2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhh süperm,iş cidden gerçi bnde çlşmyorum cmrtsi pazar ama olsujn dr. a bile h. sonu gidiyorum bennn
bende genelde hafta sonu gidiyorum benim doktor c tesi öğleye kadar çalışıyo sabahtan gidiyorum ama artık hafta içi gidicem yardımcı geliyoytasempatiksalakcinni
tabi canım, hiç hastaneye gidip işe döner miyim :)) ve evet mesaimin bitmesine 80 dakika kaldı :)))
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
bende rahatsızım daha akşamdan zaten ölü gibiyim bu gün eee arada hastada geliyor anca yani gözlerim uykuya bakıyor resmen.benimde kontrolum yarın bakalım ne dicek dr.

ay senin işin çok zor hasta olmayan gelmezki zaten senin bizden iki kat fazla dikkat etmen gerekiyo

sezen yatıyodur gene tembel karı:)) valla ben evde de çok konuşuyorum eşim bazen tv ye dalıyo cevap vermiyo sinir oluyorum baırıyorum konuşmıcam senle diyorum oda hemen ya tamam dalmışım filan gönlümü almaya çalışıyo ama napim kimle konuşayım evde bi o bi ben :)) sabahları erken kalkıyorum ya o yatıyo bende annemi arıyorum hemen annemle konuşuyom:)) hatta annem telefonu artık efendim kızım diye açıyo sabah sabah başka kim arardelikafadulden

hahaaa senin ki ii daldım fln die gönlünü slıo bizimki hmen biraz dene bakalım ama beceremezsin çatlarsın konuşmazsan sen die dalga geçio benleeee aklinialirimsmile

hemen kaytar sennnn yardımcı geliyorya sölücem seni patronlarına.....sempatiksalakcinni

hasta arkadaşlarım geçmiş olsun.paylaşın anammm niye keyifsiz olsun bizde söylemeyelimi yani şimdiii......... kızmayız biz sen şimdi niye o soruyu sordun niye bu konuyu burda açtın diyeee
kk kardeşiyiz hepimizzz:lepi::enbuyukkk:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
selma bende sabah 8 dedin mi uyanıyorumm h. sonları bilee özeniyorum öğlene kadar uyuyanlara vallaa

bende baze ah evde olsamda yatsam diyorum da evde olucanda yatmıyorum bazen deniyorum akşamdan şartlıyorum kendimi geç yatıyorum geç kalkayım diye ama nerdee gene sabahın köründe kalkıyorum aslında erken kalkmak sorun değilde kalkınca çok aç oluyorum:)) eşimide kaldırıyorum kalk kahvaltı yapalım diye oda söylene söylene kalkıyo sırnaşık şey sırnaşık şey

ayaklarınızda fln ödem oluştumu kızlar hiçç
bende olmadı hiç son aldığım ayakkabıları hep 1 numara büyük almıştım şişer belki diye ama olmadı şükür
napsın kızım adammm yolar sonra bizimkiiialsanaalsanasmile

orasıda doğruu kaydirigubbakcemile3 acaba adam neler çekiodur bundan kaydirigubbakcemile3
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: yolarım tabi
bak şimdi selma gitti...........cadııı .........biri seni gözetliyorsempatiksalakcinni
telefondaydım kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…