hoşgeldin canım
hülya gözün aydın canım gülümse hoşgeldin
hülya gözün aydın canım gülümse hoşgeldin
hosbulduk canimcim ,,diger arkadasimin da gozu aydin amannn bu diyet kilo olaylari cookk sinir yahuucokacimcoook
hosbulduk canimcim ,,diger arkadasimin da gozu aydin amannn bu diyet kilo olaylari cookk sinir yahuucokacimcoook
saol canım.. kız selma gecen gece ruyamda senı gordum ne hıkmetseeyvahedigeldismile senın calıstıgın yerde ıse baslıyodum amanın sen bır cay ıcıyodun butun gun ama hıc durmadan bıde ogle yemegıne gıderken bana haber vermıyodun cok bozuluyodum.. boyle ıste gerısını hatırlamıyorum bıyerlerım acıktamı kaldı ne.
selam koca memişili koca göbüşlü tatlı bebeşli güzel anneler
tam k.. açık kaldı dicektimki sen yazmışsın zaten:)) ama harbiden kalmış çayı hiç sevmem ben . beni çok düşünüyosun tatlım ondan giriyorum rüyana:))
selam koca memişili koca göbüşlü tatlı bebeşli güzel anneler
hee sorma aklımda fıkrımde senlülülülülülü
aşıkmı oldun bana yoksa lülülülülülü
laelaelaelaelae...
dun komsum geldı bısey sormaya. bız onunla aynı donem hamıle kalmıstık benı gorunce aaaaa nekadar kılo almıssın oyle dedı... apti kendı hamıle olmadan once zaten sıskoydu sımdıde fıl gıbı olmus.. ben azımı acıp bısey demedım kırılır dıye ama arkasından soyledim gariialsanaalsanasmile gıcık sey..
Hicc bu kadar gulmemistim Allah da seni guldursun harikasin yaa...gormez o dobisler kendilerini aldiysak aldik alla alla bir doguralim hele olumunekankayizsmile
laelaelaelaelae...
dun komsum geldı bısey sormaya. bız onunla aynı donem hamıle kalmıstık benı gorunce aaaaa nekadar kılo almıssın oyle dedı... apti kendı hamıle olmadan once zaten sıskoydu sımdıde fıl gıbı olmus.. ben azımı acıp bısey demedım kırılır dıye ama arkasından soyledim gariialsanaalsanasmile gıcık sey..
yahu kizlar inanmazsiniz ama gecen kontrole gittigimde doktorumun hamile oldugunu gordum sok oldum ayoll kadin 32 haftasindaymis top yutmus gibiii gicik oluyorum bu almanlara ne yiyiyooo bunlar bole kaliyooo yaaaa bana bir kiziyor ki sormayin sebzee yeee diyee böööööööö geldi artiklaelaelaelaelae
Hicc bu kadar gulmemistim Allah da seni guldursun harikasin yaa...gormez o dobisler kendilerini aldiysak aldik alla alla bir doguralim hele olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?