2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
12 haftalıkken belli olmaya başlıyor cinsiyet..

valla belli olsada söylemiyolardır yanıltmamak için çünkü çok benziyo küçükken birbirlerine ben nette görmüştüm bulursam adresi yazarım buraya bide ne kadar doğru bilmiyorum kürtaj olanlar oluyomuş ondan söylemiyomuş dr lar cinsiyeti yengem demişti bana onada 5.ayda söylemişler

kızlar nerdesiniz kimse formunda değil bugün heralde

yemeğe gitmeden önce bişiler yazıyım dedim.arkadaşımın doktoru 3 aylıkken cinsiyetini gördüğünü söylemiş ama 4 aydan önce kendilerine söylemedi.ben de çok merak ediyorum.çin takvimine göre falan erkek çıkıyor benim içimede erkek doğuyor ama biraz kız olsun istiyorum.Kız olursa adını ben koyucam çünkü kaydirigubbakcemile3

Merhabalar kızlar;
Bugün sabah şeker yüklemesi için gittim hastaneye:))
Şekerli suyu içtim ve aradan 5 dk geçmeden kustum:)) Ben zaten ne yesem çıkartıyorum, aç karna o iğrenç şeyi 11,30 a kadar nasıl bekletiyim midemde. Pazartesiye tekrar randevu verdiler. Eğer o zaman da çıkartırsam, ona göre karar vereceklermiş. Ee iyi de 3 aydan sonra yapsalarda bulantılarım bari geçmiş olsa yaa(
Neyse bu günü de böyle atlattım:) Bir de bugün midem daha az bulanıyor gibi. Aman nazar değmesin maşallah deyin ha...:))
Dün ve ondan önceki gün ne yesem çıkardım( Hiç bişey beklemiyo midem de. ınanılmaz da halsizdim yaaa(

Bugün hastanede bi kızla konuştum. 4 aylıkmış bebeği cinsiyeti söylememişler:) Onun da hiç umrunda değildi:)) Ayy ben olsam deliririm meraktan:))

valla banada bazılatı ayy senın oglun olcak ben hıssederım dıyo
bazılarıda kızın olcak senın kızın bunlar kız belırtılerı dıyo
ben hıc bıse hıssedemıyom ne yazıkkı

benimde oldu 7. haftada 2 hafat yasaktı sonra kontrole gittiğimide ilişki yasağını kaldırdı :roflol: sen progestan kullanıyomusun hala ben 12. hafta kadar kullanıcam

kullanıyorum canım ama ağızdan değil vajinal oalark kullanmam gerektiğini söyledi doktorum bir dahaki kontrole kadar kullanacakmışım

bence 4 aylıkken söylemeleri daha iyi evet bende çok merak ediyorum ama erken söylediklerinde hata payı daha çok kız dediler ben duramam ki alırım hemen bşyler inşallah hayırlısı olur am bu arada benim de içimden kız geçiyohep bakalım ne olacak

maşallah o zaman

Burada benim gittigim hastane de cinsiyet soylemiyor, bazi musluman aileler kiz istemiyor diye. Ogrenmek istersem ozele gitmem lazim. Henuz karar vermedim, supriz olmasi da guzel aslinda :)

siz nerde yaşıyorsunuzki birçok öğrenciler geçiriyor allah korusun bide hamile halde çalışıyormusunuz o okulda allah yardımcınız olsun öyleyse...

Ingiltere'deyim. Yoo, dedigim gibi takmiyorum artik cunku cunku artik normal grip gibi oldu burada.

arkadaşlarım rüyalarında kızım olduğunu görmüşler,bense oğlum olduğunu görmüştüm rüyamda iddaya girdik arkadaşlarla bakalım kim kazanacak

arkadaşlarım rüyalarında kızım olduğunu görmüşler,bense oğlum olduğunu görmüştüm rüyamda iddaya girdik arkadaşlarla bakalım kim kazanacak

sen ne gördüysen bence o olur canımcım
sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…