valla be ben işten cıkısta bugün hamur alıcam ekmek fabrikadan pişi yanına patates salata cay kahvaltı yapıcaz bugüncanım bişey pişirmek istemio :CüvCüv: cokacimcoook
menu süpermiş...benimde canım böle pişidir hamur işidir istiyo ama yiyemiyorum...8 kilo aldım bide böle şeyler yersem dahada fena almaktan korkuyorum...
Ben de bugüne kadar ayakta kılmıştım ama, bugün öğle namazında zorlandım. İlk dört rekattan sonra oturarak kıldım. Suçluluk duydum sonrada kendi kendime... Bugün bebişim pek bir hareketli. Sürekli bi yerlerini dayıyo karnıma ağrı yapıyo:) Canımın içi benim:))
hayırlı olsun canım yer sıkıntısından da kurtuldun ohkızlar cmt si günü getirdiler bebeğimin beşiğini bir gün önceden odayı boşaltıp silmiştik yerini falan çok güzel oldu odada bir kanepe ve pc masası olunca çok sıkışık olmuştu ama benim sivri zekalı annem sayesinde kimsenin aklına gelmeyen şekli verince odaya 3 metrelik halıyıda rahatca serdim bütün eşyalarımıda bir güzel aldı yoksa kocam satcaktı bilg, ve masasını diger türlü yere anca bir yolluk atıyorduk. çok güzel oldu kaynanam eşim dün gidip gidip baktılar bizim nasıl aklımıza gelmedi diye. kaydirigubbakcemile3 bazasıda çok eşya alıyor valla aldığımz kocaman poşetteki eşyaları koyduk onca eşyayı koyduk dolmadı bile tabi poşetinden çıkarmadan emaneten sonra yıkayıp içlerine örtü diktikten sonra yerleştircez annemle. Kayınvalidemde gitti evine artık , gerçekten yatılı misafir zor oluyor hamilelikte insan bir dakka oturmuyor.
hadi gözün aydın sağlıkla büyüsünler inşallahselam kızlar hepinize iyi haftalar. nasılsınız
ben birazcık hastayım üşüttüm galiba başım dönüyo dünden beri
cumartesi bebek odası almaya gittik çok dolaştım galiba hem yoruldum hemde üşütmüşüm.
ama çok güzel bi takım aldık kuzuma çok içime sindi önümüzdeki hafta gelicek geldiğinde resimlerini eklerim
evet o koyulaşma oluyomuş doğumdan sonrada geçiyomuş demicem çünkü geçtiğini biçok kişide gördüm geçiyo yani:)) ama bende henüz çıkmadışimdilik çatlamadım ama karnımdaki kahverengi çizgi sinirlerimi bozmaya başladı hemgöbek deliğiminaltında hemde üstünde sank, gün geçtikçe dahada koyulaşıyo gibi doğumdan sona geçer diyolar umarım geçer...
gözün aydın canım darısı yaptırıcakların başınaHERKESE MERHABA,,,GEÇMİŞİ OKUYUP GELDİM...
HAFTASONU 50 MG. ŞEKER YÜKLEMEM VARDI İYİ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR 84 AÇLIK-120 TOKLUK DİYET YAPMICAM:dance:
BİRDE DOKTORUM TAM KAN SAYIMI İSTEMİŞTİ ONUDA YAPTIRDIM,10. HAFTADAN BERİ DEMİR SOLÜSYONU İÇMEME RAĞMEN KANIM DÜŞMÜŞ,İLK HAMİLE KALDIĞIMDA 13,6 İDİ ŞİMDİ 11.6 YA DÜŞMÜŞ,BEBİŞİM ALMIŞ ANNESİNİN DEMİRLERİNİ...
yaa okadar hazırki şimdiden ben kızımı kimseye vermem evlendirmem triplerine girdi adamsırnaşık şeybişey sorucam arkadaşlar eşleriniz baba olma fikrine alışmış durumdamı...benim eşim geçen gün hala baba olucama inanamıyorum doğmadanda inananamıcam sanırım dedi...oysa hergün karnımı sever öper..her akşam oğlumuzla konuşur doğsada sevsek artık der...sizin eşlerinzide de varmı bu durum yoksa benim kocammı anormall...
selma yine gitmiş:sm_confused: demekki bu gün işleri baya bi yoğun slm bile vermio
bacılar çok yoğundum dün hem çok işim vardı hem yerime bakıcak bayan geldi patronda bugün senle dursun bi bak bakalım yapabilirmi dedi kızcağızı akşama kadar esir aldık o yüzden bende yazamadımselmaaa, neredesin, merak ettim seni :))
bebeğin hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldinbende mayıs annesiyim bebişim erkek ve çok sağlıklı çok şükür.ben 49 kilo ile hamile kaldım şuana kadar 5 kilo aldım.54 kiloyum.yumurcağımın adı EGE BUĞRA olucak inşallah.allah herkese kolay doğum nasip etsin..
günayyyyyddddıııınnnnnnnnnn
günaydın kızlar :)
selmaaa, günaydın, dün merak ettim seni, hiç görünmedin...
günaydın kızlarrrrrr
Günaydın kızlar
günaydın kızlar...bugün en sonunda alışverişe gidicem inşallah...bi terslik olmazsa yine..kızımı uyutup eşime bırakıcam..yoksa hiç gezdirmez cadı..götüremem..inşallah uyur da rahat rahat gider gelirim..
biranönce bitirmem lazım alışverişi..nedense erken doğum olacak gibi bi his var içimde...temizlik kalıyor geriye..onu da nisanın ilk haftası 2 gün kadın çağırmam lazım..anca biter...
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selma dün merak ettik seni kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?