selam, inşallah gösterir bu sefer, senin oğluş pek nazlı çıktı, cinsiyetini de geç göstermişti di mi :)
ben de cuma göreceğim inşallah oğluşumu...
canım bak benımı bu amcamız aldı bizeee
ama tam istediğim özellikte baby 2 go nun
ben bastonlara baktım ama adam 6 aydan önce kullamazsın dedi çünkü yatmıyormuş yatan modelleride bunlatrda daha kabaydı
bu iki taraflı kullanılıyo 3 aşamalı yatabiliyo üst kılıfı tek çıkabiliyo ve 4 tekeride 360 derece dönüyoo çokta hafif
ben çok beğendim özelli,klerini
tek elle acılıp kapanıyo aynı zamanda tavsiye ederim
kız sen ne zaman aldın ayolll...bak koy hementünaydın lülülülülülü
ayy resim çekmeyi unuttum kız bu akşam unutmiyimde çekim
güle güle kullan canım.evet bende baston diyordum hafif diye ama onlarında özelliklerine dikke etmek gerkiyormuş....
canım bak benımı bu amcamız aldı bizeee
ama tam istediğim özellikte baby 2 go nun
ben bastonlara baktım ama adam 6 aydan önce kullamazsın dedi çünkü yatmıyormuş yatan modelleride bunlatrda daha kabaydı
bu iki taraflı kullanılıyo 3 aşamalı yatabiliyo üst kılıfı tek çıkabiliyo ve 4 tekeride 360 derece dönüyoo çokta hafif
ben çok beğendim özelli,klerini
tek elle acılıp kapanıyo aynı zamanda tavsiye ederim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onu selma yazdı ama karnında kız var..yoksam erkek mikaydirigubbakcemile3selam hello kızlar
selmaa çok tatlı çıkmışsın.
gökkuşak fotonu yakalayamadım.
hatun kızlar.erkek gözünden bahsetmişsiniz. kız anneleri tam bir kadın fakaaaat biz erkek anneleri olarak çift cinsiyetli sayılırız. karnımızda bir de pipi var.kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun nuremmmSelam kızlar...
Göbüşlere maşallah diyorum:)
Cumartesi detaylı ultrasonum var. İnşallah yüzünü gösterir bu sefer oğluşum:)
canım benimkide gece hareketkli çok ama bebişler gündüz uyuyormuş hareketli olmamızdan amniyo sıvısı beşik etkisi yaratırmış.gece de o etki olmadığından oynarlarmış doğunca bir süre öyle gidyor ayak uydurana kadar...uykulara veda edeceğiz...güzel anneler merhaba;
göbüşlere maşallah...Allah nazardan saklasın
magnezyum takviyesi alanlar hangi ilacı kullanıyorlar,haftaya bende başlayacağım...
2 gecedir hiç uyuyamıyorum,dün gece kızım saat 2 de vurmaya bir başladı sabaha kadar uyutmadı beni,sanırım doğuncada geceleri uyumayacak...
zinco kullanan var mı?
3 ilaç geri çekiliyor
Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü, 3 ilaç için geri çekme kararı aldı.
Poliforma İlaç Sanayi ve Tic.A.Ş. adına ruhsatlı olan “PF yüzde 5 Dektroz Laktaklı Ringer Solisyonu 1000 ml” adlı serumun E-0901005-1 seri numaralısında yapılan inceleme sonucu, numune içerisinde partikül ve elyaf bulunması nedeniyle 2.Sınıf B seviyesinde geri çekme işlemi uygulanmasına karar verildi.
Sivilce tedavisinde kullanılan Embil İlaç Sanayi Ltd.Şti. adına ruhsatlı “Isotrexin Jel” adlı ilacın yapılan inceleme ve analiz sonucu safsızlık oranının firma değerlerine göre yüksek olması nedeniyle 245L serisinin geri çekilmesi istendi.
Vücuttaki çinko eksikliğinin tedavisinde kullanılan Berko İlaç ve Kimya Sanayi adına ruhsatlı “Zinco 220 mg. Tablet” adlı ilacın da yapılan inceleme ve analiz sonucunda 0806024'nolu serisinde, etken madde miktarının firma limitlerinden az olduğu tespit edildiği için 2. sınıf B seviyesinde geri çekileceği bildirildi.
Eczanelerin, ilaç depolarının ve hastanelerin ellerindeki ilgili seriye ait ilaçları en kısa süre içerisinde ilgili ilaç firmalarına iade etmeleri gerekiyor.
kızlar bizim evin altında yeni bir wenice açılmış,daha önce kaç tane wenice gittiysem ,resmen talan edilmişdi,hiçbişey bulamamışdım,şimdi aldım hemen birsürü şey,ama artık biri bana dur desin yoksa yavruma çoğuna giydiremeden büyüycek:)
kızlar bizim evin altında yeni bir wenice açılmış,daha önce kaç tane wenice gittiysem ,resmen talan edilmişdi,hiçbişey bulamamışdım,şimdi aldım hemen birsürü şey,ama artık biri bana dur desin yoksa yavruma çoğuna giydiremeden büyüycek:)
fiyatlar o kadar uygun ki duramıyorumyasakkelime dur.....
sempatiksalakcinni
canım nerdeyse bedavaya alıyorum,5tl ye öyle güzel swetshortlar varki,9 10liraya kotlar,montlar 20tl,%70indirim olunca çok hesaplı oluyor,birde %100pamuk ve türk malı,çin mallarına marka diye dünyanın parasını veriyoruzne güzel, çok şanslısın, valla bizim evin altında da olsa ben de alırdım sürekli :)) güle güle kullansın inşallah oğlun aldıklarını... ben en son dur diyecek kişilerdenim sanırım çünkü ben de dayanamayıp sürekli alıyorum bir şeyler :)))
bende ucuz bulmuşken 1 2 tane de kız kıyafeti aldım,hediye felan götürürüm :) sende iyi günlerde kullanhafta sonu bende gittim bursayada yeni açılmışş....
minicik bir kot aldım çok cici........
ben tulum pijama olayını pek sevmiyorum,onlardan yeteri kadar almadım ama kıyafetlere bayılıyorumgüle güle kullan canım,bende dün gittim,bebişime tulum vs. aldım...güzel şeyler var wenicede ....
Ben yedim de geldimmmm
sağol canımafiyet olsun canım...
soruma cevap alamadım:umursamaz:aranızda magnezyum desteği alan ver mı?varsa hangi ilacı kullanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?