kızlarrr günaydınnn nasılsınızzz ben dün giremedim çünkü salı günü i,şyerinde yemekten zehirlenmişizzz topluca bütün gün hastanedeydik. Allahım hepimizi korusun ama benim bebeğim dünyaya gelmeden bütün zorluklarla karşılaştı sanırım ilk 10 hafta içinde 1 kaza ve 1 de zehirlenme atlattım allahımm çocuk içerde şaşırmıştırrr noluooo diee
aminn canım hepimizi korusunn rabbimmçooook büyük geçmiş olsunnn allah beterinden korusun
kızlarrr günaydınnn nasılsınızzz ben dün giremedim çünkü salı günü i,şyerinde yemekten zehirlenmişizzz topluca bütün gün hastanedeydik. allahım hepimizi korusun ama benim bebeğim dünyaya gelmeden bütün zorluklarla karşılaştı sanırım ilk 10 hafta içinde 1 kaza ve 1 de zehirlenme atlattım allahımm çocuk içerde şaşırmıştırrr noluooo diee
geçmişolsun canım ya dikkat e kendinekızlarrr günaydınnn nasılsınızzz ben dün giremedim çünkü salı günü i,şyerinde yemekten zehirlenmişizzz topluca bütün gün hastanedeydik. allahım hepimizi korusun ama benim bebeğim dünyaya gelmeden bütün zorluklarla karşılaştı sanırım ilk 10 hafta içinde 1 kaza ve 1 de zehirlenme atlattım allahımm çocuk içerde şaşırmıştırrr noluooo diee
kızlar bide benim doktorum bebek sat ile uyumlu diyo bugün gittiğim doktor 8+4 dedi bişey anlamadım gelişimi mi yavaş
kızlar bide benim doktorum bebek sat ile uyumlu diyo bugün gittiğim doktor 8+4 dedi bişey anlamadım gelişimi mi yavaş
kızlar hepinize merhabalar..
sabahınız aydın gününüz şen geçsin. ben çok sabırsızlanıyorum bebişimin cinsiyeti için. sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun bi de erkek olsun diye dua ediyorum.
beni gören herkes erkek evladın olacak diyor. bende çok hevesleniyorum. 28 ekimde gidecem doktora tahlillerim var. acaba döyler mi bize o zaman cinsiyeti. şu an 10. haftanın içindeyim...
canım saol gittim dr. a bütün gün ordaydım hattaa. bir sorun yok dediler eğer devam ederse gel serum takarız dediler aklınızda bulunsun kızar ishal olduğunuz zaman su kaybuı olurmuş bebekte hemen dr. a başvurunColerko çok geçmiş olsun canım.Dr gittin mi.Bi sorsaydın.Çok üzüldüm çok geömiş olsun.Ben dışardan yememeye çalışıyorum.Evden getiriyorum öğle yemeğimi.Dikkat et kendine canım.
colerko cnm geçmiş olsunnn.
kızlar annem gelmek üzere çıkıyorum o yüzden. yarın için bana dua edin lütfen 2li temiz çıksın. yarın size sonuçları yazarım muck muckopuyorumnanaktan
canım inşallah iyi haberler verirsincolerko cnm geçmiş olsunnn.
kızlar annem gelmek üzere çıkıyorum o yüzden. yarın için bana dua edin lütfen 2li temiz çıksın. yarın size sonuçları yazarım muck muckopuyorumnanaktan
canım iyi çıkar inş. sonuçlarınnnn. :Saruboceq: belki cinsiyetide öğrenirsinn zemuszemuscolerko cnm geçmiş olsunnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?