2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynenn yaa bende açıkmasam uyanmıycam belkide bizde de kavga gürültü kaldırıorum kahvaltı yapıp yatıo tekrar benimkisi

aynenn yaa bende açıkmasam uyanmıycam belkide bizde de kavga gürültü kaldırıorum kahvaltı yapıp yatıo tekrar benimkisi

delikafadulden tek başına yemek yemeği hiç sevmem yememde zaten:) geçen hafta c tesi çok söylenince pazarda kaldırmadım sonra kalkınca kızdı bna niye kaldırmadın aç bekledin diye:) ne var sanki kalksınlar allah allah yaaa:jeyyar: :jeyyar:

bizim merkezdeki bi herif var onla konuşuyodum aramış adam bana tokiyle ilgili bişeyler soruyo daire varmı ara ödemeleri varmı ben nerden bileyim sanki delikafadulden delikafadulden

napsın adam bu kızın her konuda bilgisi var har yere yetişiyor bunuda biliyordur diye düşünmüştürrrkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

ayaklarınızda fln ödem oluştumu kızlar hiçç

canım bende olmaya başladı eve gittiğimde ayaklarımda baya belirgin şişlikler oluyor.

Benim var canım.Bacaklarım, ayaklarım şiş.Tuzu çok azalttım.Su da çok içiyorum.Irsidir belki annemin ablamın da çok olmuş

bende tuzu azaltıım ama bakalım yararı olucak mı.

Benim var canım.Bacaklarım, ayaklarım şiş.Tuzu çok azalttım.Su da çok içiyorum.Irsidir belki annemin ablamın da çok olmuş
benimde ayaklarım da şişlik var hissediyorum ama hemşire baktı yok ödem oluşmamaış dedi anlamadım bendee vardır bir bi,ldiği herhaldeee

napsın adam bu kızın her konuda bilgisi var har yere yetişiyor bunuda biliyordur diye düşünmüştürrrkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
:)) biraz biliyodum anlattımda öyle şeyler soruyoki delimine sanki nerden bileyim yani
benimde ayaklarım da şişlik var hissediyorum ama hemşire baktı yok ödem oluşmamaış dedi anlamadım bendee vardır bir bi,ldiği herhaldeee
tuza çok dikkat etmeniz gerekiyo ben hamile kaldığımdan beri yemekleri az tuzlu yapıyorum öyle tuzlu kraker filan hiç yemiyorum

kaydirigubbakcemile5Size yetişmek mümkün değil, deminden beri okuyorum. 1 saat iş yapamadım. Benim izne kadar yetiştirmem gereken çokkkk işim var tatile çıkınca artık evden bolcana yazarım.

Şimdi çıkış zamanı, görüşürüz, herkesler endine ve bebişine iyi baksın

:)) biraz biliyodum anlattımda öyle şeyler soruyoki delimine sanki nerden bileyim yani

tuza çok dikkat etmeniz gerekiyo ben hamile kaldığımdan beri yemekleri az tuzlu yapıyorum öyle tuzlu kraker filan hiç yemiyorum
ben normalde de tuz delisiyimdirrr inşallahh patlamamm bu tuz yüzünden

belim çok ağrıyo kızlar oyüzden giremiyorum bide bikaç kez girdim geçmişi okuyup çıktım

haaa bu arada eve gidiyorum, dinleneceğim sanmayın, buradan da doğum öncesi eğitime gidiyorum karşıya.... Oradan yine Çekmeköy yolları taştan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…