2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hehe öyle tabi 38 den sonra aldırırım fazla kalmasın ne gerek var ayol delikafadulden
sancıyı çekip çekip sezeryan olmak da ayrı bi sıkıntı gerçekten:umursamaz:

ay evet ya çok kötüydü gerçekten kafamçokkarıştı

ilki normaldi senin dimi:CüvCüv:

normal miydi ilk doğumun senin nasıldı anlatsannaa kaydirigubbakcemile3

evet normaldi canlarımmmm.ama anlatmıştım daha öncee üstü kapalııı.....

aslında bir şey anlamadımmm..oldu bitti benide rahatsız eden bu normale hazır olmak kafada kabul etmek gerek...ben sezeryan isterken korkudan kadın beni çaktırmadan normale alıverdi canım yanmadı inananı ki epiduralsiz serin kanlı olun kızlarrr........benim evde suyum geldi 38. haftadayken bir gün önce o kadar çok yürümüştüm ki son hazırlıklar için hoopp doğum başlamış bütün gün uyumuştum sadece yemek yemeğe kalktım belim ağrıdı zannettim ki çok yürümekten meğer doğum sancısıymış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabaha karşı lavaboya bir kaltım kiii...hemen gittim 20 dk. sürdü bebeğimin dünyaya gelmesi allah yardım ediyorrrr.......

ben cep tel.sotum içeri 9:30 da alındı diye haber gitmiş bizimkilere bizimkiler akşama kadar bekleyceklerini sanmışlar tabii 9:50 haber gelmiş doğdu diye bizimkiler şok annem sıradaki dualarımı edemedim daha diyo...inanamamışlar...üstüne bende orda masada daha dinlen dediler 5-10 dk baktım dağıldı herkes bir tarafa bebeğe bakıyorlar çıkardım telefonu eşimi aradımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızımız doğdu dedimmmm...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3buraları iyiydi tabiii................((kızlar rahatlayın dikişlerimi hiç duymadım sonradan da hiç acımadılar ama iyi bakım gerkiyor))
ayyy çok yazdıımmmmmm.............kaydirigubbakcemile3ama rahat olunnnnn geçiyor kızlar 10 dk sonra emzirdim bebişimi dikiş esnasındaa çok güzeldiii

selma umut hastanesine mi devam ediyosun hala öğrendinmi doğum fiyatlarını fln?

aman allahım ne kadr pahalı benim doğum yapacağım yerde özel hastane dormal 300 tl epidural normal 400 sezeryan da 400 tl sizinliler uçmuş ya doğuma profösör mü girecek miş bune yaaaaaa-tatlicadiarzu-

valla kaç gel canım, cidden bahar geldi buraya, annemler hergün gidip ot ve çiçek topluyorlar. en güzel zamanları buraların di mi :))

doğum fiyatlarını dr. unuzlamı görüştünüz yoksa hastaneden mi bilgi aldınız kılzar ben daha sormadım bişeyy

evet eğilip kalkarken zorlanıyosun ama normal doğumdada dikişlerin oluyo ondanda hemen kendine gelemiyosun yani sancın oluyo:)) sezeryanda emzirmeye faln mutlaka birinin yardımcı olması gerekiyo ilk 3 gün 4. gün ayaklanmıştı arkadaşım ama

kayınvalden mi izin vermez eşin mi anlamadımm bilmiyorumkismile
izin değilde sorun,burda ben varken arkadaşlarında kalıyor,hamile kadının ne işi var vs,bir sürü laf eder canımı sıkar,çok modern görünen geri kafalılardandır kendisi,eşim karışmaz zaten öyle şeylere

suni sancı falan yapmadılar dimi açılman olmuştu yanii ayy ne güzell canım kolay bi doğum olur inş hepimizinki böle:lepi:

aman allahım ne kadr pahalı benim doğum yapacağım yerde özel hastane dormal 300 tl epidural normal 400 sezeryan da 400 tl sizinliler uçmuş ya doğuma profösör mü girecek miş bune yaaaaaa-tatlicadiarzu-

çok fazla seçenek ve rekabet olmayınca fiyatlar da yüksek oluyor, haklısın pahalı ama yapacak bir şey yok...

ne güzel anlatmışsın wallaa zaten en dr.um dediğine göre en uzun doğum 20 dk sürermiş asıl önemlisi sancılarmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allahım bizlerede böle çabuk doğumlar nasip etsin inşallahhhh

doğum fiyatlarını dr. unuzlamı görüştünüz yoksa hastaneden mi bilgi aldınız kılzar ben daha sormadım bişeyy

evet ya doktora mı sorcas acaba bilmiyom ben de hiç sormadım dahaCADIARZU

aminnnnnnnn:Saruboceq:

anladım canım boşver hamilşe hamilee hiç sıkma canını o zaman senn neden kaynanalar hep karışır acabaa

e bukadar kolay olduda ikinciyi niye sezeryan istiyosun?? anlatmaıdğım bişeymi varr söyle çabuk :jeyyar:
selma umut hastanesine mi devam ediyosun hala öğrendinmi doğum fiyatlarını fln?
evet öğrendim ve şok oldum ben 1000-1500 arası beklerken normal doğum 380 sezryen 580 miş:))) epiduralı filan sormadım ama
doktorumla konuşmadım ben hastaneden aldım telefonda

benimde 40.hafta 17 mayısta doluyor ama hiç o kadar bekleyeceğini sanmıyorummm......
doktorum sezeryan için 5 mayıs demişti yani 38. haftayı doldurunca zaten kesin ilk hafta olur benimmmm.................

sen sezeryana karar verdin mi kesin?
ilkini normal doğurmuştun diye hatırlıyorum, ikna edemedik mi seni? normal doğum yanlılıarı olarak

tahminimden çok daha uygunmuş,arkadaşım orda doğurdu,hatta ali selver yazgan krşıladı doğum parasını(eski t.reis bel.baş),eşi belediyedeydi 4000 felan diye hatırlıyorum,bende özel bodrumda ögrendim gebe olduğumu :)

çok güzelllll,hepimize böyle kolay doğum nasip olur umarım
valla bedavaymış,prof felan değil normal dr,ben uygun bir hastane bulamadım,şimdiden sonra bir daha dr değiştirmekde istemiyorum,bir bodrumda gittik,bir devlette,şimdi burası,4.dr olucak yeter artık
valla kaç gel canım, cidden bahar geldi buraya, annemler hergün gidip ot ve çiçek topluyorlar. en güzel zamanları buraların di mi :))

kesinlikle ya,geçen sene bu zamanlar köpeğimle sahildeydik bütün gün,koştururduk,kızımı da bodrumu da çok özledim
çok fazla seçenek ve rekabet olmayınca fiyatlar da yüksek oluyor, haklısın pahalı ama yapacak bir şey yok...
canım emin ol bodrum bu konuda ucuz bile,çağlar çiftçinin muane ücreti 80tl idi ve alanında iyilerden,ankarada vasat bir dr bile o paraya bakmıyor

evet öğrendim ve şok oldum ben 1000-1500 arası beklerken normal doğum 380 sezryen 580 miş:))) epiduralı filan sormadım ama

oo süpermiş canım ya ben de orda mı doğursamm doktorum gelmez ki ama:1no2:

ama acil bişey olursa Allah korusun orayı tercih edebilirim. bi de özkan hastanesi varmış pendikte kk da gördüm memnunmuş millet bi de oraya bakıcamCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…