Kelebekten haber alan yok di mi
Kelebekten haber alan yok di mi.Ben profil resmimi değiştirdim ama hala eski resim çkıyo.Napmam lazım
ben hafta sonu online gördüm msj attım, mr iyi çıkmış. sanırım dün de amniyosentez sonucunu alacaktı. inşallah o da iyi çıkmıştır. Allah yardımcıları olsun...
kuşum gelemdim bitürlü fırsatım olmuyo o dediğim şeylerin hiçbi rengi kalmamışlilası bile yok yani:) haftaya gelicekmiş tekrar gidicem ben o zaman alıcamŞeniz
günaydın arkadaşlar :) hepinize su gibi çabucak geçen bi gün diliyorum ..zira benim için önümüzdeki 8 günün su gibi , göz açıp kapayana kadar geçmesini istiyorum, eşim nerdeyse 2 aydır yurt dışındaydı kısmetse 8 gün sonra geliyor..
Artık her sabah iki şafak sayarak uyanıyorum .. Ne zormuş , Allah eşinden uzakta olan herkese yardım etsin..
iyi alışverişlerrr canımmm.....günaydın kızlar...bugün en sonunda alışverişe gidicem inşallah...bi terslik olmazsa yine..kızımı uyutup eşime bırakıcam..yoksa hiç gezdirmez cadı..götüremem..inşallah uyur da rahat rahat gider gelirim..
biranönce bitirmem lazım alışverişi..nedense erken doğum olacak gibi bi his var içimde...temizlik kalıyor geriye..onu da nisanın ilk haftası 2 gün kadın çağırmam lazım..anca biter...
ben hafta sonu online gördüm msj attım, mr iyi çıkmış. sanırım dün de amniyosentez sonucunu alacaktı. inşallah o da iyi çıkmıştır. Allah yardımcıları olsun...
canım önemli değil ya düşünmen yeterli :1hug:
Şeniz nabersin bakalımmm....demek yeni eleman geldi bunalttın mı kızzz kızı...
kötü örnek olmamak için konuşamadın tabi bizleeee.....delikafadulden
kan gelirse dru araman gerekir canımkızlar utanarak sorucam konusunu da açtım ama :kedi: biz eşimle bayadır yaklaşmamıştık ve dün olan oldu ama canım çok yandı ve 1 2 damla kan geldi neyapmalıyım
kızlar utanarak sorucam konusunu da açtım ama :kedi: biz eşimle bayadır yaklaşmamıştık ve dün olan oldu ama canım çok yandı ve 1 2 damla kan geldi neyapmalıyım
aynen öyle oldu:)) görmesin takıldığımı sonra oda işi gücü bırakır buralarda gezer diye:)) p tesi başlıycak bakalım inşallah çabuk öğrenirde bende giderim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?