küçük bir çocuk hamile bir kadının karnına dokunarak
ve var burda teyzecim
- çocuğum var evladım
sizin çocuğunuzmu
- evet
onu seviyormusunuz
-evet
çokmu seviyorsunuz
-evet
öyleyse neden yedinizz kaydirigubbakcemile3
benim 8. haftamda kanamam olmuştu biraz düşük riski var diye dedi yazık kocişe :asigim:
kızlarrr günaydınnn nasılsınızzz ben dün giremedim çünkü salı günü i,şyerinde yemekten zehirlenmişizzz topluca bütün gün hastanedeydik. allahım hepimizi korusun ama benim bebeğim dünyaya gelmeden bütün zorluklarla karşılaştı sanırım ilk 10 hafta içinde 1 kaza ve 1 de zehirlenme atlattım allahımm çocuk içerde şaşırmıştırrr noluooo diee
benim 8. haftamda kanamam olmuştu biraz düşük riski var diye dedi yazık kocişe :asigim:
niye sana yazık değilmi hemen kocişe diyon anlamadık sanmaaa
kızlarrr günaydınnn nasılsınızzz ben dün giremedim çünkü salı günü i,şyerinde yemekten zehirlenmişizzz topluca bütün gün hastanedeydik. allahım hepimizi korusun ama benim bebeğim dünyaya gelmeden bütün zorluklarla karşılaştı sanırım ilk 10 hafta içinde 1 kaza ve 1 de zehirlenme atlattım allahımm çocuk içerde şaşırmıştırrr noluooo diee
cnm ekledim peki şuanki kilon kaç.bide takvime 45 olarak ekledim 43 yazmaya elim gitmediii:sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol:
güldürdün beni kız Allah iyiliğini versin evde deli gibi tek başıma gülüyorum komşularda bu kız hamile kaldı kalalı kafayı yedi diyecek,,,
kızlar hepinize merhabalar..
sabahınız aydın gününüz şen geçsin. ben çok sabırsızlanıyorum bebişimin cinsiyeti için. sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun bi de erkek olsun diye dua ediyorum.
beni gören herkes erkek evladın olacak diyor. bende çok hevesleniyorum. 28 ekimde gidecem doktora tahlillerim var. acaba döyler mi bize o zaman cinsiyeti. şu an 10. haftanın içindeyim...
bana da herkes erkek diyo dün gece gene rüyamda oğlum olmuştu ama çok çirkin kulakları kepçeydi :sinifsinif:
kendinize iyi bakın öpüyorum by
kızlar hepinize merhabalar..
sabahınız aydın gününüz şen geçsin. ben çok sabırsızlanıyorum bebişimin cinsiyeti için. sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun bi de erkek olsun diye dua ediyorum.
beni gören herkes erkek evladın olacak diyor. bende çok hevesleniyorum. 28 ekimde gidecem doktora tahlillerim var. acaba döyler mi bize o zaman cinsiyeti. şu an 10. haftanın içindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?