2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet yaa..jılet herzaman temız tutmuyo malesef bızım herseye hazırlıklı olmamız lazım.. bende bıkere doktora gıttım acıl rezıl oldum hemsıreye:kedi:

evet yaa..jılet herzaman temız tutmuyo malesef bızım herseye hazırlıklı olmamız lazım.. bende bıkere doktora gıttım acıl rezıl oldum hemsıreye:kedi:
bende jilet kullanıyorum ama fırsatım olsa gidicem aldırıcam zaman bulamıyorum ki birde bekleyemiyorum o kadar bekarken beklerdim biraz çıksınlar die ama şimdi nerdeeeee boshayallersmile

söyleyen de hemşire yani iyi niyetle söyledi neyse. sağsalim kolayca doğuralım inşallah

bırde aynayla deneyelım bakalım nasıl olcak.. ama agdaya hayır canım yanıyo:umursamaz:

kızlar ben hep ağda yapardım ama hamile kaldığımdan beri canım yanıyor korkuyorum. bu nedenle jilet yapıyorum. ama artık ayna karşısında bile zor oluyor. kocişten yardım alcaz artık kızlar. bir de doğumdan sonra tekrar ağdaya döncem ve karınca yumurtası yağı diye bir şey duydum. aktarlarda satılıyormuş. ağdadan sonra 1hafta boyunca sürüyormuşsun 4ayda falan müthiş azaltıyormuş. doğumdan sonra onu denicem.

ya ben ağdayla aldırıyorum ama kontroller ayda bir,ama artık ayda bir ağda yapılamıyor,çünkü hem çok azaldı hemde yavaş çıkıyor,kaş bıyıkda öyle,en son 1.5 ay önce aldırdım,son kontrole gitmeden önce aldırmadım ama alıncak gibi değildi
bu arada kızlar ben bugune kadar normal doğumu şiddetle savundum ama artık korkuyorum,offf 2gündür başladı bu korkuda.hep ablam yüzünden,neymiş hiçbir kadın doğumcu normal doğum yapmamış,neden tüp bebekler felan sezeryanla doğurtuluyormuş,kafam çok karıştı

ben onu denedim ama bir faydasını göremedim canım yinede kullan istersen belki faydası olurrr

Kızlar bişey soracağım. Aranızda namaz kılan var mı? Varsa nasıl kılıyor? Oturarak mı, ayakta mı?

Kızlar bişey soracağım. Aranızda namaz kılan var mı? Varsa nasıl kılıyor? Oturarak mı, ayakta mı?

şimdiye kadar bende hiç gitmedim kuaföre ağdaya,doktorum sonuna kadar ağda yaptırabilirsin dedi ama şimdi korkuyorum...
makinayla alıyorum ,aynayla deneyeceğim bende...zor vallahi göremiyorum da...

kızlar ben hep ağda yapardım ama hamile kaldığımdan beri canım yanıyor korkuyorum. bu nedenle jilet yapıyorum. ama artık ayna karşısında bile zor oluyor. kocişten yardım alcaz artık kızlar. bir de doğumdan sonra tekrar ağdaya döncem ve karınca yumurtası yağı diye bir şey duydum. aktarlarda satılıyormuş. ağdadan sonra 1hafta boyunca sürüyormuşsun 4ayda falan müthiş azaltıyormuş. doğumdan sonra onu denicem.[/QUOTE]

karınca yumurtası yağını yeğenimde kullanmıştı..genital bölgede değilde bikini bölgesinde ve göbeğinde tüğlenme çoktu..epey kulandı ama malesef bi etkisini görmedi...kullandığın sürece az çıkıyomuş..bi arada bıraktı ama yine aynen çıkmış...tabi kişden kişiye değişirmi bllemiyorum..

sonuçta ikisininde riskleri varrr tabikii kolay birşey değil.. ama o sancıları çekmek bile gelecek oğlum için değer diye düşünüyorum. normal doğum istiyorum inş. bir sorun çıkmazz

ılerde mecbur bende kocama aldırcam artık gecende soyledımde ben beceremem keserım dıyokaydirigubbakcemile3 karınca yagını bende duydum ama hıc denemedım artık agdaya gectıkten sonra denıcem bakalım..ama etkılıymıs..

hoşgeldin canım. ben kılıyorum sürekli olmasada ayakta kılıyorum şimdilik hem hareket oluyor diee.. ama oturarak kılabilirsin diyenle olmuştu eğer zorlanıyorsan

ben kılıyorum canım..şimdilik zorlanmadığımiçin normal kılıyoru..arada ağrımolursa oturarak kılıyorum..zaten hamileliğin ilerleyen döneminde zorlanırsak oturarak kılabiliyoruz...

bende korkuyorum canım,geçen gün aynı soruyu eşime sordum,neden dedim hiç bir kadın doğumcu normal doğurmuyor?benim doktorum 2 çocuğunuda sezeryan yapmış.doktor kontrolüne gittiğimde soracağım ,normal doğumun ağrısından ziyade gidişatı beni ürkütüyor,ya ıkınamazsam,ya bebek oksijensiz kalırsa vs.vs...birde bende panik atak var.gerçi geçen sefer doktoruma sorduğumda insan tabikide bilmediği şeyden korkar dedi...hayırlısı neyse öyle olsun diyorum artık...

yakın bir arkadaşım koltuk altında ve bacaklarında kullanıyor. ilk ay çoğalttı ondan sonra bariz azalmalar oldu diyor. denicem işte. hep süreriz olmazsa. hem az çıkarsa ağda ile uğraşmak daha az vakit alır. bu arada, başından beri ben de oğlumun adını eymen istiyordum anlamı çok hoşuma gidiyor diye. kocam a isim yabancı geliyordu. ama artık o da ısındı. sanırım benimkinin de adı eymen olucak.

kızlar bu arada beni en iyi siz anlayabilirsiniz. Allahın ne kadar şanslı kullarıyız ki böyle güzel bir hissi bize yaşatıyor. 3aylık hamileyken bebeğime okadar bağlı değildim. ama şimdi içimde kıpır kıııpır kıpırdandıkça hayatımda ondan daha değerli bir varlık yokmuş gibi geliyor. Allahım sağsalim doğsun diye her gece dua ediyorum. forumda bebeğini kaybedenler bölümünden geçerken öyle üzülüyorumki. bu nasıl bir duygu nasıl bir his? annelik gerçekten çok kutsal. dün gülse birsel in yeni bir kitabı çıkmış onu şöyle bir kurcaladım. bebeği olan kadınlar hakkında yorumlar yapmış. ve asla bebek istemiyor. nasıl olurda bir kadın bebek istemez hiç anlamıyorum. beni çok iyi anladığınızı bililyorum. ben bebeğimi çok seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…