2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence gayet iyi canım.ben senden geriyim ama göbüşüm daha sivri ve büyük sanki :CüvCüv:
saol benimde sivriydi bu ara yayılmaya başladı
bence kilon çok iyi görünüyor, sadece göbüş var gibi, 12 kilo aldım diyorsun ama belli olmuyor :)
evet bende anlamıyorum neremden aldım diye ama bebişler sağlıklı olsun da
sezen koyarda ben koymammı
kıskanç gaciiiiiiiiiiiiiii
maşallah çok hoş görünüyo

bence balina gibi delikafadulden
ben balina sen fok
saol canım sabahları göbrk deliği içerde akşamam kadr dışarı fırlıyo
kilonda gayet iyi görünüyor bence doğumdan sonra forma girersinnnn..........

işallah canım senide görsek

evet gördüm yaparız ya nasıl olsa ilaç değil zararıda yok höyt kim takar kiloyu

görme onu korkarsın okadar çirkinki -tatlicadiarzu- bak buna benziyo delikafadulden delikafadulden

koyacağım şimddiiii amaalıntı yapmayın sileceğimmmm

saol canım

he bak nasıl anladın ben aslında erkeğim delikafadulden delikafadulden tüh kendimi ele verdim yaa

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sana güvendim muhtescel konularımı söyledim anaaaaaaaaaaa neolcek şimdi delikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknaniknaniknanik

günaydın, benim de göbek deliğim seninki gibi, değişiyor sürekli, gerilmeyle ilgili sanırım :)
sanırım bazen kızımın itmesiylede değişiyor gibi geldi hayırlısı olsun senin göbüş ölçün kaç benimki az gibi geldi 103 de

kızlar şikayetler artmaya başladı sabahları kalkmak çok zor ya 37.haftaya kadar nasıl dayanıcam ben :uhm:

dayanırız umarım iş beni çok yormaya başladı daha sabahın onu ama benim pil bitmek üzere o kadarda iş var masam yığıldı hayırlısı olsun
ne kadar çok iyi dayanırsak bebişlerimiz öyle büyür allah kuvvet versinhepimizeguclubacismile

Seras, ben göbüşümü hiç ölçmedim, aklıma gelmemişti :) akşam ölçeyim, bak iyi oldu hatırlattığın..

selmaaaa kızzz gerçekten mi kandırıyon bizi yokssaa....ne güzel kilo da aladın sen bide kilo için kür düşünüyor şimdiden kızım sen doğurunca göbek boşalcak tamam da biz napçez

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sana güvendim muhtescel konularımı söyledim anaaaaaaaaaaa neolcek şimdi delikafaduldendelikafaduldennaniknaniknaniknaniknaniknanik
sana da uzanıcam yavrummdelikafadulden
selmaaaa kızzz gerçekten mi kandırıyon bizi yokssaa....ne güzel kilo da aladın sen bide kilo için kür düşünüyor şimdiden kızım sen doğurunca göbek boşalcak tamam da biz napçez

kandırıyom tabi ben aslında selma değilim kocasıyım:))olsun biraz daha veririm işte 36 beden olurum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…