2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oğlan geçen hafta 1163 gr. 38 cm di..dr. iyi haftasına uyumlu dedi ama ne bilim bana sanki azmış gibi geliyo..benimde bir sonraki randevum 4 mart bakalımo zaman ne kadar olucak..

iyi ya maşallah boyuda uzun olcak belli
bende ik gün önce gittiğimde 970 grmdı boyunu sormadım ama kağıtta bişeler yazıyo herhalde 22 cm, gittiğinde bakarsın yazarsın cnm yerimseniben

ben en son 25+4 te gittim doktora,890 gr .dı boyunu hatırlamıyorum ama herhalde uzun boylu bir kız olacak çünkü femur kemiği uzunluğu hep önde çıkıyor...

benim oğlan geçen hafta 1163 gr. 38 cm di..dr. iyi haftasına uyumlu dedi ama ne bilim bana sanki azmış gibi geliyo..benimde bir sonraki randevum 4 mart bakalımo zaman ne kadar olucak..

doktor normal dediyse sorun yoktur canım,ben ayrıntılı için bir tane prof. a gitmiştim o anlatmıştı,farklı formüller farklı ağırlıklar verebilir demişti.o yüzden doktor normal diyorsa normaldir dedi.bence az olsa doktorun mutlaka söylerdi.

Ben 26+6 da gittim, 1089g. Boyu da FL 7 ile carparsan 34cm oluyor. Sizin sonuclarla uyumlu gibi. Doktor da herseyi normal dedi zaten.

sırt kemiğimi oluyo o selna ultrason kağıdına ne gösteriyo onu
fl değeriyle 7 yi çarptığımda 35 cm çıkıyo
daha yeni anlıyorum valla

sırt kemiğimi oluyo o selna ultrason kağıdına ne gösteriyo onu
fl değeriyle 7 yi çarptığımda 35 cm çıkıyo
daha yeni anlıyorum valla

sevda ayrıca doktor bana dediki ulrasonun gösterdiği ağırlıkta %10 yanılma payı olabilir.yani bebeğini 1000 gr. gösterdiyse o sırada aslında bebek 1100 gr. yada 900 gr. olabilir.

belkide olabilir kafam karıştı biraz ama sonuçta dr normal haftasına uyumlu dedi
kurcalayıp sıkıntı yapmama gerek yok herhalde, kaydirigubbakcemile5

evet, onemli olan doktorun normal demesi. Bazi bebekler basta hizli kilo alip sonradan yavaslayabiliyor bazilari da tam tersi.

Ayrica ben cevremdekilere sordugumda dogum kilosunun ve boyunun ilerki yastaki boyuyla alakasi olmadigini anladim. Sanirim bu annenin beslenmesi ile ilgili birsey anladigim kadariyla. Normal sinirlar icinde olsunlar insallah.

selam kızlar kımseler yok topikte ama ben yazayım yine şimdi bir doğumdan geldim kuzenim doğum yaptı kız bebek. normal epiduralle yaptı suni sancı verildi. maaşallah ikiside çok iyiler. doğumdan çıktı ağlıyordu ikinci bebeği büyük kızını görünce ağlamaya başladı. çabuk bir doğum oldu. epidural yapılacakken hemşire yetişememiş ve doğum yaptı. biraz canım yandı ama hemen unuttum dedi. gerçekten de unuttu hiç hatırlamıyordu. allah hepimize sağlık böyle kolay doğum nasip etsin inş. güzelliklerle alalım bebeklerimiz kucağımıza

kimseler kalmamış ben gelene kadar misafirim vardı giremedim kızlar herkes iyidir umarım.
yarın görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…