12 haftalıkken belli olmaya başlıyor cinsiyet..
yemeğe gitmeden önce bişiler yazıyım dedim.arkadaşımın doktoru 3 aylıkken cinsiyetini gördüğünü söylemiş ama 4 aydan önce kendilerine söylemedi.ben de çok merak ediyorum.çin takvimine göre falan erkek çıkıyor benim içimede erkek doğuyor ama biraz kız olsun istiyorum.Kız olursa adını ben koyucam çünkü kaydirigubbakcemile3
benimde oldu 7. haftada 2 hafat yasaktı sonra kontrole gittiğimide ilişki yasağını kaldırdı :roflol: sen progestan kullanıyomusun hala ben 12. hafta kadar kullanıcam
bence 4 aylıkken söylemeleri daha iyi evet bende çok merak ediyorum ama erken söylediklerinde hata payı daha çok kız dediler ben duramam ki alırım hemen bşyler inşallah hayırlısı olur am bu arada benim de içimden kız geçiyohep bakalım ne olacakyemeğe gitmeden önce bişiler yazıyım dedim.arkadaşımın doktoru 3 aylıkken cinsiyetini gördüğünü söylemiş ama 4 aydan önce kendilerine söylemedi.ben de çok merak ediyorum.çin takvimine göre falan erkek çıkıyor benim içimede erkek doğuyor ama biraz kız olsun istiyorum.Kız olursa adını ben koyucam çünkü kaydirigubbakcemile3
maşallah o zamanMerhabalar kızlar;
Bugün sabah şeker yüklemesi için gittim hastaneye:))
Şekerli suyu içtim ve aradan 5 dk geçmeden kustum:)) Ben zaten ne yesem çıkartıyorum, aç karna o iğrenç şeyi 11,30 a kadar nasıl bekletiyim midemde. Pazartesiye tekrar randevu verdiler. Eğer o zaman da çıkartırsam, ona göre karar vereceklermiş. Ee iyi de 3 aydan sonra yapsalarda bulantılarım bari geçmiş olsa yaa(
Neyse bu günü de böyle atlattım:) Bir de bugün midem daha az bulanıyor gibi. Aman nazar değmesin maşallah deyin ha...:))
Dün ve ondan önceki gün ne yesem çıkardım( Hiç bişey beklemiyo midem de. İnanılmaz da halsizdim yaaa (
siz nerde yaşıyorsunuzki birçok öğrenciler geçiriyor allah korusun bide hamile halde çalışıyormusunuz o okulda allah yardımcınız olsun öyleyse...
tüylerim ürperdi ya Allah nasip etmiş bize hayırlısı olsun artıkbu siteyi arıyodum bi bakın çok benziyo kız la erkek birbirine ondan yanılıyo olabiliyomuş dr lar
arkadaşlarım rüyalarında kızım olduğunu görmüşler,bense oğlum olduğunu görmüştüm rüyamda iddaya girdik arkadaşlarla bakalım kim kazanacak
slm kızlar nasılsınız bugün ?
sen ne gördüysen bence o olur canımcım
sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?