köpek ti. sonra boynuda para ama yeri var çok şeker duruyor eve geldik koyduk odasına eşim dedi ilk parası benden olsun parayı atınca havlamaya başladı daha bir şaşırdık şimdi eve gelip ona bakanlara para atın görün diyoruz oğlum gelmeden kumbarası doluyor. :lepi:
geçmişler olsunnnnnnnnnnbugün iyyim diyemiyeceği
çünkü acayip mide bulantısı ve mide yanması var
ürtikerin teşhisi için bir test yapıyorlar böyle senin kanından alıyorlar plazmayı mı ne deri altına enjekte ediyorlar galiba tam hatırlamıyorum çok oldu ben testi yaptıralı ama kanın yoğunlaştığı yerlerde böyle sert bi cisme dokunduğunda falan kaşıntı oluyor yoğun olarakevet ürtiker de oluyo demişsin ya canım o,deride kırmızı kabarcıklar gibi oluyo dimi? benim geçen ay ayaklarda çıktı 1-2 hafta içinde geçti. doktora da sormadım. bu ilaç mı tetikliyo acabaCADIARZU
imkanın varsa muhallebi yap kendine ılık ılık ye o iyi geliyor bir iki kaşık yeterilacı bende almak istemiyorum bakayım bi şekerli su yapayım
miğde yanmasının çözümü gaviscon arkidişler bebişede bi zararı yok anında etki ediyor kanda çözülmüyormuş miğdede bariyer görevi görüyor sıvıların yemek borumuza kaçmasını engelliyor
akşamları geriliyo benim de. bebiş uzanmaya mı çalışıyo acaba annesikaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım. mide yanması çok kötü ya bende yaşıyorum:umursamaz:
gavisconsezenn ilacı varmış bunun g le başlıyodu ama ben almıyorum çekiyorum öle gün boyu. hergün olmuyo ALlah tan.. yediklerimizle alakalı galbabilmiyorumkismile
selam kızlar hepinize iyi haftalar. nasılsınız
ben birazcık hastayım üşüttüm galiba başım dönüyo dünden beri
cumartesi bebek odası almaya gittik çok dolaştım galiba hem yoruldum hemde üşütmüşüm.
ama çok güzel bi takım aldık kuzuma çok içime sindi önümüzdeki hafta gelicek geldiğinde resimlerini eklerim
ben ilk biberonu cam alıcam henüz markasına karar vermedim ama camolucak...daha çok tavsiye ediolar diğer biberonlarda bakteri üretimidaha çok oluyormuş..cam içinde ağır falan yazmışlar ama sonuçta inş. lağzım olmaz ama yeni doğmuş bebeğin eline biberonu vericek değiliz biz tutucaz...yeğenimde de cam kullandık çokda memnunduk...
cumartesi bebek odası almaya gittik çok dolaştım galiba hem yoruldum hemde üşütmüşüm.
ama çok güzel bi takım aldık kuzuma çok içime sindi önümüzdeki hafta gelicek geldiğinde resimlerini eklerim
hayırlı olsun canım bekliyoruz resimlerini..iyi günlerde kullanın inşallahhh........
kızlar selma niye yok bugün ya
girmiş çıkmış hemen
şimdilik çatlamadım ama karnımdaki kahverengi çizgi sinirlerimi bozmaya başladı hemgöbek deliğiminaltında hemde üstünde sank, gün geçtikçe dahada koyulaşıyo gibi doğumdan sona geçer diyolar umarım geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?