- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
hoşgeldin canım. ben kılıyorum sürekli olmasada ayakta kılıyorum şimdilik hem hareket oluyor diee.. ama oturarak kılabilirsin diyenle olmuştu eğer zorlanıyorsan
ben kılıyorum canım..şimdilik zorlanmadığımiçin normal kılıyoru..arada ağrımolursa oturarak kılıyorum..zaten hamileliğin ilerleyen döneminde zorlanırsak oturarak kılabiliyoruz...
ismi ne canım bende hamilelikten önce emla die bir krem kullanıyordum ama sakıncaklı die kullanmıyorum artıkselam kızlar, bakıyorum hepinizi doğum korkusu sarmış ben ikinci doğumumu yapıcam ilk çocuğumu sezeryanla yaptım muhtemelen kızımda sezeryanla olucak genelinizinde ilk doğumu inanın gayet serin olun ben normal ağrıyıda çektim sezeryanın sıkıntısınıda biliyorum etraftan konuşup sizin psikolojinizi bozup hatta rüyalarına dahi kabus olarak giren vardır. Birde ağda yapanlar için benim kullandığım bi krem var sizlerede tavsiye debilirim ağda yapıcak bölgeyi uyuşturuyor. Dr. danıştım ben sakıncası yok dedi.
yakın bir arkadaşım koltuk altında ve bacaklarında kullanıyor. ilk ay çoğalttı ondan sonra bariz azalmalar oldu diyor. denicem işte. hep süreriz olmazsa. hem az çıkarsa ağda ile uğraşmak daha az vakit alır. bu arada, başından beri ben de oğlumun adını eymen istiyordum anlamı çok hoşuma gidiyor diye. kocam a isim yabancı geliyordu. ama artık o da ısındı. sanırım benimkinin de adı eymen olucak.
kızlar bu arada beni en iyi siz anlayabilirsiniz. Allahın ne kadar şanslı kullarıyız ki böyle güzel bir hissi bize yaşatıyor. 3aylık hamileyken bebeğime okadar bağlı değildim. ama şimdi içimde kıpır kıııpır kıpırdandıkça hayatımda ondan daha değerli bir varlık yokmuş gibi geliyor. Allahım sağsalim doğsun diye her gece dua ediyorum. forumda bebeğini kaybedenler bölümünden geçerken öyle üzülüyorumki. bu nasıl bir duygu nasıl bir his? annelik gerçekten çok kutsal. dün gülse birsel in yeni bir kitabı çıkmış onu şöyle bir kurcaladım. bebeği olan kadınlar hakkında yorumlar yapmış. ve asla bebek istemiyor. nasıl olurda bir kadın bebek istemez hiç anlamıyorum. beni çok iyi anladığınızı bililyorum. ben bebeğimi çok seviyorummm
aminn kimseyi bu duygudan mahrum etmesin allahımmevet anlamı çok güzel bende o yüzden seçmiştim zaten...ya ben inanmıyorum insanların tam olarak bebek istemediklerine zaman zaman içlernde biyerlerde eksikliğini hissettiklerine eminim..benim ablam var benden 3 yaş büyük ve bekar oda bikaç sene önce çocuk yapmam evleensemde büyük sorumluluk vs..falan derdi..ama şimdi enaz 3 tane yaparım diyo..allah isteyen herkese çocuk nasip etsin inş.
selam kızlar, bakıyorum hepinizi doğum korkusu sarmış ben ikinci doğumumu yapıcam ilk çocuğumu sezeryanla yaptım muhtemelen kızımda sezeryanla olucak genelinizinde ilk doğumu inanın gayet serin olun ben normal ağrıyıda çektim sezeryanın sıkıntısınıda biliyorum etraftan konuşup sizin psikolojinizi bozup hatta rüyalarına dahi kabus olarak giren vardır. Birde ağda yapanlar için benim kullandığım bi krem var sizlerede tavsiye debilirim ağda yapıcak bölgeyi uyuşturuyor. Dr. danıştım ben sakıncası yok dedi.
ismi ne canım bende hamilelikten önce emla die bir krem kullanıyordum ama sakıncaklı die kullanmıyorum artık
evet canım emla krem birde xylocaine diye var bana dr. kullanabilirsin dedi
her dr. farklı bişey diyo demekki ben kendi dr.uma sormadım ama şimdi bi nette araştırdımkimi kullanılır demiş kimide kesinlikle kullanılmaz zaten az kaldı birazda dayanmak en iyisi...
benim eşim şimdi daha çok alıştı ama onlar için durum farklı tabi biz içimizde büyütüyoz hissediyoz benim eşimde kıyafetlerini falan seviyom sabırsızlanıyo o zaman duygulanıyo o olmadığı zaman seviyom bazende üstüne düşme bu kadar dio ama napım heves ediom kızımı düşünüyom içinde sağlıkla gelsin hepimizin kuzusu inşbişey sorucam arkadaşlar eşleriniz baba olma fikrine alışmış durumdamı...benim eşim geçen gün hala baba olucama inanamıyorum doğmadanda inananamıcam sanırım dedi...oysa hergün karnımı sever öper..her akşam oğlumuzla konuşur doğsada sevsek artık der...sizin eşlerinzide de varmı bu durum yoksa benim kocammı anormall...
bende nilay eşimde ona kızıyo bazen doğsun ağlığını düşün iyo hep benimkide bekliyo tekmeleri hafta sonu kulaklıkla müzik dinletim başta uyuyodu heralde sonra başladı tkmelemeye çok tatlıydı ya kıpır kıpır balık gibikaydirigubbakcemile3ya banada abartma bu kadar dediği oluyoo koçişin ama sevip öpme ayrı bazen saatlerce tekme atmasını
bekliyo eli karnımda
ama gerçekten ben bazen abartıyorum
BENıMKıDE SEVER ARAYIP SORAR NAPIO OĞLUM DıE ama geçen arkadaşı aradı konujşurlarken ben daha alışamadım kucağıma aldığımda anlıycam sanırım baba old. ben bişey hissetmediğim için sanırım içimde dedi arada tekmeyinjce heyecanlşanıyorum ama sonra normal hayata devam dediant. kullanıcısından alıntı
bişey sorucam arkadaşlar eşleriniz baba olma fikrine alışmış durumdamı...benim eşim geçen gün hala baba olucama inanamıyorum doğmadanda inananamıcam sanırım dedi...oysa hergün karnımı sever öper..her akşam oğlumuzla konuşur doğsada sevsek artık der...sizin eşlerinzide de varmı bu durum yoksa benim kocammı anormall...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?