2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben alıyorum canım magnezyum diasporal diye bir toz suda eritilerek içiliyor, bende de gece kramp olduğu için eskiden sabah içiyordum ama artık akşam içiyorum, tadı berbat diyebileceğim kadar kötü:tomato:

banada aynısını verdi haftaya başlayacağım,kramp girmiyor normalde ama gece uyurken bazen ağrı yapıyor...
günde 1 tane içip başlayacağım ,hayırlısı bakalım,
bebişler herşeyi tüketiyor.bende magnezyum,kalsiyum fazlaydı hamile kalmadan önce,kanımda öyleydi ,şimdi hepsi düşmüş,neyse kızım büyüsün sağlıkla doğsunda...annesi dışarıdan takviye alır:kedi:

soruma cevap alamadım:umursamaz:aranızda magnezyum desteği alan ver mı?varsa hangi ilacı kullanıyor...

Magnezyum diasporal kullanıyorum ben.Ama magnezyum kasılmaları önlediğinden belli bi aya kadar kullanılıyormuş diye duydum.doğumu geciktiriyomuş.Ben de sormadım daha dr.a

soruma cevap alamadım:umursamaz:aranızda magnezyum desteği alan ver mı?varsa hangi ilacı kullanıyor...

ben de aynısını kullanıyorum. ama herzaman diil. benim kullanma amacım kramplar değil. kabızlığa iyi geliyo diye kullanıyorum aklinialirimsmile

Düşünürsen insan aklı almıyo zaten.Bir insanlık iskelet oluşuyo içimizde

Magnezyum diasporal kullanıyorum ben.Ama magnezyum kasılmaları önlediğinden belli bi aya kadar kullanılıyormuş diye duydum.doğumu geciktiriyomuş.Ben de sormadım daha dr.a

hiç duymadım kasılmaları engellediğini ama bende sorayım doktoruma merak ettim...

ben de aynısını kullanıyorum. ama herzaman diil. benim kullanma amacım kramplar değil. kabızlığa iyi geliyo diye kullanıyorum aklinialirimsmile
vauv bilimyordum ben de ne güzel diyordum normalde bağırsaklarım iyi çalızmaz pek ama şu sıralar öyle büyük sorunlar yaşamıyorum hani öncesinde sorun olmayanlar bile hamileleikte yaşıyorlarmış ya iyi iyi daha bir hevesle içerim artık

selam kızlaaarrrr
birkaç gündür giremiodum arkadaşım bendeydi 3 aylık kızı var :))
magnezyumdan bahsetmişsiniz ben de kullanıorum kramplar için iğrenç bi durum

ayrıca sabahları üstümde bi baygınlık hali oluo
tansiyonum düşüyo sanki korkuorum bazen kahvaltı hazırlarken fazla ayakta kaldığımda gözlerim kararıo ve bayılma eşiğine geliorum
sizede oluomu bu aralar

ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyordum, mazeret izni aldım eve geldim. yaa nasıl dayanacağız biz son haftalara kadar bilmiyorumkismile

bence doktoruna bir sor,tansiyondan olabilir...

yok canım olmuyor tansiyondan falan olabilir gece tuvalete faln kalktığında bişeyler at ağzına belki şekerin düşüyordur ya da açlıktan da olabilir, yavaş yavaş hareket et, ben dün ters bir hareket yaptım dengemi kaybettim düşüyordum hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum, böyle saçma sapan bir dikkatsizlik yüzünden bebeğime bişey olursa naparım dedim bayılırken faln bi yere çarparsın mazallah yavaş yavaş dinlene dinlene yap işlerini, ben yorgunluğu hissetmesem bile bölüyorum işlerimi ki olur da fark etmeden içim geçer faln

geçmiş olsun canım, benim olmuyor şimdilik, gittiğinde doktoruna danış istersen...

BENDE YAAA İZİNDE ALAMIYORUM OFFF YA ohaoldumsmile

Allahtan izin alma şansım var, yılda 10 gün mazeret iznimiz var bizim, yarım gün yarım gün hepsini kullanacağım, müdürüm hiç kusura bakmasın valla... sana da kolay gelsin canım, bundan sonra hepimizi daha zor günler bekliyor sanırım...

saolun kızlar
yatıyorum şu an zaten bayılacak gibi olursam en kötü olduğum yrere otururum heralde
allah korusun bayılıp düştüğümü düşünmek bile istemiorum
sölicem doktora sırf bu yüzden normal doğum korkutuo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…