sezen koyarda ben koymammı
saol benimde sivriydi bu ara yayılmaya başladıbence gayet iyi canım.ben senden geriyim ama göbüşüm daha sivri ve büyük sanki :CüvCüv:
evet bende anlamıyorum neremden aldım diye ama bebişler sağlıklı olsun dabence kilon çok iyi görünüyor, sadece göbüş var gibi, 12 kilo aldım diyorsun ama belli olmuyor :)
kıskanç gaciiiiiiiiiiiiiiisezen koyarda ben koymammı
ben balina sen fokbence balina gibi delikafadulden
saol canım sabahları göbrk deliği içerde akşamam kadr dışarı fırlıyogünaydınlar herkeseeeeeeeee
göbişin süper büyümüş mutluyum1111
maaşallah benimki daha 103cm acaba çok mu küçük bide göbek deliğim bi dışarı çıkıyor bi içeri giriyor kararsız sizinde öle mi oluyor?
kilonda gayet iyi görünüyor bence doğumdan sonra forma girersinnnn..........
seninde kilon çok iyi görünüyor selmaa..yalnız bu kız foto daki sana hiç benzemiyorrr...
saçtan mı acabaaa :)
selmaaa soğan topicine çörek otunu da yazmışlar.ben yapıyordum onu sütteki gazı alıyormuş..süt artırıyormuş diye kilo da verdiriyormuş..
her gün bir avuç çiğne yut üstüne 1 bardak su süper yapılamayacak bir şey değil
seninde kilon çok iyi görünüyor selmaa..yalnız bu kız foto daki sana hiç benzemiyorrr...
saçtan mı acabaaa :)
hamile halinle estetik mi oldun
farklı gaci gibi duruyosun ama :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saol benimde sivriydi bu ara yayılmaya başladı
evet bende anlamıyorum neremden aldım diye ama bebişler sağlıklı olsun da
kıskanç gaciiiiiiiiiiiiiii
maşallah çok hoş görünüyo
ben balina sen fok
saol canım sabahları göbrk deliği içerde akşamam kadr dışarı fırlıyo
işallah canım senide görsek
görme onu korkarsın okadar çirkinki -tatlicadiarzu- bak buna benziyo delikafadulden delikafadulden
kedi uznamadığı ciğere pisssssssssssss dermiş :roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ne biliyon uzanamadığımı delikafadulden yoksa nerden bileyim delikafadulden
saol canımselmacım maşallah seninde göbüşüne
alemsin
alemmmmmmmmmmmm
topiğmizin cem yılmazı :roflol::roflol::roflol:
saol benimde sivriydi bu ara yayılmaya başladı
evet bende anlamıyorum neremden aldım diye ama bebişler sağlıklı olsun da
kıskanç gaciiiiiiiiiiiiiii
maşallah çok hoş görünüyo
ben balina sen fok
saol canım sabahları göbrk deliği içerde akşamam kadr dışarı fırlıyo
işallah canım senide görsek
saol canım
he bak nasıl anladın ben aslında erkeğim delikafadulden delikafadulden tüh kendimi ele verdim yaa
sanırım bazen kızımın itmesiylede değişiyor gibi geldi hayırlısı olsun senin göbüş ölçün kaç benimki az gibi geldi 103 degünaydın, benim de göbek deliğim seninki gibi, değişiyor sürekli, gerilmeyle ilgili sanırım :)
hu huuuuuu
kızlar şikayetler artmaya başladı sabahları kalkmak çok zor ya 37.haftaya kadar nasıl dayanıcam ben :uhm:
koyacağım şimddiiii amaalıntı yapmayın sileceğimmmm
sana da uzanıcam yavrummdelikafaduldenanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sana güvendim muhtescel konularımı söyledim anaaaaaaaaaaa neolcek şimdi delikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknaniknaniknanik
selmaaaa kızzz gerçekten mi kandırıyon bizi yokssaa....ne güzel kilo da aladın sen bide kilo için kür düşünüyor şimdiden kızım sen doğurunca göbek boşalcak tamam da biz napçez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?