2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çooook büyük geçmiş olsunnn allah beterinden korusun

günaydın kızlar tahlilerimi verdim bebişimi göremedim doğru dürüst doğumevi old.için ultrason cihazı eskiydi salı günü kendi doltorumda doya doya bakarım inşallah

kızlar bide benim doktorum bebek sat ile uyumlu diyo bugün gittiğim doktor 8+4 dedi bişey anlamadım gelişimi mi yavaş

Colerko çok geçmiş olsun canım.Dr gittin mi.Bi sorsaydın.Çok üzüldüm çok geömiş olsun.Ben dışardan yememeye çalışıyorum.Evden getiriyorum öğle yemeğimi.Dikkat et kendine canım.

geçmişolsun canım ya dikkat e kendine

kızlar bide benim doktorum bebek sat ile uyumlu diyo bugün gittiğim doktor 8+4 dedi bişey anlamadım gelişimi mi yavaş

bişey olmaz canım benimkide bi hafta geriden geliyoda doktor dedi çok çabukgelişio ilerleyen zamanlardfa arayı kapatır eğer kapatmazsada geç döllenmedir dedi

Benim de sat'a göre 10+3 olması gerek ama 10+1deyiz.Geç döllenme oldu.Ağustos 3 son satım.ama bizim bebiş ayın 20sinden sonra oldu.Arada 3 haftadan belki de fazla var

yok ya yavaş değildir geç döllenme olabilir normalde benim 10+1 olmam gerekiyo sat a göre 9+4 teyim mesela sorun değil demişti bana dr sorarsın kendi druna gidince için rahat olur enazından bide makina eski dedin belki tam ölçüm yapamamıştır

15. haftadan sonra galiba cinsiyet.Ben de çok merak ediyorum.Allah evladın bile hayırlısını versin.Sağlıklı olsun hepimizinki

Colerko çok geçmiş olsun canım.Dr gittin mi.Bi sorsaydın.Çok üzüldüm çok geömiş olsun.Ben dışardan yememeye çalışıyorum.Evden getiriyorum öğle yemeğimi.Dikkat et kendine canım.
canım saol gittim dr. a bütün gün ordaydım hattaa. bir sorun yok dediler eğer devam ederse gel serum takarız dediler aklınızda bulunsun kızar ishal olduğunuz zaman su kaybuı olurmuş bebekte hemen dr. a başvurun

saolun kızlar benim doktorum her gittiğimde uyumlu deyince tedirgin oldum başka doktor old. için de soramadım bakalım salı günü doktorum ne diyecek

colerko cnm geçmiş olsunnn.

kızlar annem gelmek üzere çıkıyorum o yüzden. yarın için bana dua edin lütfen 2li temiz çıksın. yarın size sonuçları yazarım muck muckopuyorumnanaktan

İnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin dualarımız seninle

kızlar annem gelmek üzere çıkıyorum o yüzden. yarın için bana dua edin lütfen 2li temiz çıksın. yarın size sonuçları yazarım muck muckopuyorumnanaktan
canım inşallah iyi haberler verirsin

canım iyi çıkar inş. sonuçlarınnnn. :Saruboceq: belki cinsiyetide öğrenirsinn zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…