evet makinaylada dikkatli olmak gerekiyo ama en azında jiletteki gibi hemen çıkmıyo..acil dr.a gittiğimde vaktim olmadığı için jilet kullandımtek sefer bile çoğalttı diyebilirim.. allah yardımcımız olsun valla zor işler...
bende jilet kullanıyorum ama fırsatım olsa gidicem aldırıcam zaman bulamıyorum ki birde bekleyemiyorum o kadar bekarken beklerdim biraz çıksınlar die ama şimdi nerdeeeee boshayallersmileevet yaa..jılet herzaman temız tutmuyo malesef bızım herseye hazırlıklı olmamız lazım.. bende bıkere doktora gıttım acıl rezıl oldum hemsıreye:kedi:
ya canım, benim bi ark. doğurdu geçen kasım ayında. 4,5 kilo normal doğumla. hiç de öyle çok yırtık fln olmamış gayet memnundu.
kişiden kişiye değişiyo galba. ben biraz doktora bırakıcam eğer herşey yolunda giderse inş normal doğururuz hepimiz
allah allah ben 4.5 kılo dıye bılıyodum.. benım kayınvalıdem oyle dogurmud masallah hıcbıseysı yok valla.. bence kısının rahım buyuklugune baglıdır degısıyo cunku boyutları. sen herkesın dedıgıne bakma canım kafanı karıstırma bosyere..
bırde aynayla deneyelım bakalım nasıl olcak.. ama agdaya hayır canım yanıyo:umursamaz:
ben onu denedim ama bir faydasını göremedim canım yinede kullan istersen belki faydası olurrrsöyleyen de hemşire yani iyi niyetle söyledi neyse. sağsalim kolayca doğuralım inşallah
kızlar ben hep ağda yapardım ama hamile kaldığımdan beri canım yanıyor korkuyorum. bu nedenle jilet yapıyorum. ama artık ayna karşısında bile zor oluyor. kocişten yardım alcaz artık kızlar. bir de doğumdan sonra tekrar ağdaya döncem ve karınca yumurtası yağı diye bir şey duydum. aktarlarda satılıyormuş. ağdadan sonra 1hafta boyunca sürüyormuşsun 4ayda falan müthiş azaltıyormuş. doğumdan sonra onu denicem.
sonuçta ikisininde riskleri varrr tabikii kolay birşey değil.. ama o sancıları çekmek bile gelecek oğlum için değer diye düşünüyorum. normal doğum istiyorum inş. bir sorun çıkmazzya ben ağdayla aldırıyorum ama kontroller ayda bir,ama artık ayda bir ağda yapılamıyor,çünkü hem çok azaldı hemde yavaş çıkıyor,kaş bıyıkda öyle,en son 1.5 ay önce aldırdım,son kontrole gitmeden önce aldırmadım ama alıncak gibi değildi
bu arada kızlar ben bugune kadar normal doğumu şiddetle savundum ama artık korkuyorum,offf 2gündür başladı bu korkuda.hep ablam yüzünden,neymiş hiçbir kadın doğumcu normal doğum yapmamış,neden tüp bebekler felan sezeryanla doğurtuluyormuş,kafam çok karıştı
hoşgeldin canım. ben kılıyorum sürekli olmasada ayakta kılıyorum şimdilik hem hareket oluyor diee.. ama oturarak kılabilirsin diyenle olmuştu eğer zorlanıyorsanKızlar bişey soracağım. Aranızda namaz kılan var mı? Varsa nasıl kılıyor? Oturarak mı, ayakta mı?
Kızlar bişey soracağım. Aranızda namaz kılan var mı? Varsa nasıl kılıyor? Oturarak mı, ayakta mı?
ya ben ağdayla aldırıyorum ama kontroller ayda bir,ama artık ayda bir ağda yapılamıyor,çünkü hem çok azaldı hemde yavaş çıkıyor,kaş bıyıkda öyle,en son 1.5 ay önce aldırdım,son kontrole gitmeden önce aldırmadım ama alıncak gibi değildi
bu arada kızlar ben bugune kadar normal doğumu şiddetle savundum ama artık korkuyorum,offf 2gündür başladı bu korkuda.hep ablam yüzünden,neymiş hiçbir kadın doğumcu normal doğum yapmamış,neden tüp bebekler felan sezeryanla doğurtuluyormuş,kafam çok karıştı
kolay gelsınnnkızlar ben yemek yapıp geleyım gorusuruz...
karınca yumurtası yağını yeğenimde kullanmıştı..genital bölgede değilde bikini bölgesinde ve göbeğinde tüğlenme çoktu..epey kulandı ama malesef bi etkisini görmedi...kullandığın sürece az çıkıyomuş..bi arada bıraktı ama yine aynen çıkmış...tabi kişden kişiye değişirmi bllemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?