2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın benim ilk zamanlar oluyordu karnım hızla büyürken ama şimdi yokk....göbeğin geriliyordur canımm

bebe yağı sürüyorum ona rağmen geriliyor bu bikaç gündür baya rahatsız etmeye başladı.zaten dünden beri herkes amanda göbüşün ne kadar çok büyümüş diyor.

günaydınlar herkeseeeeeeeee
göbişin süper büyümüş mutluyum1111
maaşallah benimki daha 103cm acaba çok mu küçük bide göbek deliğim bi dışarı çıkıyor bi içeri giriyor kararsız sizinde öle mi oluyor?

günaydın, benim de göbek deliğim seninki gibi, değişiyor sürekli, gerilmeyle ilgili sanırım :)

seras günaydın canım benimki dışarı çıkmıyorda bu 2 gündür çok acıyor yanık gibi çok gerilmiş durumda.şimdi başka sitede okudum normal bir durummuş.

kızlar şikayetler artmaya başladı sabahları kalkmak çok zor ya 37.haftaya kadar nasıl dayanıcam ben :uhm:

kızlar şikayetler artmaya başladı sabahları kalkmak çok zor ya 37.haftaya kadar nasıl dayanıcam ben :uhm:

evet artık sabah kalkıp işe gelmek işkence gibi geliyor bana da, nasıl dayanacağız bilmem, öğleden sonra pilim bitiyor, iyice kötü oluyorum...

selmaaa soğan topicine çörek otunu da yazmışlar.ben yapıyordum onu sütteki gazı alıyormuş..süt artırıyormuş diye kilo da verdiriyormuş..

her gün bir avuç çiğne yut üstüne 1 bardak su süper yapılamayacak bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…