2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
normal bi durum sayılabilir demekki...offf sa. kaç oldu ben daha öğle yemeği yicem..ne yemek yapacağımı bulamıyorum...sinir bi durum çorba yaptımbende..sizler neler yapıyosunuz...

valla be ben işten cıkısta bugün hamur alıcam ekmek fabrikadan pişi yanına patates salata cay kahvaltı yapıcaz bugüncanım bişey pişirmek istemio :CüvCüv: cokacimcoook

deli gibi yoğun burasıda bugün hiç katılamadım aranıza şule teşekkürler canım en kısa zamanda yüklicem fotoyu. benimde şu temizlik işini bugün yarın yapmam lazım ama nasıl kuaföre gitmek çok zor benim için acayıp utanırım ayrıca eşimde şiddetle karşı cıkar eminim . nurem bende kılıyorum namazı ayakta ve normal kılıyorum şu an ama son ayda heralde oturarak kılınır.

valla be ben işten cıkısta bugün hamur alıcam ekmek fabrikadan pişi yanına patates salata cay kahvaltı yapıcaz bugüncanım bişey pişirmek istemio :CüvCüv: cokacimcoook

menu süpermiş...benimde canım böle pişidir hamur işidir istiyo ama yiyemiyorum...8 kilo aldım bide böle şeyler yersem dahada fena almaktan korkuyorum...

menu süpermiş...benimde canım böle pişidir hamur işidir istiyo ama yiyemiyorum...8 kilo aldım bide böle şeyler yersem dahada fena almaktan korkuyorum...

bilmiyorumkismileherzamanolmaz tabi ama arada kendini bebişini sımartmak lazım hep sıkmak olmaz simdi ardına sığınacağın bişey varken ye bence doğumdan sonra nasılsa bizi zayıflatacak bizim fındıklarbilmiyorumkismile

ben yaklaşık 2 aydır oturuyorum canım sempatiksalakcinni ama ben asla eğilemiyorum..
Allah inşallah kabul eder...

bende mayıs annesiyim bebişim erkek ve çok sağlıklı çok şükür.ben 49 kilo ile hamile kaldım şuana kadar 5 kilo aldım.54 kiloyum.yumurcağımın adı EGE BUĞRA olucak inşallah.allah herkese kolay doğum nasip etsin..

Mart'i beklemek iyi fikir gercekten, yazlik sezon kiyafetlerine bakariz. Ocak'da almaya basladim, biraz Subat'da en sonkiler de Mart'da artik. Maddi acidan da 3e bolunmus oluyor boylece.

hayırlı olsun canım yer sıkıntısından da kurtuldun oh
hadi gözün aydın sağlıkla büyüsünler inşallah

evet o koyulaşma oluyomuş doğumdan sonrada geçiyomuş demicem çünkü geçtiğini biçok kişide gördüm geçiyo yani:)) ama bende henüz çıkmadı
gözün aydın canım darısı yaptırıcakların başına
yaa okadar hazırki şimdiden ben kızımı kimseye vermem evlendirmem triplerine girdi adamsırnaşık şey
selma yine gitmiş:sm_confused: demekki bu gün işleri baya bi yoğun slm bile vermio

selmaaa, neredesin, merak ettim seni :))
bacılar çok yoğundum dün hem çok işim vardı hem yerime bakıcak bayan geldi patronda bugün senle dursun bi bak bakalım yapabilirmi dedi kızcağızı akşama kadar esir aldık o yüzden bende yazamadım
bebeğin hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin
günayyyyyddddıııınnnnnnnnnn

günaydın kızlar :)

selmaaa, günaydın, dün merak ettim seni, hiç görünmedin...

günaydın kızlarrrrrr

Günaydın kızlar

günaydınnnnnnnnnnn geldim şekerler

günaydın kızlar...bugün en sonunda alışverişe gidicem inşallah...bi terslik olmazsa yine..kızımı uyutup eşime bırakıcam..yoksa hiç gezdirmez cadı..götüremem..inşallah uyur da rahat rahat gider gelirim..
biranönce bitirmem lazım alışverişi..nedense erken doğum olacak gibi bi his var içimde...temizlik kalıyor geriye..onu da nisanın ilk haftası 2 gün kadın çağırmam lazım..anca biter...

şimdiden alacakların hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah. nedense ben de hep erken doğum yapacakmış gibi hissediyorum, inşallah zamanında gelir minikler :))

Kelebekten haber alan yok di mi.Ben profil resmimi değiştirdim ama hala eski resim çkıyo.Napmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…