2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben daha bebek arabasını almadım ve aklımda belli bi marka yok alanlar yada şunu alıccam diyenler hangi marka alıcak acaba?

canım bak benımı bu amcamız aldı bizeee
ama tam istediğim özellikte baby 2 go nun
ben bastonlara baktım ama adam 6 aydan önce kullamazsın dedi çünkü yatmıyormuş yatan modelleride bunlatrda daha kabaydı
bu iki taraflı kullanılıyo 3 aşamalı yatabiliyo üst kılıfı tek çıkabiliyo ve 4 tekeride 360 derece dönüyoo çokta hafif
ben çok beğendim özelli,klerini
tek elle acılıp kapanıyo aynı zamanda tavsiye ederim

nilay aldığı bebek arabası çift yönlü kullanılıyo mu?

yazmışsın bile:) ben de diğer topicte gördüm çok beğendim canım güle güle kullanın:)

ay bende yaaa hiç dinlenmiyom sankimmm

ya evet hiç halım yok izin alabilirsen 2 gibi işten kaçacağım sabahın 6sında bir krampla uyandım sağ bacağım beni mafetti uyuyamadın sonrasında evi topla bılşık yıka işe gel çooooookk yorgunum çoooooookakannehir

selam hello kızlar

selmaa çok tatlı çıkmışsın.
gökkuşak fotonu yakalayamadım.
hatun kızlar.erkek gözünden bahsetmişsiniz. kız anneleri tam bir kadın fakaaaat biz erkek anneleri olarak çift cinsiyetli sayılırız. karnımızda bir de pipi var.kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar...
Göbüşlere maşallah diyorum:)
Cumartesi detaylı ultrasonum var. ınşallah yüzünü gösterir bu sefer oğluşum:)

günaydın annişlerrrrrrrrrrrrrr
umarım herkesler çok iidir
Nilay bebegin için aldıklarına baktım diger topikte , maşallah hepsi birbirinden güzel , iyi günlerde kullanın inşallah

teşekkürler canım

hoşgeldin nilay

mutluyum nereye gidiyosun uyumayamı

Selma resmini gördüm nihayet ::) göbüşün çok tatlı

günaydınn yada tünaydınn opuyorumnanaktan

sana da günaydın :)

günaydınlar iyi ve yorgunuz sanırımyerimseniben

Ahh ahhh , üstüne birde uykusuzluk ekleyelim :)
az kaldı ama dimi ( ben kendimi öyle avutuyorum , ama herkes asıl bebek dogduktan sonra uykusuz kalacagımı söylüyor keşke uyku depolamanın bi yolu olsaydı :) :)

güzel anneler merhaba;

göbüşlere maşallah...Allah nazardan saklasın
magnezyum takviyesi alanlar hangi ilacı kullanıyorlar,haftaya bende başlayacağım...
2 gecedir hiç uyuyamıyorum,dün gece kızım saat 2 de vurmaya bir başladı sabaha kadar uyutmadı beni,sanırım doğuncada geceleri uyumayacak...

Selam kızlar...
Göbüşlere maşallah diyorum:)
Cumartesi detaylı ultrasonum var. İnşallah yüzünü gösterir bu sefer oğluşum:)

selam, inşallah gösterir bu sefer, senin oğluş pek nazlı çıktı, cinsiyetini de geç göstermişti di mi :)
ben de cuma göreceğim inşallah oğluşumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…