nereye gittii kız selmaa işi çıkmıştır dayanamaz yoksa o
aynenn yaa bende açıkmasam uyanmıycam belkide bizde de kavga gürültü kaldırıorum kahvaltı yapıp yatıo tekrar benimkisilülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
bende baze ah evde olsamda yatsam diyorum da evde olucanda yatmıyorum bazen deniyorum akşamdan şartlıyorum kendimi geç yatıyorum geç kalkayım diye ama nerdee gene sabahın köründe kalkıyorum aslında erken kalkmak sorun değilde kalkınca çok aç oluyorum:)) eşimide kaldırıyorum kalk kahvaltı yapalım diye oda söylene söylene kalkıyo sırnaşık şey sırnaşık şey
ayaklarınızda fln ödem oluştumu kızlar hiçç
aynenn yaa bende açıkmasam uyanmıycam belkide bizde de kavga gürültü kaldırıorum kahvaltı yapıp yatıo tekrar benimkisi
sezen gelmiiişşşş selmaaaa........uyuyup şişmişşşş.hehehehehe
bizim merkezdeki bi herif var onla konuşuyodum aramış adam bana tokiyle ilgili bişeyler soruyo daire varmı ara ödemeleri varmı ben nerden bileyim sanki delikafadulden delikafadulden
ayaklarınızda fln ödem oluştumu kızlar hiçç
Benim var canım.Bacaklarım, ayaklarım şiş.Tuzu çok azalttım.Su da çok içiyorum.Irsidir belki annemin ablamın da çok olmuş
benimde ayaklarım da şişlik var hissediyorum ama hemşire baktı yok ödem oluşmamaış dedi anlamadım bendee vardır bir bi,ldiği herhaldeeeBenim var canım.Bacaklarım, ayaklarım şiş.Tuzu çok azalttım.Su da çok içiyorum.Irsidir belki annemin ablamın da çok olmuş
hala yazmadığına göre kendine gelememiş olmalı :dance: :dance:
:)) biraz biliyodum anlattımda öyle şeyler soruyoki delimine sanki nerden bileyim yaninapsın adam bu kızın her konuda bilgisi var har yere yetişiyor bunuda biliyordur diye düşünmüştürrrkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
tuza çok dikkat etmeniz gerekiyo ben hamile kaldığımdan beri yemekleri az tuzlu yapıyorum öyle tuzlu kraker filan hiç yemiyorumbenimde ayaklarım da şişlik var hissediyorum ama hemşire baktı yok ödem oluşmamaış dedi anlamadım bendee vardır bir bi,ldiği herhaldeee
ben normalde de tuz delisiyimdirrr inşallahh patlamamm bu tuz yüzünden:)) biraz biliyodum anlattımda öyle şeyler soruyoki delimine sanki nerden bileyim yani
tuza çok dikkat etmeniz gerekiyo ben hamile kaldığımdan beri yemekleri az tuzlu yapıyorum öyle tuzlu kraker filan hiç yemiyorum
kalp kalbe karşııı...arkasını hatırlayamadım arkının unutkanlık başladııı:bbo:
sen yetişirsin kıızzzzz....bir ara sadeceüçümüz varız zannettim...CADIARZU
bak ya sen bana çenesi düşük mü diyon şimdi hamile kadınaaasempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şey ...... eşlerde kafyı yiyordur bizdennnn
enerjik hatuunnnnn.....sen her yer yetiyon zaten görüyom ben seniiiii...........:sm_cool:
sezen yok bugün hiçç...........
sezen yatıyodur gene tembel karı:)) valla ben evde de çok konuşuyorum eşim bazen tv ye dalıyo cevap vermiyo sinir oluyorum baırıyorum konuşmıcam senle diyorum oda hemen ya tamam dalmışım filan gönlümü almaya çalışıyo ama napim kimle konuşayım evde bi o bi ben :)) sabahları erken kalkıyorum ya o yatıyo bende annemi arıyorum hemen annemle konuşuyom:)) hatta annem telefonu artık efendim kızım diye açıyo sabah sabah başka kim arardelikafadulden
sezen geçmiş olsun canımmm..dinlen güzelceee
ben normalde de tuz delisiyimdirrr inşallahh patlamamm bu tuz yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?