2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydın mayıs annelri...geçmişi okumakla meşguldum...ben oğlumun cicilerini yıkamak için dalan roxy aldım %100 doğal...hacışakir in lavantalısı vardı onuda almak istemedim...

kızlar ben vucuduma cansın baby bebe yağını sürüyorum acayip tüylenme yaptı ama kokusu harika

bende ondan kullanıyodum...ıslak vücuda sürülmesi büyük avantaj dahada nemlendiriyo..bitince dalin aldım ama o ıslak vücuda sürülmüyo çokta memnun değilim...ekstradan yağ karıştırdım üşenmezsem onu sürüyorum..birde nemlendirici ve vazelinde sürüyorum arada...

öylede yinede erken değilmi şimdi yıkayınca yeterince sevemiyeceğiz kirlenecek diye kapatıp kaldıracağız ben doyamıyorum koklamaya

kafayı çok takmamak lazım bende bakıp bakıp göbişime bu içeri girmez diyorum ama olsun ne yapalım elden gelen krem sürmek kaşımamak ondan sonra bişey yok gögüslerin çok şişti demekki sütün iyi gelecek hem kocişler dısında orayı kim görecek sallabayanssulusmile
evde keseyimde iş yerinde yemekler tuzlu geliyor onu ne yapacağım bilmiyorum
aaaaaaaa bende alayım zaten bebişime yatırım ne yapsam diye düşünüyordum böyle böyle birikir:hooray:
bugün iyyim diyemiyeceği
çünkü acayip mide bulantısı ve mide yanması var
geçmişler olsunnnnnnnnnn

Son düzenleme:
evet ürtiker de oluyo demişsin ya canım o,deride kırmızı kabarcıklar gibi oluyo dimi? benim geçen ay ayaklarda çıktı 1-2 hafta içinde geçti. doktora da sormadım. bu ilaç mı tetikliyo acabaCADIARZU
ürtikerin teşhisi için bir test yapıyorlar böyle senin kanından alıyorlar plazmayı mı ne deri altına enjekte ediyorlar galiba tam hatırlamıyorum çok oldu ben testi yaptıralı ama kanın yoğunlaştığı yerlerde böyle sert bi cisme dokunduğunda falan kaşıntı oluyor yoğun olarak
sakallı biriyle öpüşemiyorsun mesela, birinin eli çarpsa bi yere en az iki saat orası kızarık kalıyor ve kaşınıyor

ilacı bende almak istemiyorum bakayım bi şekerli su yapayım
imkanın varsa muhallebi yap kendine ılık ılık ye o iyi geliyor bir iki kaşık yeter

Son düzenleme:
kızlar vallahi bende çok geriliyorum akşamları bebe yağı falan nafile ama duş almak gerçekten iyi geliyor..tüylenme sadece yağdan olmuyor aslında hormonel kızlarrrr.....
birde ben biberonda o kadar çok kafam karıştı ki bir başlık açtım bende tecrübelerden faydalanmak için nuby ye çok baktım hafta sonu ama ortodontik emzik seçeneği yok satıcı arkadaş diğer markalaarda uymaz özellikle nuby ye dedi...nedense ben fazla takıldım bu biberon olayına .:)nuby de % 20 indirim vardı bu arada ilgilenen arkadaşlar

akşamları geriliyo benim de. bebiş uzanmaya mı çalışıyo acaba annesikaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım. mide yanması çok kötü ya bende yaşıyorum:umursamaz:
miğde yanmasının çözümü gaviscon arkidişler bebişede bi zararı yok anında etki ediyor kanda çözülmüyormuş miğdede bariyer görevi görüyor sıvıların yemek borumuza kaçmasını engelliyor
gebelik katagorisi a
bu katagorideki ilaçlar gebelikte güvenilirlikle kullanılabilir rahatlıkla kullanabilirsiniz
sezenn ilacı varmış bunun g le başlıyodu ama ben almıyorum çekiyorum öle gün boyu. hergün olmuyo ALlah tan.. yediklerimizle alakalı galbabilmiyorumkismile
gaviscon

selam kızlar hepinize iyi haftalar. nasılsınız
ben birazcık hastayım üşüttüm galiba başım dönüyo dünden beri
cumartesi bebek odası almaya gittik çok dolaştım galiba hem yoruldum hemde üşütmüşüm.
ama çok güzel bi takım aldık kuzuma çok içime sindi önümüzdeki hafta gelicek geldiğinde resimlerini eklerim

ben ilk biberonu cam alıcam henüz markasına karar vermedim ama camolucak...daha çok tavsiye ediolar diğer biberonlarda bakteri üretimidaha çok oluyormuş..cam içinde ağır falan yazmışlar ama sonuçta inş. lağzım olmaz ama yeni doğmuş bebeğin eline biberonu vericek değiliz biz tutucaz...yeğenimde de cam kullandık çokda memnunduk...

hayırlı olsun canım bekliyoruz resimlerini..iyi günlerde kullanın inşallahhh........

evet cam da iyi ama gerçekten çok ağır.. keşke hiç lazım olmaa ama bebişler emsede 6 aydan sonra lazım olucak su meyve suyu ek mama için...kaşıkla çok zor olur 1 yaşından sonra tamamen kaşıka geçilebilir.....çalışan anneler için ne yazııkki pratikk çözümler gerekiyor

geçmiş olsun, bebeğin odasını güzel günlerde kullansın inşallah, hayırlı olsun :)

hoşgeldin canım,geçmiş olsun,hafta sonu iyidi aslında ankarada hava
öncelikle hayırlı olsun odan,sitelerdenmi aldınız ve ne kadara aldınız?ortalama fiyat aralığı nedir,bende yavaş yavaş bakmaya başlıyalım diyorum

hayırlı olsun canım bekliyoruz resimlerini..iyi günlerde kullanın inşallahhh........

sağol canım inşallah.

kızlar bende çok geriliyorum özellikle akşamları balon gibi şişiyo sanki patlıcak gibi oluyo göbüşüm ben kakao yağı kullanıyorum çok iyi rahatlatıyo yumuşacık yapıyo hemde çok güzel kokuyorum çikolata gibi. ellerimide çok güzel yapıyo yumuşacık zemuszemus
bebe yağıda denedim daha önce ama böyle güzel olmamıştı. şimdiye kadar çatlamadım ama çok geriliyorum inşallah son zamanlarda çatlamam :bbo:

şimdilik çatlamadım ama karnımdaki kahverengi çizgi sinirlerimi bozmaya başladı hemgöbek deliğiminaltında hemde üstünde sank, gün geçtikçe dahada koyulaşıyo gibi doğumdan sona geçer diyolar umarım geçer...

canım doğumdan sonra geçecek o çizgi merak etme bendede var göbein altında ama çok açık renkte

teşekkür ederim gökkuşak

HERKESE MERHABA,,,GEÇMİŞİ OKUYUP GELDİM...
HAFTASONU 50 MG. ŞEKER YÜKLEMEM VARDI İYİ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR 84 AÇLIK-120 TOKLUK DİYET YAPMICAM:dance:
BİRDE DOKTORUM TAM KAN SAYIMI İSTEMİŞTİ ONUDA YAPTIRDIM,10. HAFTADAN BERİ DEMİR SOLÜSYONU İÇMEME RAĞMEN KANIM DÜŞMÜŞ,İLK HAMİLE KALDIĞIMDA 13,6 İDİ ŞİMDİ 11.6 YA DÜŞMÜŞ,BEBİŞİM ALMIŞ ANNESİNİN DEMİRLERİNİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…