2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben senden önce doğurursam sana özel mesaj atıcam yaşadığım bütün zorlukları antlatıcamdelikafadulden delikafadulden
sen normall mi yapıcan okumam senden gelen msj ları bendee alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile ama dua et ben senden önce yapmıımm sakın haaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile

ya çatlatmak gibi olmasın buralaar süper kızlar yaz günü gibi günlük güneşlik çalışmasam dışarıda geziyor olurdum sizin oralarada güneşi gönderelimzemuszemus

oh ne güzel. içim karardı valaa-tatlicadiarzu-

sen normall mi yapıcan okumam senden gelen msj ları bendee alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile ama dua et ben senden önce yapmıımm sakın haaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile

olsun anlat ben korkmamki -tatlicadiarzu- karar vermedim henüz normalmi sezeryanmi canım ya sen normal istiyodun dimi

aslında geç 37 de en azından bakılmalııı.....38 de genelde geliveriyor bebişler ama normal yanlısı doktorlar böyle son ana kadar özellikle bekliyor sorun yaşarsan sezeryana alırrr......normalse önceliğin buda iyi bir şeyyy.. merak etmee..

selmadan önce inan yapamazsın,nisanın 15ine kadar zor bekliycek,sonrada dr a gidip alın artık doğsun bu diycek

olsun anlat ben korkmamki -tatlicadiarzu- karar vermedim henüz normalmi sezeryanmi canım ya sen normal istiyodun dimi
evet normal istiyorum inşallah bir sorun çıkmazda sezeryana almaz dr.um .... aslında karar vermemiştim ama iş ark doğum yapınca gittim sezeryan olduu öle görünce onu korktum sezeryandan açıkcasııı

selmadan önce inan yapamazsın,nisanın 15ine kadar zor bekliycek,sonrada dr a gidip alın artık doğsun bu diycek
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bizim buralara da bahar geldi, papatyalar dağ laleleri açalı çok oldu, o kadar güzel ki... darısı başınıza :)

sinir etmeseneeeeeeeeealsanaalsanasmile

bu arada kızlar benim gittiğim hastanede normal 1000,epidural normal ve sezeryan 1750 lira,ekstra ne gibi masraflar çıkar acaba?

öyle bakalım hangimiz bebeği daha yaramaz daha sabırsız ben 25 gün erken doğmuşum:)) kızım bana çekerse erken doğar
valla ben 38 haftanda doğurmak istiyorum yani 30 nisanda niye derseniz abimin düğünü 13 haziran kırkım çıksın
az önce verdiğin mayıs 2009 bebekleri linkine baktım da, hiç kimse zamanında doğurmamış vallahi, hepsi erken gelmiş bebeklerin, bunları görünce insan iyice heyecanlanıyor :))
evet ama geneli sezeryan olmuş ben onu istemem
ilk sıra doğumu mayıs 1 ile olanlar bence
bende isteriimmmmm... sezeryana daha rahat karar veririm o zamannnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heçççççççççç istemem korkarımmmmmmmkötükedihüso

bence anlatmasınkaydirigubbakcemile3 güzel anıları olsaydı ikinciyi sezeryan yapayım diye düşünmezdi dimi kendin kaşınıyon valladelikafadulden
olsun anlatsın yaaa kimse o an ki yaşadığı acıyı tam hatırlayamıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cidden kız selma sen kesin bekleyemkez gider aldırırsın yeter bu kadar durduğu diee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizim buralara da bahar geldi, papatyalar dağ laleleri açalı çok oldu, o kadar güzel ki... darısı başınıza :)
valla kocamı bırakacam burda,3martta kontrolüm var gitcem bodruma,15gün kalıcam,offff gözümde tütüyor resmen,her gece rüyamda,cadı kaynanamla aram iyi olsa aslında ir sn durmam ama kaynanamın sağı solu belli olmaz,arkadaşlarımda kalmama da izin vermez bilmiyorumkismile

evet normal istiyorum inşallah bir sorun çıkmazda sezeryana almaz dr.um .... aslında karar vermemiştim ama iş ark doğum yapınca gittim sezeryan olduu öle görünce onu korktum sezeryandan açıkcasııı

aynısını bende yaşadım arkadaş sezeryanla doğurdu ameliyat bitene kadar bekledim 2 saat falan kendine gelemedi sonra uyanıdğında selmaaa kesinlikle normal doğum yap diye bağırıyodu bilmiyorumkismile ama herksin bünyesi bir olmuyo bi arkadaşın eşine gitmiştim kadın yarım saate ayağa kalkmıştı. hatta eşimin arkadaşının eşi daha öncede anlatmıştım 3 gün doğum sancısı çekti normal doğurucam diye tutturdu hatta ,sezeryan yapıcaklar diye 3 günde 5 hastane dolaştı sonra gene sezeryan oldu tabii şimdi diyoki keşke okadar sancı çekmeden sezeryan olsaydım hiç tahmin ettiğim gibi ağrım olmadı. yani her insanın bünyesi farklı canım

kayınvalden mi izin vermez eşin mi anlamadımm bilmiyorumkismile

sancıyı çekip çekip sezeryan olmak da ayrı bi sıkıntı gerçekten:umursamaz:

bu arada kızlar benim gittiğim hastanede normal 1000,epidural normal ve sezeryan 1750 lira,ekstra ne gibi masraflar çıkar acaba?

aksi bişey olmadığı sürece ekstra çıkmaz çünkü bebeğin ve senin doğum sonrası tahlillerin ve yatış sürende ücrete dahil oluyo.

baştan extraları konuşmak gerekiyor sanırım, seninle daha önce özel bodrumu konuşmuştuk ya, fiyat aldım sezeryan 2100 tl, normal 1400, epidural normal 1600. bundan sonra oraya devam etmeye karar verdim. zaten daha önce muayeneye gitmiştim oraya. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

tabi orası öylee ama sezeryan old. zaman beebişleri hemen kucağına alamıyormuşsun dikişlerden dolayıı birde zaten acıdığı için kendinde pek istemiyormuşsun ark. öle anlattı ne derece doğru bilmiyorum tabiki amaa...allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etisnde gerisi boşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…