2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar :) hepinize su gibi çabucak geçen bi gün diliyorum ..zira benim için önümüzdeki 8 günün su gibi , göz açıp kapayana kadar geçmesini istiyorum, eşim nerdeyse 2 aydır yurt dışındaydı kısmetse 8 gün sonra geliyor..
Artık her sabah iki şafak sayarak uyanıyorum .. Ne zormuş , Allah eşinden uzakta olan herkese yardım etsin..

kızlar size bişey sorucam,benim satım 19agustos,ben 5eylülde gebe kaldım,21 eylüldede aldıgım testte göründü,geç döllenme oldugunu düşünüyorum ama testte hemen çıkmasıda beni şaşırttı,geç döllenme olduysa eğer sata göremi hesaplanır yinede doğum yapacağım tarih

günaydın, 8 gün bir an önce geçsin ve eşine kavuş inşallah...

herkesee günaydınnnnnn...........

iyi alışverişlerrr canımmm.....
ben hafta sonu online gördüm msj attım, mr iyi çıkmış. sanırım dün de amniyosentez sonucunu alacaktı. inşallah o da iyi çıkmıştır. Allah yardımcıları olsun...

aay çok sevindim inşallah amniyo su da iyi çıkmıştırrr.........

selma gelebildin mi kızzzzz........................

Şeniz nabersin bakalımmm....demek yeni eleman geldi bunalttın mı kızzz kızı...
kötü örnek olmamak için konuşamadın tabi bizleeee.....delikafadulden

kızlar utanarak sorucam konusunu da açtım ama :kedi: biz eşimle bayadır yaklaşmamıştık ve dün olan oldu ama canım çok yandı ve 1 2 damla kan geldi neyapmalıyım

Şeniz nabersin bakalımmm....demek yeni eleman geldi bunalttın mı kızzz kızı...
kötü örnek olmamak için konuşamadın tabi bizleeee.....delikafadulden

aynen öyle oldu:)) görmesin takıldığımı sonra oda işi gücü bırakır buralarda gezer diye:)) p tesi başlıycak bakalım inşallah çabuk öğrenirde bende giderim:))

aynen öyle oldu:)) görmesin takıldığımı sonra oda işi gücü bırakır buralarda gezer diye:)) p tesi başlıycak bakalım inşallah çabuk öğrenirde bende giderim:))

aaaaa hadi yaaa ..ne çabuk başlıyor ne kadar kalacaksın yanındaa evde var mı kızz nett görüşemicez mi...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…