2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gıcık..kıskanmıstır o seni boyle fıt gorunce catlasınhihoyyyt

anaa ınekmıyız bız ayol ot ye nereye kadar.. yasasın ethihoyyyt

evet ya, şişmişsin diyen mi ararsın, çok kilo almışsın diyen mi ararsın alsanaalsanasmile
hamileyiz alacağız tabi kilo, kaldı ki ben çok almadım henüz, dün de bahsetmiştim hastane için pijamamı ve geceliğimi small aldım, daha ne olacaktım çağla şıkel miyim ben :))

kiskanmis o seni belli bellii catlasinn dannaaaa:mymeka:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla öyle çağla 6,5 kiloyla doğurdu herkes şaşırdı ben daha 5 aldım hala kilo almışsın şişmişsin delilermi neler ya vurcan kafalarınaalsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla öyle çağla 6,5 kiloyla doğurdu herkes şaşırdı ben daha 5 aldım hala kilo almışsın şişmişsin delilermi neler ya vurcan kafalarınaalsanaalsanasmile

senin kilon çok iyi maşallah
demek hepimizin çevresinde böyle tipler var kaydirigubbakcemile

80 tane diyetisyen bakimcilar spor icin alternatifler olsaydi ben de cindy gibi dogururdum ne var ki cagla sikel gibi olmakta hayat onlarda genis genis bebegi ufacik ama yeni dogurmusken gosterdiler yavrum benim kasik kadar kalmis anasi guzel kalacak diye hehehehe :umursamaz:

kızlar bebklerinizin kafası aşşağıdamı benimki 1 aydır yer değişmemiş aynı yerde kafası
dr sorun yok dıyo sizin nasıl?

kızlar bebklerinizin kafası aşşağıdamı benimki 1 aydır yer değişmemiş aynı yerde kafası
dr sorun yok dıyo sizin nasıl?

valla canim benim en son ultrasonda 1 ay once baktilar normal uzaniyordu 4 mart ta kontrolum ama telas etme sakin bu donemler onun durusu hep degisecek internette okudum 4 martta kontrol olayim yazarim bendekaydirigubbakcemile5

valla canim benim en son ultrasonda 1 ay once baktilar normal uzaniyordu 4 mart ta kontrolum ama telas etme sakin bu donemler onun durusu hep degisecek internette okudum 4 martta kontrol olayim yazarim bendekaydirigubbakcemile5

inşallah ama bu beni bayağı düşündürüyo kafası aşşağıda ayakları göbek deliğimin
azcık yukarsında bağdaş kurmuş kız nası oturyon öle baş aşağı dedim doktor gülüyo:))

inş. hep böyle gider son zamanlarda dönmez..ben plesantanın durumunu merak ediyorum..enson arka duvarda ama çok az aşağıda demişti dr.um inş. oda düzelirde normal doğum yapmak nasip olur..

benim oğlan geçen hafta 1163 gr. 38 cm di..dr. iyi haftasına uyumlu dedi ama ne bilim bana sanki azmış gibi geliyo..benimde bir sonraki randevum 4 mart bakalımo zaman ne kadar olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…