2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
link attım baksana

hımm baktım marankiyi dikkate almam ama saraçoğlnun dediğni uygulayan ve memnun kalanlar biliyorum ama sitede de dedkleri gibi rahim temizliği için kullandılar kilo da verdirir, yemekten önce soğanlı su, mideyi uyarır
ben kürlerle değil de işte hayatın tamamına yayılacak bir sağlıklı yaşam programıyla ideal kiloya dönmemim daha uygun olacağını düşüşnyorum çünkü bu küriler faln genelde işte dengeyi o an bize iyi gelen yönde bozmaya yönelik oluyor ama sonra bi etkisini görüp görmeyeceğin belli değil,o yüzden yavaş ve emin adımlarla ilerlemeyi düşünüyorum, çok şükür metabolizmal bi sorunum yok yemezsem gider yani ayrıca sen aldığın 5 kiloyu da hemen vermesen nolur ki yani benim yemek öncesi ve sonrası genelde 3 kilo oynar zaten iki 3 kiloluk oynamalara takımlayın herşey kilo değil ya

geçmiş olsun aman dikkat et kansızlık bebek için çok kötü oda kansız olur aman iç canım
selam kızlar bugün hiç uğrayamadım buralara
kkdan diyarbakırlı arkadaşlarla bi buluşma gerçekleştirdik günümü onlarla geçirdim
çok güzeldi herkese tavsiye ederim zemuszemus

çok güzel ya
keşke hamişlerden malatyalı olsadA bizde buluşsak ama bizim topikte malatyada tek ben varım

oooyyy maaaşallahhh..geleceğin tombul basketçisi geliyor.tebrik ederim..
normale döner canım sıkma canını
ha ha süpersin gokkusak, valla gunun hatta son ayların hit şarkısı ilan ediyorum :hooray:
bendeeeee:lepi:
bayağı almışsın gerçekten kes arkadaşım abur cuburu ..emzirmeyle gerçekten veriliyorrr..ama yine yediklerimize dikkat edersek.ben çok biliyorum nasıl olsa emziriyorum kalori yakıyorum deyip abur cuburla emziklilikte bir 10 kilo daha alanı.eğer dengelersen veririsin tabii....
alkolsüz birada süt artırıyomuş:))) biraya bayılırım ama alkollü olana kaydirigubbakcemile3
caaddıııııguclubacismile

evet sütün tadını bozacağı kesin yapmak gereken bol sıvı ile sebze meyve ile sütü artırıp bol bol emzirmekkk.. inşallah emerlerr........

BU ARADA GÜNAYDIN HERKESE........

SELMACIM okudum bu soğan kürü topikini mantıklı geliyor yediklerimiz sütün tadını etkilesede günde bir bardakın çok etkili olacağını düşünmüyorum çünkü süt yapsın diye çiğ soğanda tüketiliyorr...sadece bayanın regl olmak için bu acelesini anlayamadım.ben ilk doğumumda 8 ay sonra gördüm ki genelde böyle olur bu doğa gereği böyleee.....regl olmak ile zayıflamanın etkisi olduğunu sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…