2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana da uzanıcam yavrummdelikafadulden

kandırıyom tabi ben aslında selma değilim kocasıyım:))olsun biraz daha veririm işte 36 beden olurum delikafadulden

benim gözüm msn dekine çok alışmış saçınkısalmış ya burda değişik geldi birdennn....

fit anne olucam diyorsun yani..ben hep bebek arabasını başında kendimi incecik çok fit hayal ediyorum öyle olcaz inşallahhhh................

o zaman saçlarım uzundu şimdi kestirdim demiştim ya sana kısa saçıda çok sevdim bisüre böyle takılırım:) tabi çıtır anne olucam ben :)) benim annemi arkadaşlarım hep ablam sanırdı annem çok genç hemde zayıf olduğu için yaşınıda göstermiyo:)) bizde öyle olucaz :içelim:

sana da uzanıcam yavrummdelikafadulden

kandırıyom tabi ben aslında selma değilim kocasıyım:))olsun biraz daha veririm işte 36 beden olurum delikafadulden

eveetttttt:lepi:
benimde ikinci bebeğim olduğuna inanmıyorlar 5.5 yaşında kzım var deyince şok oluyor miillett...bazen evli olduğuma bile inanmayanlar varrr...........

imageshack açılmıyor şuan bendee..... koyamadım o yüzden
bende de bikaç denemeden sonra açıldı
eveetttttt:lepi:
benimde ikinci bebeğim olduğuna inanmıyorlar 5.5 yaşında kzım var deyince şok oluyor miillett...bazen evli olduğuma bile inanmayanlar varrr...........

işte bu yüzden seviyorum senii Şeniz bir erkek gözüyle gördüğümü söylüyorum :)) 10 numara hatunsun

hheheheeeee çok güldümm kendimmee ne kadr baygınımmm...biraz daha kilo alırsam varil gibi olucam yaniii..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…