ben alıyorum canım magnezyum diasporal diye bir toz suda eritilerek içiliyor, bende de gece kramp olduğu için eskiden sabah içiyordum ama artık akşam içiyorum, tadı berbat diyebileceğim kadar kötü:tomato:
soruma cevap alamadım:umursamaz:aranızda magnezyum desteği alan ver mı?varsa hangi ilacı kullanıyor...
soruma cevap alamadım:umursamaz:aranızda magnezyum desteği alan ver mı?varsa hangi ilacı kullanıyor...
banada aynısını verdi haftaya başlayacağım,kramp girmiyor normalde ama gece uyurken bazen ağrı yapıyor...
günde 1 tane içip başlayacağım ,hayırlısı bakalım,
bebişler herşeyi tüketiyor.bende magnezyum,kalsiyum fazlaydı hamile kalmadan önce,kanımda öyleydi ,şimdi hepsi düşmüş,neyse kızım büyüsün sağlıkla doğsunda...annesi dışarıdan takviye alır:kedi:
banada aynısını verdi haftaya başlayacağım,kramp girmiyor normalde ama gece uyurken bazen ağrı yapıyor...
günde 1 tane içip başlayacağım ,hayırlısı bakalım,
bebişler herşeyi tüketiyor.bende magnezyum,kalsiyum fazlaydı hamile kalmadan önce,kanımda öyleydi ,şimdi hepsi düşmüş,neyse kızım büyüsün sağlıkla doğsunda...annesi dışarıdan takviye alır:kedi:
Magnezyum diasporal kullanıyorum ben.Ama magnezyum kasılmaları önlediğinden belli bi aya kadar kullanılıyormuş diye duydum.doğumu geciktiriyomuş.Ben de sormadım daha dr.a
vauv bilimyordum ben de ne güzel diyordum normalde bağırsaklarım iyi çalızmaz pek ama şu sıralar öyle büyük sorunlar yaşamıyorum hani öncesinde sorun olmayanlar bile hamileleikte yaşıyorlarmış ya iyi iyi daha bir hevesle içerim artıkben de aynısını kullanıyorum. ama herzaman diil. benim kullanma amacım kramplar değil. kabızlığa iyi geliyo diye kullanıyorum aklinialirimsmile
ayrıca sabahları üstümde bi baygınlık hali oluo
tansiyonum düşüyo sanki korkuorum bazen kahvaltı hazırlarken fazla ayakta kaldığımda gözlerim kararıo ve bayılma eşiğine geliorum
sizede oluomu bu aralar
tansiyonum düşüyo sanki korkuorum bazen kahvaltı hazırlarken fazla ayakta kaldığımda gözlerim kararıo ve bayılma eşiğine geliorum
sizede oluomu bu aralar
ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyordum, mazeret izni aldım eve geldim. yaa nasıl dayanacağız biz son haftalara kadar bilmiyorumkismile
sizede oluomu bu aralar
BENDE YAAA İZİNDE ALAMIYORUM OFFF YA ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?