Selam kızlarrr
Bu hafta fuar var... kimler gidiyor?
Selam kızlarrr
Bu hafta fuar var... kimler gidiyor?
haNİ RESİM
sana da uzanıcam yavrummdelikafadulden
kandırıyom tabi ben aslında selma değilim kocasıyım:))olsun biraz daha veririm işte 36 beden olurum delikafadulden
benim gözüm msn dekine çok alışmış saçınkısalmış ya burda değişik geldi birdennn....
fit anne olucam diyorsun yani..ben hep bebek arabasını başında kendimi incecik çok fit hayal ediyorum öyle olcaz inşallahhhh................
sana da uzanıcam yavrummdelikafadulden
kandırıyom tabi ben aslında selma değilim kocasıyım:))olsun biraz daha veririm işte 36 beden olurum delikafadulden
o zaman saçlarım uzundu şimdi kestirdim demiştim ya sana kısa saçıda çok sevdim bisüre böyle takılırım:) tabi çıtır anne olucam ben :)) benim annemi arkadaşlarım hep ablam sanırdı annem çok genç hemde zayıf olduğu için yaşınıda göstermiyo:)) bizde öyle olucaz :içelim:
bende de bikaç denemeden sonra açıldıimageshack açılmıyor şuan bendee..... koyamadım o yüzden
eveetttttt:lepi:
benimde ikinci bebeğim olduğuna inanmıyorlar 5.5 yaşında kzım var deyince şok oluyor miillett...bazen evli olduğuma bile inanmayanlar varrr...........
bende de bikaç denemeden sonra açıldı
işte bu yüzden seviyorum senii Şeniz bir erkek gözüyle gördüğümü söylüyorum :)) 10 numara hatunsun
ne diyon kıızz seennn....erkekmisin yoksammmmbilmiyorumkismile
erkeğim tabi sapına kadar:))) ay ne tatlı olmuşsun kızz Şeniz
delii kızz seniiiiii sezen nerde yaaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?