bende genelde hafta sonu gidiyorum benim doktor c tesi öğleye kadar çalışıyo sabahtan gidiyorum ama artık hafta içi gidicem yardımcı geliyoytasempatiksalakcinniohhh süperm,iş cidden gerçi bnde çlşmyorum cmrtsi pazar ama olsujn dr. a bile h. sonu gidiyorum bennn
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmiletabi canım, hiç hastaneye gidip işe döner miyim :)) ve evet mesaimin bitmesine 80 dakika kaldı :)))
bende rahatsızım daha akşamdan zaten ölü gibiyim bu gün eee arada hastada geliyor anca yani gözlerim uykuya bakıyor resmen.benimde kontrolum yarın bakalım ne dicek dr.
kalp kalbe karşııı...arkasını hatırlayamadım arkının unutkanlık başladııı:bbo:
sen yetişirsin kıızzzzz....bir ara sadeceüçümüz varız zannettim...CADIARZU
bak ya sen bana çenesi düşük mü diyon şimdi hamile kadınaaasempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şey ...... eşlerde kafyı yiyordur bizdennnn
enerjik hatuunnnnn.....sen her yer yetiyon zaten görüyom ben seniiiii...........:sm_cool:
sezen yok bugün hiçç...........
hahaaa senin ki ii daldım fln die gönlünü slıo bizimki hmen biraz dene bakalım ama beceremezsin çatlarsın konuşmazsan sen die dalga geçio benleeee aklinialirimsmilesezen yatıyodur gene tembel karı:)) valla ben evde de çok konuşuyorum eşim bazen tv ye dalıyo cevap vermiyo sinir oluyorum baırıyorum konuşmıcam senle diyorum oda hemen ya tamam dalmışım filan gönlümü almaya çalışıyo ama napim kimle konuşayım evde bi o bi ben :)) sabahları erken kalkıyorum ya o yatıyo bende annemi arıyorum hemen annemle konuşuyom:)) hatta annem telefonu artık efendim kızım diye açıyo sabah sabah başka kim arardelikafadulden
inş. yarın iyi haberlerle gelirsiniz kızlarrrr
bende genelde hafta sonu gidiyorum benim doktor c tesi öğleye kadar çalışıyo sabahtan gidiyorum ama artık hafta içi gidicem yardımcı geliyoytasempatiksalakcinni
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ay senin işin çok zor hasta olmayan gelmezki zaten senin bizden iki kat fazla dikkat etmen gerekiyo
hahaaa senin ki ii daldım fln die gönlünü slıo bizimki hmen biraz dene bakalım ama beceremezsin çatlarsın konuşmazsan sen die dalga geçio benleeee aklinialirimsmile
hahaaa senin ki ii daldım fln die gönlünü slıo bizimki hmen biraz dene bakalım ama beceremezsin çatlarsın konuşmazsan sen die dalga geçio benleeee aklinialirimsmile
orasıda doğruu kaydirigubbakcemile3 acaba adam neler çekiodur bundan kaydirigubbakcemile3napsın kızım adammm yolar sonra bizimkiiialsanaalsanasmile
ağrı yapıyormu pekii tomurcuk.. ben gündüz ayakkabıların içindeyken ayaklarım deliriyorrr ama akşama geçiyor maşallah diimmbenim oldu esra artık oluyor bundan sonra.
ayaklarınızda fln ödem oluştumu kızlar hiçç
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülühemen kaytar sennnn yardımcı geliyorya sölücem seni patronlarına.....sempatiksalakcinni
hasta arkadaşlarım geçmiş olsun.paylaşın anammm niye keyifsiz olsun bizde söylemeyelimi yani şimdiii......... kızmayız biz sen şimdi niye o soruyu sordun niye bu konuyu burda açtın diyeee
kk kardeşiyiz hepimizzz:lepi::enbuyukkk:
selma bende sabah 8 dedin mi uyanıyorumm h. sonları bilee özeniyorum öğlene kadar uyuyanlara vallaa
bende olmadı hiç son aldığım ayakkabıları hep 1 numara büyük almıştım şişer belki diye ama olmadı şükürayaklarınızda fln ödem oluştumu kızlar hiçç
napsın kızım adammm yolar sonra bizimkiiialsanaalsanasmile
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: yolarım tabiorasıda doğruu kaydirigubbakcemile3 acaba adam neler çekiodur bundan kaydirigubbakcemile3
telefondaydım kuşumbak şimdi selma gitti...........cadııı .........biri seni gözetliyorsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?