28 den sonra 2 haftaya düşmesi laızm canım mesele önümüzdek hafta kontrolüm var ondan sonra 2 haftada bir çağırır heralde
ay ben nedense hiç ihtimal veremiyorum 39 u görüceğime))
göreceğiz bakalım hangimiz önce ve kaçıncı haftada doğum yapacağız
hayırlısı olsun beni doktorum 5 haftada bir çağırıyordu üniversitede bir ayın içindeki muayenelerden ücret alınmıyor diye sanırım şimdi nasıl olacak ücret olayı acaba üniversite hastanesine giden var mı yada bilgisi olan28 den sonra 2 haftaya düşmesi laızm canım mesele önümüzdek hafta kontrolüm var ondan sonra 2 haftada bir çağırır heralde
ay ben nedense hiç ihtimal veremiyorum 39 u görüceğime))
bende öyle düşünüyorum,ilki bilmem ama sanırım ben son doğuran olucağımbende tam tersi 41leri görecek gibi hissediyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda önemli değilopuyorumnanaktan
haklısınız galiba kızlarrr kurmıyayım boşu boşunaaa dimi?
kokoş seni..sen cevabı biliyorsun kuşummm dediğin gibi güzellik uzmanıyönlendirmeliydi bundan memnun kalmadım gel ben sana başka kakalıyım gibi olmuşşbayanssulusmilekokoş senievet canım, ben bir temizleme losyonbuyla nemlendiricisini kullanmıştım, temizleyici iyi gelmedi
ama nemlendirici çok kuvvetliydi, şimdi illa gelin bakım yapalım yeni ürün tanıtalım faln dediler bakım lafına dayanamıyorum birilerinin öyle yüzüme masaj yaparak krem sürmesi faln beni benden alıyor, öyle olunca da alıyorum diyorum hemen bayanssulusmile ama çok da memnun kalmadığım bir ürünü tekrar almak istemiyorum, temizleyiciyi pek beğenmediğimi söylediğimde de o olmadıysa başka verelim gibi bişey söyledi, güzellik uzmanı bile benim cildimi deneme yanılmayla öğrenecekse niye orda duruyoki dedim
güvenip güvenmeme konusunda karrsızım da
randevum yarın, gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum
temdel tenekkkeeeemmmmŞenizgünaydınnben yetişemedim aslında yetişmek içinde çabalamadımlülülülülülü çok seri bi şekilde hazırlansaydım yetişirdim ama hiç halim yoktu yaaa çok tembelleştimsırnaşık şey
maaaşallahhhhh günaydın canımmkaydirigubbakcemile2günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok mutluyum 28 haftamızada girdik çok şükür
maaaşallah kuşummbizde 29
canım sakın takılma bir daha da baka öyle doğumlara falannn..ben neler görüyorum her gece bir bilsenn...... yorumlar da hiç doğru çıkmıyor zatennn......ferah tut içini....kızlar hayır olsun ama rüyamda deprem old. görüyorumm.. yıkılan biryer yok ama ayağa kalktığımda sallanıyoruz salıncakta gibi sankiii çok şiddetli bir depremmiş ama biz pek hissetmiyoruz annemlerdeyim eşime msj atıorum hemnen aramıyorum da:)) neysede şimdi anlamlarına baktım hamile kadının bebeğiini düşürmesinee diooo moralim bozuldu sabah sabahhh mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bende öyle düşünüyorum,ilki bilmem ama sanırım ben son doğuran olucağım
acaba ilk giden kim olacakk doğumaa sakın kötü anılarınızı anlatmayın kızlarr herkez doğum yapsın ondan sonra gerçekleri anlatırız olur mu? korkutmayalım birbirimiziii aklinialirimsmile
kızlar kontrollerimiz ne zaman 2haftada 1e düşecek,kaçıncı haftadan sonra
ben sezeryanla doğurursam 19mayısda doğurmayı planlıyorum ama önceliğim normal doğum,birde dr 38 e gelelim belirleriz dedi,yuh ama değilmi?belki 37de felan normalle gelmek istiycek,belki çatım dar,38çok geç değilmi doğum şeklini belirlemek içinben hep erken gelecekmiş gibi hissediyorum, benim mayıs ortası ama başında olacak gibi geliyor. keşke 1 mayıs olsa, hem resmi tatil artık o gün :))
ben senden önce doğurursam sana özel mesaj atıcam yaşadığım bütün zorlukları antlatıcamdelikafadulden delikafadulden
günaydınn milletopuyorumnanaktan
hava çok sıkıcımirmirmirmir
hahaa aklıma hiç gelmemişti bu benim benimde 11 mayıs ama 2009 mayıs annelerine bakıyorum hepsi nisanda doğum yapmış büyük ijtimal bizimde öle olacakkk ohaoldumsmile ohaoldumsmileben hep erken gelecekmiş gibi hissediyorum, benim mayıs ortası ama başında olacak gibi geliyor. keşke 1 mayıs olsa, hem resmi tatil artık o gün :))
günaydın canım valla bencede erken doğurucam ayy tırstım yahukaydirigubbakcemile3temdel tenekkkeeeemmmmŞenizgünaydınn
maaaşallah kuşumm
bence ilk önce sıralarda selmaaa olacakkkkkk:lepi:
ben hep erken gelecekmiş gibi hissediyorum, benim mayıs ortası ama başında olacak gibi geliyor. keşke 1 mayıs olsa, hem resmi tatil artık o gün :))
günaydın kapalı ama neyseki soğuk değilgünaydınn milletopuyorumnanaktan
hava çok sıkıcımirmirmirmir
bende isteriimmmmm... sezeryana daha rahat karar veririm o zamannnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?