iyi yapmışsın, ben de servise son saniyede yetiştim bu sabah :))
kızlar hayır olsun ama rüyamda deprem old. görüyorumm.. yıkılan biryer yok ama ayağa kalktığımda sallanıyoruz salıncakta gibi sankiii çok şiddetli bir depremmiş ama biz pek hissetmiyoruz annemlerdeyim eşime msj atıorum hemnen aramıyorum da:)) neysede şimdi anlamlarına baktım hamile kadının bebeğiini düşürmesinee diooo moralim bozuldu sabah sabahhh mafoldumben mafoldumben mafoldumben
emekli sandığında öyle değil değil mi ben maaşımın tamamını alacağımı sanıyordum dakızlar bilen var mı doğum yardımı süt parası gibi bişeyler var mı?ben sadece 4 aylık süreçte brüt maaşın 2/3 ünü alabiliceğimi blyrm o kadar
benim doğum günümde 28 mayıs bana gündaş mı denir geliyor gerçi anneme 19 mayıs demişler 28ınde doğmuşum kızım için 18 mayıs diyorlar belki oda 27-28ı gibi doğar hayırlısı olsun sağlıkla kavusursun umarımevet cnm bugün düştüm çok şükür benim 28 mayıs gzkyr
günaydın, göbek çevresinden seninle bahsetmiştik değil mi ( umarım doğru hatırlamışımdır ) ölçtüm benimki 95 cm çıktı.
kızlar hayır olsun ama rüyamda deprem old. görüyorumm.. yıkılan biryer yok ama ayağa kalktığımda sallanıyoruz salıncakta gibi sankiii çok şiddetli bir depremmiş ama biz pek hissetmiyoruz annemlerdeyim eşime msj atıorum hemnen aramıyorum da:)) neysede şimdi anlamlarına baktım hamile kadının bebeğiini düşürmesinee diooo moralim bozuldu sabah sabahhh mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bizde 29
hiç kafanı takma canım bende çok depremli rüya görüyorum hatta gerçek oluyor sanıyyorm eşime kalk dışarı çıkalım deprem oluyor diyorum oda bişiy olduğu yok diyip sakinleştiriyor yinede inanmayıp araştırıyorum hormonsal hassaslıktan zannımca sakin olmak lazımboshayallersmilekızlar hayır olsun ama rüyamda deprem old. görüyorumm.. yıkılan biryer yok ama ayağa kalktığımda sallanıyoruz salıncakta gibi sankiii çok şiddetli bir depremmiş ama biz pek hissetmiyoruz annemlerdeyim eşime msj atıorum hemnen aramıyorum da:)) neysede şimdi anlamlarına baktım hamile kadının bebeğiini düşürmesinee diooo moralim bozuldu sabah sabahhh mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bencede herşeye anlam yüklemek yanlış hem iyiye yormak en iyisiAllah hayırlara çıkarsın canım, zaten hamilelikte garip rüyalar görülüyor, öyle yorumlara bakma sen...
yorgunluğa hiç gelemiyoruz artık kabullenip hamile olduğumuzu iş yavaşlatmamız lazım yorgun olduğumda başım çok dönüyor tansiyonum 7lere düşüyor kendime gelemiyorum bebişleri üzmeden yavaş yavaşgünaydın kızlar bizde 29 haftalık olduk hayırlısıyla dün izinliydim yoktum evde dinlendim biraz annem kızkardeşimle gitti hastaneye.alışveriş pazarımı yaptım tabi hepsini babam taşıdı sonra balıkçıya sonra bim e derken haşatım çıktı yol yürümekten sabah ev temizliği yapmıştım akşam misafir gelcek diye bide onlara hazırlık sonuç bütün geçe ağrıdan inlemekten uyuyamadım zaten 12,30 yattım 2 saat anca dalmışımdır izinmi yaptım eziyetmi çektim anlamadım üstüne kocamın lafını çektim niye bu kadar zorluyorsun diye çünkü onuda uyutmadım sizde ne var ne yok.
ay canım hayır olsun ama üzülme bu haftadan sonra artık düşük olmaz tatlım erken doğum olur en kötü ihtimal kötü düşünüp kendini kötüye kurma sadece bi rüya hem hamilelikte kabus görülebilirmiş ( bu hamileliktede ne olsa normal zaten:) iyi düşün iyi olsun
haklısınız galiba kızlarrr kurmıyayım boşu boşunaaa dimi?
memnun kaldın mı? neyi kullandın? bir de cilt tipin nasıl?ben 1-2 defa nemlendirici tarzı kremlerini kullanmıştım canım
28 den sonra 2 haftaya düşmesi laızm canım mesele önümüzdek hafta kontrolüm var ondan sonra 2 haftada bir çağırır heraldekızlar kontrollerimiz ne zaman 2haftada 1e düşecek,kaçıncı haftadan sonra
işallah 39 larıda göreceğiz:teytey::teytey::teytey::teytey:
memnun kaldın mı? neyi kullandın? bir de cilt tipin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?