2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim midem bulanıyor çok, karın ağrısı faln var, hasta olmym ya eşim hasta patron hasta burda, çalışanlar hapşrıp öksürüp duruyor, yorgunum of offfff

benim midem bulanıyor çok, karın ağrısı faln var, hasta olmym ya eşim hasta patron hasta burda, çalışanlar hapşrıp öksürüp duruyor, yorgunum of offfff

bende tam tersi nerdeyse koşucam yani enerji birikmiş :)) sende dikkat et dicem ama aynı ortamdasınız işte inşallah bulaşmaz

aysesinemk kullanıcısından alıntı
dikkT et canım kendine etrafındaki herkez hastaymış baksanaa

benim işim var şekerler, o yüzden sesim çıkmıyor. yarın dra gideceğim bugünden işleri bitireyim :)

10merve, aşkın bahar tomurcuğu, devrimim, hatice61, ipeknil+, mes, ozlemco hadi kızlar aramıza dönün artıkk

benim işim var şekerler, o yüzden sesim çıkmıyor. yarın dra gideceğim bugünden işleri bitireyim :)

oh tabi dün izinliydin bugün 1 saat sonra ben çıkıyorum der gidersin yarın hastane bahanesiyle çalışmazsın c tesi pazar zaten iş yok ohh keyfin krallarda yok :bbo:

oh tabi dün izinliydin bugün 1 saat sonra ben çıkıyorum der gidersin yarın hastane bahanesiyle çalışmazsın c tesi pazar zaten iş yok ohh keyfin krallarda yok :bbo:
ohhh süperm,iş cidden gerçi bnde çlşmyorum cmrtsi pazar ama olsujn dr. a bile h. sonu gidiyorum bennn

tabi canım, hiç hastaneye gidip işe döner miyim :)) ve evet mesaimin bitmesine 80 dakika kaldı :)))

nereyee keyifli old. zAMANDA olacak tabi keyifsiz old. zamandaa burda paylaşmak için varızz neden öyle düşündünn

bende rahatsızım daha akşamdan zaten ölü gibiyim bu gün eee arada hastada geliyor anca yani gözlerim uykuya bakıyor resmen.benimde kontrolum yarın bakalım ne dicek dr.

tam ben yazcaktım yaa
kalp kalbe karşııı...arkasını hatırlayamadım arkının unutkanlık başladııı:bbo:
hızınıza yetişemiyoruz kız o yüzden sesimiz çıkmıyo
sen yetişirsin kıızzzzz....bir ara sadeceüçümüz varız zannettim...CADIARZU
kalabalığız ama konuışan çenesi düşükler belliii kaydirigubbakcemile3
bak ya sen bana çenesi düşük mü diyon şimdi hamile kadınaaasempatiksalakcinni
bizim çenemiz çok çalışıyoya yüzümüz şişmez delikafadulden delikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şey ...... eşlerde kafyı yiyordur bizdennnn
bende tam tersi nerdeyse koşucam yani enerji birikmiş :)) sende dikkat et dicem ama aynı ortamdasınız işte inşallah bulaşmaz

enerjik hatuunnnnn.....sen her yer yetiyon zaten görüyom ben seniiiii...........:sm_cool:

sezen yok bugün hiçç...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…