2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
28 den sonra 2 haftaya düşmesi laızm canım mesele önümüzdek hafta kontrolüm var ondan sonra 2 haftada bir çağırır heralde

ay ben nedense hiç ihtimal veremiyorum 39 u görüceğime))

göreceğiz bakalım hangimiz önce ve kaçıncı haftada doğum yapacağız

28 den sonra 2 haftaya düşmesi laızm canım mesele önümüzdek hafta kontrolüm var ondan sonra 2 haftada bir çağırır heralde

ay ben nedense hiç ihtimal veremiyorum 39 u görüceğime))
hayırlısı olsun beni doktorum 5 haftada bir çağırıyordu üniversitede bir ayın içindeki muayenelerden ücret alınmıyor diye sanırım şimdi nasıl olacak ücret olayı acaba üniversite hastanesine giden var mı yada bilgisi olan
bende tam tersi 41leri görecek gibi hissediyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda önemli değilopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
acaba ilk giden kim olacakk doğumaa sakın kötü anılarınızı anlatmayın kızlarr herkez doğum yapsın ondan sonra gerçekleri anlatırız olur mu? korkutmayalım birbirimiziii aklinialirimsmile

kokoş seni..sen cevabı biliyorsun kuşummm dediğin gibi güzellik uzmanıyönlendirmeliydi bundan memnun kalmadım gel ben sana başka kakalıyım gibi olmuşşbayanssulusmilekokoş seni
ben yetişemedim aslında yetişmek içinde çabalamadımlülülülülülü çok seri bi şekilde hazırlansaydım yetişirdim ama hiç halim yoktu yaaa çok tembelleştimsırnaşık şey
temdel tenekkkeeeemmmmŞenizgünaydınn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok mutluyum 28 haftamızada girdik çok şükür
maaaşallahhhhh günaydın canımmkaydirigubbakcemile2
maaaşallah kuşumm
canım sakın takılma bir daha da baka öyle doğumlara falannn..ben neler görüyorum her gece bir bilsenn...... yorumlar da hiç doğru çıkmıyor zatennn......ferah tut içini....
göreceğiz bakalım hangimiz önce ve kaçıncı haftada doğum yapacağız

bence ilk önce sıralarda selmaaa olacakkkkkk:lepi:

günaydınn milletopuyorumnanaktan

hava çok sıkıcımirmirmirmir

acaba ilk giden kim olacakk doğumaa sakın kötü anılarınızı anlatmayın kızlarr herkez doğum yapsın ondan sonra gerçekleri anlatırız olur mu? korkutmayalım birbirimiziii aklinialirimsmile

ben senden önce doğurursam sana özel mesaj atıcam yaşadığım bütün zorlukları antlatıcamdelikafadulden delikafadulden

benimde 40.hafta 17 mayısta doluyor ama hiç o kadar bekleyeceğini sanmıyorummm......
doktorum sezeryan için 5 mayıs demişti yani 38. haftayı doldurunca zaten kesin ilk hafta olur benimmmm.................

ben hep erken gelecekmiş gibi hissediyorum, benim mayıs ortası ama başında olacak gibi geliyor. keşke 1 mayıs olsa, hem resmi tatil artık o gün :))
ben sezeryanla doğurursam 19mayısda doğurmayı planlıyorum ama önceliğim normal doğum,birde dr 38 e gelelim belirleriz dedi,yuh ama değilmi?belki 37de felan normalle gelmek istiycek,belki çatım dar,38çok geç değilmi doğum şeklini belirlemek için

ya çatlatmak gibi olmasın buralaar süper kızlar yaz günü gibi günlük güneşlik çalışmasam dışarıda geziyor olurdum sizin oralarada güneşi gönderelimzemuszemus

ben hep erken gelecekmiş gibi hissediyorum, benim mayıs ortası ama başında olacak gibi geliyor. keşke 1 mayıs olsa, hem resmi tatil artık o gün :))
hahaa aklıma hiç gelmemişti bu benim benimde 11 mayıs ama 2009 mayıs annelerine bakıyorum hepsi nisanda doğum yapmış büyük ijtimal bizimde öle olacakkk ohaoldumsmile ohaoldumsmile

temdel tenekkkeeeemmmmŞenizgünaydınn

maaaşallah kuşumm

bence ilk önce sıralarda selmaaa olacakkkkkk:lepi:
günaydın canım valla bencede erken doğurucam ayy tırstım yahukaydirigubbakcemile3

günaydın kapalı ama neyseki soğuk değil

benim doktorum hep iki haftadır bir bakıyor yalnızca ayrıntılıdn sonra 1 ay ara verdikkk.....
15 gün içindekiler kontrolden sayılıyor zaten ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…