2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zinco kullanan var mı?

3 ilaç geri çekiliyor
Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü, 3 ilaç için geri çekme kararı aldı.

Poliforma İlaç Sanayi ve Tic.A.Ş. adına ruhsatlı olan “PF yüzde 5 Dektroz Laktaklı Ringer Solisyonu 1000 ml” adlı serumun E-0901005-1 seri numaralısında yapılan inceleme sonucu, numune içerisinde partikül ve elyaf bulunması nedeniyle 2.Sınıf B seviyesinde geri çekme işlemi uygulanmasına karar verildi.

Sivilce tedavisinde kullanılan Embil İlaç Sanayi Ltd.Şti. adına ruhsatlı “Isotrexin Jel” adlı ilacın yapılan inceleme ve analiz sonucu safsızlık oranının firma değerlerine göre yüksek olması nedeniyle 245L serisinin geri çekilmesi istendi.

Vücuttaki çinko eksikliğinin tedavisinde kullanılan Berko İlaç ve Kimya Sanayi adına ruhsatlı “Zinco 220 mg. Tablet” adlı ilacın da yapılan inceleme ve analiz sonucunda 0806024'nolu serisinde, etken madde miktarının firma limitlerinden az olduğu tespit edildiği için 2. sınıf B seviyesinde geri çekileceği bildirildi.

Eczanelerin, ilaç depolarının ve hastanelerin ellerindeki ilgili seriye ait ilaçları en kısa süre içerisinde ilgili ilaç firmalarına iade etmeleri gerekiyor.

selam, inşallah gösterir bu sefer, senin oğluş pek nazlı çıktı, cinsiyetini de geç göstermişti di mi :)
ben de cuma göreceğim inşallah oğluşumu...

Evet biraz geç öğrendik cinsiyetini de:) Detaylı ultrasonda da yüzünü göstermedi hiç, çok uğraştırdı bizi:) Bu hafta bekliyoruz bakalım...

cnm güle güle kullan sen fiyatı blymsn?

tünaydın lülülülülülü

ayy resim çekmeyi unuttum kız bu akşam unutmiyimde çekim
kız sen ne zaman aldın ayolll...bak koy hemen
güle güle kullan canım.evet bende baston diyordum hafif diye ama onlarında özelliklerine dikke etmek gerkiyormuş....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onu selma yazdı ama karnında kız var..yoksam erkek mikaydirigubbakcemile3
Selam kızlar...
Göbüşlere maşallah diyorum:)
Cumartesi detaylı ultrasonum var. İnşallah yüzünü gösterir bu sefer oğluşum:)
hayırlısı olsun nuremmm
canım benimkide gece hareketkli çok ama bebişler gündüz uyuyormuş hareketli olmamızdan amniyo sıvısı beşik etkisi yaratırmış.gece de o etki olmadığından oynarlarmış doğunca bir süre öyle gidyor ayak uydurana kadar...uykulara veda edeceğiz...

bakk yaaaa hiç bir şeye güven yokkkk...................:1shok:

kızlar bizim evin altında yeni bir wenice açılmış,daha önce kaç tane wenice gittiysem ,resmen talan edilmişdi,hiçbişey bulamamışdım,şimdi aldım hemen birsürü şey,ama artık biri bana dur desin yoksa yavruma çoğuna giydiremeden büyüycek:)

yasakkelime dur.....

sempatiksalakcinni

ne güzel, çok şanslısın, valla bizim evin altında da olsa ben de alırdım sürekli :)) güle güle kullansın inşallah oğlun aldıklarını... ben en son dur diyecek kişilerdenim sanırım çünkü ben de dayanamayıp sürekli alıyorum bir şeyler :)))

hafta sonu bende gittim bursayada yeni açılmışş....
minicik bir kot aldım çok cici........

güle güle kullan canım,bende dün gittim,bebişime tulum vs. aldım...güzel şeyler var wenicede ....

yasakkelime dur.....

sempatiksalakcinni
fiyatlar o kadar uygun ki duramıyorum

canım nerdeyse bedavaya alıyorum,5tl ye öyle güzel swetshortlar varki,9 10liraya kotlar,montlar 20tl,%70indirim olunca çok hesaplı oluyor,birde %100pamuk ve türk malı,çin mallarına marka diye dünyanın parasını veriyoruz

hafta sonu bende gittim bursayada yeni açılmışş....
minicik bir kot aldım çok cici........
bende ucuz bulmuşken 1 2 tane de kız kıyafeti aldım,hediye felan götürürüm :) sende iyi günlerde kullan

güle güle kullan canım,bende dün gittim,bebişime tulum vs. aldım...güzel şeyler var wenicede ....
ben tulum pijama olayını pek sevmiyorum,onlardan yeteri kadar almadım ama kıyafetlere bayılıyorum

son olarak,saaolun kızlar daha güzelleri sizlerin olsun zemuszemus

almayın almayın ben size dur diyim topluca, hele ilk bebekleri olacaklar
neler giyeceği öyle böyle doğumdan sonra belli olacak açıkta kalmaz aldıklarımız yeter,
sonra evde çok bunalıcaz bebeğimizi gezmeye götürmek isteyeceğiz o zaman yapacak işimiz olsun başka şimdi aklımıza gelmeyen bir sürü eksikleri olacak onları alırız, babam bana üniversiteye giderken bile derdi sana aldığım oyuncaklara verdiğim parayla şimdi sana bi araba alabilirdim diye, sonradan hevesleriniz maddiyata takılı kalabilir, hem de bebişinizi doyumsuz hale getirmeye zemin hazırlıyor olabilirsiniz
dünyanın refahı için ihtiyacınızdan fazlasını tüketmeyin lmaz:

böylece akşam abur cubur yememin de önüne geçmiş olurum bir günlük de olsa kilo konusu geçmişken hem iyi olur kaydirigubbakcemile2

ben abur cuburu bırakdım,doğuma kadar sözüm var kendime sağlıksız ve yüksek kalorili hiçbişey tüketmiycem,meyve yiycem onun yerine :)oğluşumda daha iyi beslenir ve gelişir umarım

soruma cevap alamadım:umursamaz:aranızda magnezyum desteği alan ver mı?varsa hangi ilacı kullanıyor...

soruma cevap alamadım:umursamaz:aranızda magnezyum desteği alan ver mı?varsa hangi ilacı kullanıyor...

ben alıyorum canım magnezyum diasporal diye bir toz suda eritilerek içiliyor, bende de gece kramp olduğu için eskiden sabah içiyordum ama artık akşam içiyorum, tadı berbat diyebileceğim kadar kötü:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…