hızınıza yetişemiyoruz kız o yüzden sesimiz çıkmıyo
varım varım o kadarrr ama inş. kalır kilolarım amaaaa çok istiyorum ama sanmıyorum bende
kalabalığız ama konuışan çenesi düşükler belliii kaydirigubbakcemile3
benim midem bulanıyor çok, karın ağrısı faln var, hasta olmym ya eşim hasta patron hasta burda, çalışanlar hapşrıp öksürüp duruyor, yorgunum of offfff
delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:bizim çenemiz çok çalışıyoya yüzümüz şişmez delikafadulden delikafadulden
dikkT et canım kendine etrafındaki herkez hastaymış baksanaaaysesinemk kullanıcısından alıntı
benim midem bulanıyor çok, karın ağrısı faln var, hasta olmym ya eşim hasta patron hasta burda, çalışanlar hapşrıp öksürüp duruyor, yorgunum of offfff
benim işim var şekerler, o yüzden sesim çıkmıyor. yarın dra gideceğim bugünden işleri bitireyim :)
dikkT et canım kendine etrafındaki herkez hastaymış baksanaa
ilkgün girmiyormu selmaa
etmeye çalışıyorum canım sağol
kaçtım ben kızlar, burda muhabbet güzel ben keyifsiz sohbet açmıyım, öpüyorum hepinizi, gülün ki bebeklerde hayata hep pozitif baksınlaropuyorumnanaktan
ohhh süperm,iş cidden gerçi bnde çlşmyorum cmrtsi pazar ama olsujn dr. a bile h. sonu gidiyorum bennnoh tabi dün izinliydin bugün 1 saat sonra ben çıkıyorum der gidersin yarın hastane bahanesiyle çalışmazsın c tesi pazar zaten iş yok ohh keyfin krallarda yok :bbo:
oh tabi dün izinliydin bugün 1 saat sonra ben çıkıyorum der gidersin yarın hastane bahanesiyle çalışmazsın c tesi pazar zaten iş yok ohh keyfin krallarda yok :bbo:
nereyee keyifli old. zAMANDA olacak tabi keyifsiz old. zamandaa burda paylaşmak için varızz neden öyle düşündünnaysesinemk kullanıcısından alıntı
etmeye çalışıyorum canım sağol
kaçtım ben kızlar, burda muhabbet güzel ben keyifsiz sohbet açmıyım, öpüyorum hepinizi, gülün ki bebeklerde hayata hep pozitif baksınlar
kalp kalbe karşııı...arkasını hatırlayamadım arkının unutkanlık başladııı:bbo:tam ben yazcaktım yaa
sen yetişirsin kıızzzzz....bir ara sadeceüçümüz varız zannettim...CADIARZUhızınıza yetişemiyoruz kız o yüzden sesimiz çıkmıyo
bak ya sen bana çenesi düşük mü diyon şimdi hamile kadınaaasempatiksalakcinnikalabalığız ama konuışan çenesi düşükler belliii kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey ...... eşlerde kafyı yiyordur bizdennnnbizim çenemiz çok çalışıyoya yüzümüz şişmez delikafadulden delikafadulden
bende tam tersi nerdeyse koşucam yani enerji birikmiş :)) sende dikkat et dicem ama aynı ortamdasınız işte inşallah bulaşmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?