2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hülya gözün aydın canım gülümse hoşgeldin

saol canım.. kız selma gecen gece ruyamda senı gordum ne hıkmetseeyvahedigeldismile senın calıstıgın yerde ıse baslıyodum amanın sen bır cay ıcıyodun butun gun ama hıc durmadan bıde ogle yemegıne gıderken bana haber vermıyodun cok bozuluyodum.. boyle ıste gerısını hatırlamıyorum bıyerlerım acıktamı kaldı ne.

hosbulduk canimcim ,,diger arkadasimin da gozu aydin amannn bu diyet kilo olaylari cookk sinir yahuucokacimcoook

bencede ooldum bittim nefret etmişimdir diyetten hayatımda hiç 1 gün bile tam olarak diyet yapmadım ne zaman yapayım desem aksine daha çok yiyesim geliyo.:)) o yüzden kasmıyorum kendimi kiloda almıyorum

tam k.. açık kaldı dicektimki sen yazmışsın zaten:)) ama harbiden kalmış çayı hiç sevmem ben . beni çok düşünüyosun tatlım ondan giriyorum rüyana:))

yahu var ya cevremde sankim herkesler inceliyor bir ben genisliyorum diyorum ki aa ne kadar zayiflamissin sasiriyorlar aynilarmis meger ahhh bu kilo derdi beni fena gerdi 13 kilo en son kilom ve daha olacak aman Allahimmmmguclubacismile

evet ya aynada çıplakken kendime bakmak istemiyom valla siyah beyaz olmuş memişlerim iğrenç görünüyolar ama göbüşümü çok seviyom oğluşum var içinde bi tatlı bi tatlı ay hayırlısıyla şu aylar çabucak geçsede sevsek bebişlerimizi

aşıkmı oldun bana yoksa lülülülülülü

laelaelaelaelae...
dun komsum geldı bısey sormaya. bız onunla aynı donem hamıle kalmıstık benı gorunce aaaaa nekadar kılo almıssın oyle dedı... apti kendı hamıle olmadan once zaten sıskoydu sımdıde fıl gıbı olmus.. ben azımı acıp bısey demedım kırılır dıye ama arkasından soyledim gariialsanaalsanasmile gıcık sey..

Hicc bu kadar gulmemistim Allah da seni guldursun harikasin yaa...gormez o dobisler kendilerini aldiysak aldik alla alla bir doguralim hele olumunekankayizsmile

yahu kizlar inanmazsiniz ama gecen kontrole gittigimde doktorumun hamile oldugunu gordum sok oldum ayoll kadin 32 haftasindaymis top yutmus gibiii gicik oluyorum bu almanlara ne yiyiyooo bunlar bole kaliyooo yaaaa bana bir kiziyor ki sormayin sebzee yeee diyee böööööööö geldi artiklaelaelaelaelae

Hicc bu kadar gulmemistim Allah da seni guldursun harikasin yaa...gormez o dobisler kendilerini aldiysak aldik alla alla bir doguralim hele olumunekankayizsmile

aynaya bakmıyo heralde hiç ben kilolarımıda seviyom nasıl olsa bebişler için canımız sağolsun hepimizin

delikafaduldenbenimde teyzemin kızı var geçen annemlerde karşılaştık hamileyken 20 kilo almıştı beni gçrünce aa ne kadar kilo almışsın yüzün şişmiş dedi-tatlicadiarzu- bazen böyle dengesizler çıkıyo işte

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…