2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım. ben kılıyorum sürekli olmasada ayakta kılıyorum şimdilik hem hareket oluyor diee.. ama oturarak kılabilirsin diyenle olmuştu eğer zorlanıyorsan

ben kılıyorum canım..şimdilik zorlanmadığımiçin normal kılıyoru..arada ağrımolursa oturarak kılıyorum..zaten hamileliğin ilerleyen döneminde zorlanırsak oturarak kılabiliyoruz...

Ben de bugüne kadar ayakta kılmıştım ama, bugün öğle namazında zorlandım. İlk dört rekattan sonra oturarak kıldım. Suçluluk duydum sonrada kendi kendime... Bugün bebişim pek bir hareketli. Sürekli bi yerlerini dayıyo karnıma ağrı yapıyo:) Canımın içi benim:))

selam kızlar, bakıyorum hepinizi doğum korkusu sarmış ben ikinci doğumumu yapıcam ilk çocuğumu sezeryanla yaptım muhtemelen kızımda sezeryanla olucak genelinizinde ilk doğumu inanın gayet serin olun ben normal ağrıyıda çektim sezeryanın sıkıntısınıda biliyorum etraftan konuşup sizin psikolojinizi bozup hatta rüyalarına dahi kabus olarak giren vardır. Birde ağda yapanlar için benim kullandığım bi krem var sizlerede tavsiye debilirim ağda yapıcak bölgeyi uyuşturuyor. Dr. danıştım ben sakıncası yok dedi.

ismi ne canım bende hamilelikten önce emla die bir krem kullanıyordum ama sakıncaklı die kullanmıyorum artık

evet anlamı çok güzel bende o yüzden seçmiştim zaten...ya ben inanmıyorum insanların tam olarak bebek istemediklerine zaman zaman içlernde biyerlerde eksikliğini hissettiklerine eminim..benim ablam var benden 3 yaş büyük ve bekar oda bikaç sene önce çocuk yapmam evleensemde büyük sorumluluk vs..falan derdi..ama şimdi enaz 3 tane yaparım diyo..allah isteyen herkese çocuk nasip etsin inş.

aminn kimseyi bu duygudan mahrum etmesin allahımm

adını verirsen seviniriz

kızlar merhaba..bende size temzlşk işlerini nasıl hallediyorsunuz diye soracaktım.
ben başkasına yaptıramam.ama tek başıma nasıl halledicem bilmiyorum.pratik çözümleri olan var mı?
namazı bende ayakta kılıyorum.pek zorlanmıyorum şimdilk.ama son ayda belki oturarak kılabilirim.

her dr. farklı bişey diyo demekki ben kendi dr.uma sormadım ama şimdi bi nette araştırdımkimi kullanılır demiş kimide kesinlikle kullanılmaz zaten az kaldı birazda dayanmak en iyisi...

Tabiki kullanmadan önce dr. danışmakta fayda var. Benim dr. sıkıntı olmayacağını söyledi.

bişey sorucam arkadaşlar eşleriniz baba olma fikrine alışmış durumdamı...benim eşim geçen gün hala baba olucama inanamıyorum doğmadanda inananamıcam sanırım dedi...oysa hergün karnımı sever öper..her akşam oğlumuzla konuşur doğsada sevsek artık der...sizin eşlerinzide de varmı bu durum yoksa benim kocammı anormall...

benim eşim şimdi daha çok alıştı ama onlar için durum farklı tabi biz içimizde büyütüyoz hissediyoz benim eşimde kıyafetlerini falan seviyom sabırsızlanıyo o zaman duygulanıyo o olmadığı zaman seviyom bazende üstüne düşme bu kadar dio ama napım heves ediom kızımı düşünüyom içinde sağlıkla gelsin hepimizin kuzusu inş

ya banada abartma bu kadar dediği oluyoo koçişin ama sevip öpme ayrı bazen saatlerce tekme atmasını
bekliyo eli karnımda
ama gerçekten ben bazen abartıyorum

ya banada abartma bu kadar dediği oluyoo koçişin ama sevip öpme ayrı bazen saatlerce tekme atmasını
bekliyo eli karnımda
ama gerçekten ben bazen abartıyorum
bende nilay eşimde ona kızıyo bazen doğsun ağlığını düşün iyo hep benimkide bekliyo tekmeleri hafta sonu kulaklıkla müzik dinletim başta uyuyodu heralde sonra başladı tkmelemeye çok tatlıydı ya kıpır kıpır balık gibikaydirigubbakcemile3

BENıMKıDE SEVER ARAYIP SORAR NAPIO OĞLUM DıE ama geçen arkadaşı aradı konujşurlarken ben daha alışamadım kucağıma aldığımda anlıycam sanırım baba old. ben bişey hissetmediğim için sanırım içimde dedi arada tekmeyinjce heyecanlşanıyorum ama sonra normal hayata devam dedi

kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin tubiş
neyse kızlar ben kaçar herkes kendine ii baksın bybyby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…