sen normall mi yapıcan okumam senden gelen msj ları bendee alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile ama dua et ben senden önce yapmıımm sakın haaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmileben senden önce doğurursam sana özel mesaj atıcam yaşadığım bütün zorlukları antlatıcamdelikafadulden delikafadulden
ya çatlatmak gibi olmasın buralaar süper kızlar yaz günü gibi günlük güneşlik çalışmasam dışarıda geziyor olurdum sizin oralarada güneşi gönderelimzemuszemus
sen normall mi yapıcan okumam senden gelen msj ları bendee alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile ama dua et ben senden önce yapmıımm sakın haaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile
normal miydi ilk doğumun senin nasıldı anlatsannaa kaydirigubbakcemile3benim doktorum hep iki haftadır bir bakıyor yalnızca ayrıntılıdn sonra 1 ay ara verdikkk.....
15 gün içindekiler kontrolden sayılıyor zaten ........
ben sezeryanla doğurursam 19mayısda doğurmayı planlıyorum ama önceliğim normal doğum,birde dr 38 e gelelim belirleriz dedi,yuh ama değilmi?belki 37de felan normalle gelmek istiycek,belki çatım dar,38çok geç değilmi doğum şeklini belirlemek için
selmadan önce inan yapamazsın,nisanın 15ine kadar zor bekliycek,sonrada dr a gidip alın artık doğsun bu diyceksen normall mi yapıcan okumam senden gelen msj ları bendee alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile ama dua et ben senden önce yapmıımm sakın haaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile
oh ne güzel. içim karardı valaa-tatlicadiarzu-
normal miydi ilk doğumun senin nasıldı anlatsannaa kaydirigubbakcemile3
evet normal istiyorum inşallah bir sorun çıkmazda sezeryana almaz dr.um .... aslında karar vermemiştim ama iş ark doğum yapınca gittim sezeryan olduu öle görünce onu korktum sezeryandan açıkcasıııolsun anlat ben korkmamki -tatlicadiarzu- karar vermedim henüz normalmi sezeryanmi canım ya sen normal istiyodun dimi
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenselmadan önce inan yapamazsın,nisanın 15ine kadar zor bekliycek,sonrada dr a gidip alın artık doğsun bu diycek
bizim buralara da bahar geldi, papatyalar dağ laleleri açalı çok oldu, o kadar güzel ki... darısı başınıza :)
valla ben 38 haftanda doğurmak istiyorum yani 30 nisanda niye derseniz abimin düğünü 13 haziran kırkım çıksınöyle bakalım hangimiz bebeği daha yaramaz daha sabırsız ben 25 gün erken doğmuşum:)) kızım bana çekerse erken doğar
evet ama geneli sezeryan olmuş ben onu istememaz önce verdiğin mayıs 2009 bebekleri linkine baktım da, hiç kimse zamanında doğurmamış vallahi, hepsi erken gelmiş bebeklerin, bunları görünce insan iyice heyecanlanıyor :))
ilk sıra doğumu mayıs 1 ile olanlar bencekokoş seni..sen cevabı biliyorsun kuşummm dediğin gibi güzellik uzmanıyönlendirmeliydi bundan memnun kalmadım gel ben sana başka kakalıyım gibi olmuşşbayanssulusmilekokoş seni
temdel tenekkkeeeemmmmŞenizgünaydınn
maaaşallahhhhh günaydın canımmkaydirigubbakcemile2
maaasaol şekerimşallah kuşumm
canım sakın takılma bir daha da baka öyle doğumlara falannn..ben neler görüyorum her gece bir bilsenn...... yorumlar da hiç doğru çıkmıyor zatennn......ferah tut içini....
bence ilk önce sıralarda selmaaa olacakkkkkk:lepi:
bende isteriimmmmm... sezeryana daha rahat karar veririm o zamannnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olsun anlatsın yaaa kimse o an ki yaşadığı acıyı tam hatırlayamıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cidden kız selma sen kesin bekleyemkez gider aldırırsın yeter bu kadar durduğu diee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bence anlatmasınkaydirigubbakcemile3 güzel anıları olsaydı ikinciyi sezeryan yapayım diye düşünmezdi dimi kendin kaşınıyon valladelikafadulden
valla kocamı bırakacam burda,3martta kontrolüm var gitcem bodruma,15gün kalıcam,offff gözümde tütüyor resmen,her gece rüyamda,cadı kaynanamla aram iyi olsa aslında ir sn durmam ama kaynanamın sağı solu belli olmaz,arkadaşlarımda kalmama da izin vermez bilmiyorumkismilebizim buralara da bahar geldi, papatyalar dağ laleleri açalı çok oldu, o kadar güzel ki... darısı başınıza :)
evet normal istiyorum inşallah bir sorun çıkmazda sezeryana almaz dr.um .... aslında karar vermemiştim ama iş ark doğum yapınca gittim sezeryan olduu öle görünce onu korktum sezeryandan açıkcasııı
kayınvalden mi izin vermez eşin mi anlamadımm bilmiyorumkismilevalla kocamı bırakacam burda,3martta kontrolüm var gitcem bodruma,15gün kalıcam,offff gözümde tütüyor resmen,her gece rüyamda,cadı kaynanamla aram iyi olsa aslında ir sn durmam ama kaynanamın sağı solu belli olmaz,arkadaşlarımda kalmama da izin vermez bilmiyorumkismile
bu arada kızlar benim gittiğim hastanede normal 1000,epidural normal ve sezeryan 1750 lira,ekstra ne gibi masraflar çıkar acaba?
bu arada kızlar benim gittiğim hastanede normal 1000,epidural normal ve sezeryan 1750 lira,ekstra ne gibi masraflar çıkar acaba?
tabi orası öylee ama sezeryan old. zaman beebişleri hemen kucağına alamıyormuşsun dikişlerden dolayıı birde zaten acıdığı için kendinde pek istemiyormuşsun ark. öle anlattı ne derece doğru bilmiyorum tabiki amaa...allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etisnde gerisi boşşaynısını bende yaşadım arkadaş sezeryanla doğurdu ameliyat bitene kadar bekledim 2 saat falan kendine gelemedi sonra uyanıdğında selmaaa kesinlikle normal doğum yap diye bağırıyodu bilmiyorumkismile ama herksin bünyesi bir olmuyo bi arkadaşın eşine gitmiştim kadın yarım saate ayağa kalkmıştı. hatta eşimin arkadaşının eşi daha öncede anlatmıştım 3 gün doğum sancısı çekti normal doğurucam diye tutturdu hatta ,sezeryan yapıcaklar diye 3 günde 5 hastane dolaştı sonra gene sezeryan oldu tabii şimdi diyoki keşke okadar sancı çekmeden sezeryan olsaydım hiç tahmin ettiğim gibi ağrım olmadı. yani her insanın bünyesi farklı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?