2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr günaydınnn nasılsınızzz ben dün giremedim çünkü salı günü i,şyerinde yemekten zehirlenmişizzz topluca bütün gün hastanedeydik. allahım hepimizi korusun ama benim bebeğim dünyaya gelmeden bütün zorluklarla karşılaştı sanırım ilk 10 hafta içinde 1 kaza ve 1 de zehirlenme atlattım allahımm çocuk içerde şaşırmıştırrr noluooo diee

bu daha komikmiş çok güldüm yaa bu arada millette bana bakıyo neye gülüyom diye

günaydın canım daha iyi işte bebişin şimdiden tüm zorluklarla savaşabilen güçlü biri olmaya hazırlanıyor şimdiden

benim 8. haftamda kanamam olmuştu biraz düşük riski var diye dedi yazık kocişe :asigim:

benimde oldu 7. haftada 2 hafat yasaktı sonra kontrole gittiğimide ilişki yasağını kaldırdı :roflol: sen progestan kullanıyomusun hala ben 12. hafta kadar kullanıcam

ne şans varmış sende de ya çok geçmiş olsun canım

cnm ekledim peki şuanki kilon kaç.bide takvime 45 olarak ekledim 43 yazmaya elim gitmediii:sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol:

geçen gün tartıldığımda 46 olmuştum.c.tesi dr.a gidicem tartılırım ordada.

teşekkürler cnm opuyorumnanaktan

kızlar hepinize merhabalar..
sabahınız aydın gününüz şen geçsin. ben çok sabırsızlanıyorum bebişimin cinsiyeti için. sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun bi de erkek olsun diye dua ediyorum.

beni gören herkes erkek evladın olacak diyor. bende çok hevesleniyorum. 28 ekimde gidecem doktora tahlillerim var. acaba döyler mi bize o zaman cinsiyeti. şu an 10. haftanın içindeyim...

tatlım çok geçmiş olsun a.s.

kendinize iyi bakın öpüyorum by

kolay gelsin canım a.s.

cinsiyetini bende çok merak ediyorummm yaaa sağlıklı olsun tabiki en başıı amaa insan merak ediyor işte

günaydın canım inşallah nur topu gibi bi oğlun olur diyelim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…