delikafaduldenbenimde teyzemin kızı var geçen annemlerde karşılaştık hamileyken 20 kilo almıştı beni gçrünce aa ne kadar kilo almışsın yüzün şişmiş dedi-tatlicadiarzu- bazen böyle dengesizler çıkıyo işte
diyorum yaa bu kilo olayi fenaa millet kendine bakmaz konusur onlar sismeden dogurdular heraldeealsanaalsanasmile
yahu kizlar inanmazsiniz ama gecen kontrole gittigimde doktorumun hamile oldugunu gordum sok oldum ayoll kadin 32 haftasindaymis top yutmus gibiii gicik oluyorum bu almanlara ne yiyiyooo bunlar bole kaliyooo yaaaa bana bir kiziyor ki sormayin sebzee yeee diyee böööööööö geldi artiklaelaelaelaelae
gıcık..kıskanmıstır o seni boyle fıt gorunce catlasınhihoyyyt
kız embesil 20 kilo almıştı ben daha 5 kilo aldım şişmişsin diyo gerizekalı yaaalsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kiskanmis o seni belli bellii catlasinn dannaaaa:mymeka:
evet ya, şişmişsin diyen mi ararsın, çok kilo almışsın diyen mi ararsın alsanaalsanasmile
hamileyiz alacağız tabi kilo, kaldı ki ben çok almadım henüz, dün de bahsetmiştim hastane için pijamamı ve geceliğimi small aldım, daha ne olacaktım çağla şıkel miyim ben :))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla öyle çağla 6,5 kiloyla doğurdu herkes şaşırdı ben daha 5 aldım hala kilo almışsın şişmişsin delilermi neler ya vurcan kafalarınaalsanaalsanasmile
kızlar bebklerinizin kafası aşşağıdamı benimki 1 aydır yer değişmemiş aynı yerde kafası
dr sorun yok dıyo sizin nasıl?
kızlar bebklerinizin kafası aşşağıdamı benimki 1 aydır yer değişmemiş aynı yerde kafası
dr sorun yok dıyo sizin nasıl?
valla canim benim en son ultrasonda 1 ay once baktilar normal uzaniyordu 4 mart ta kontrolum ama telas etme sakin bu donemler onun durusu hep degisecek internette okudum 4 martta kontrol olayim yazarim bendekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?