Allahtan izin alma şansım var, yılda 10 gün mazeret iznimiz var bizim, yarım gün yarım gün hepsini kullanacağım, müdürüm hiç kusura bakmasın valla... sana da kolay gelsin canım, bundan sonra hepimizi daha zor günler bekliyor sanırım...
Bizde yıllık iznin varsa mazereti vermiyorlar.Yarım gün olarak da alamıyorsun.Sizde daha kolay ozaman iyiymiş dinlenirsin
saol canım hiç halim yok ya uyumak istiyorum offfAllahtan izin alma şansım var, yılda 10 gün mazeret iznimiz var bizim, yarım gün yarım gün hepsini kullanacağım, müdürüm hiç kusura bakmasın valla... sana da kolay gelsin canım, bundan sonra hepimizi daha zor günler bekliyor sanırım...
ben osteacare kullanıyorum günde 2 kere çinko kalsiyum d vitaminide var tablet şeklinde.
ben osteacare kullanıyorum günde 2 kere çinko kalsiyum d vitaminide var tablet şeklinde.
BENDE YAAA İZİNDE ALAMIYORUM OFFF YA ohaoldumsmile
şubat bebeklerine baktım geldim bende,maşallah Allah nazardan saklasın hepsi çok güzeller,gözlerim doldu
zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum,doğum nasıl olacak,bebeğimi ilk gördüğümde neler hissedeceğim,nasıl bir bebek olacak vs.vs.
Allah bizlerede bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi,kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
slm kızlar sız nasıl gırdınız sıteye ayol benımkı hata verıyodubilmiyorumkismile.. neyse gecmısı okudum herkes ıyı cok sukur... selma ve sezen gobuslerınıze masallah.. cok ıyı gorunuyosunuz ıkınızde
bende seker yuklememın sonucunu aldım sukur ıyı cıktı dıyet yapmak yok yasasın..:lepi:
slm kızlar sız nasıl gırdınız sıteye ayol benımkı hata verıyodubilmiyorumkismile.. neyse gecmısı okudum herkes ıyı cok sukur... selma ve sezen gobuslerınıze masallah.. cok ıyı gorunuyosunuz ıkınızde
bende seker yuklememın sonucunu aldım sukur ıyı cıktı dıyet yapmak yok yasasın..:lepi:
gözün aydın canım, darısı yaptıracakların başına zemuszemus
selam kizlar bende geldim dilerim herkesler ve bebekler iyidiropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?