2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar...netimgidip geliyo durmadan doğru dürüst okuyamıyorumbile...keyifler iyidir umarım..bende diasporal kullanıyorum dr.um kasılmalarım için verdi...ama şu zamana kadar kullan demedi şimdilik devam dedi..

Bizde yıllık iznin varsa mazereti vermiyorlar.Yarım gün olarak da alamıyorsun.Sizde daha kolay ozaman iyiymiş dinlenirsin

Bizde yıllık iznin varsa mazereti vermiyorlar.Yarım gün olarak da alamıyorsun.Sizde daha kolay ozaman iyiymiş dinlenirsin

evet canım bizde ikisi de var, yıllık iznim de var 30 gün, onu doğumdan sonraya saklıyorum. kendimi kötü hissettikçe alacağım bundan sonra , Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

saol canım hiç halim yok ya uyumak istiyorum offf

ben osteacare kullanıyorum günde 2 kere çinko kalsiyum d vitaminide var tablet şeklinde.

bende osteacare kalsiyum tablati kullanıyorum.magnezyum ve d vitamini içeriyorr...magnezyumu extra almıyorum sadece 3 gün kullandım diasporalı ama osteacareda olduğu için kestim... d vit ihtiyacımız var biliyorsunuzzz............

selmaacıımmm nerdesin kız bebek arabası almışsın hiç söylemiyorsun

ben osteacare kullanıyorum günde 2 kere çinko kalsiyum d vitaminide var tablet şeklinde.

BENDE YAAA İZİNDE ALAMIYORUM OFFF YA ohaoldumsmile

olsun kuşum dayan doğumdan sonra daha çok ihtiyacın olcak kızınla daha fazla zaman geçirirsinn.........pazartesi elemanda gelecekmiş 3 günde öğret işi sonra geri çek kendini 1 ay öyle idare edersinnn......ooohhhhh...........

şubat bebeklerine baktım geldim bende,maşallah Allah nazardan saklasın hepsi çok güzeller,gözlerim doldu
zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum,doğum nasıl olacak,bebeğimi ilk gördüğümde neler hissedeceğim,nasıl bir bebek olacak vs.vs.
Allah bizlerede bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi,kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

ben de bakmıştım, evet minicik ve çok tatlılar maşallah
ben de heyecanlanıyorum artık gerçekten, en çok da nasıl doğum yapacağımı düşündükçe :) çok kararsızım, Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah ...

slm kızlar sız nasıl gırdınız sıteye ayol benımkı hata verıyodubilmiyorumkismile.. neyse gecmısı okudum herkes ıyı cok sukur... selma ve sezen gobuslerınıze masallah.. cok ıyı gorunuyosunuz ıkınızde
bende seker yuklememın sonucunu aldım sukur ıyı cıktı dıyet yapmak yok yasasın..:lepi:

gözün aydın canım, darısı yaptıracakların başına zemuszemus

geçmiş olsun canım,diyet yapmamak güzel,Allah yapanlara yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…