2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizden görüp özenmiyorum desem yalan olur valla, unutmayayım da bağlantı kablosunu getireyim işe, becerebilirsem yüklerim :))

ama ben pek fındık yutmuş solucan değilim artık, baya bir genişledim :))

ay heryerin genişlese nolurki kız zaten çırpı başladın sende bak esrayıda gördük seninde ondna farkın yoktur:)) unutmada ekle muhakkak bekliyorum yarına

colerko çok iyi görünüyorsun
göbeği bayağı büyütmüşsün canımmm..maaşallahhh...küçücüksün kız sennn

ay benim ablamda girmek istiyo ama oda bekar olduğu için istemiyorum ya etkilenirler çünkü kafamçokkarıştı

Eğer istiyorsa bırak kendi karar versin... Ben 6 sene önce teyze oldum. Kardeşimin doğumuna girdim, epidural sezeryan oldu. Bir mucizeye tanık oldum ve o an hayatımın en güzel saniyeleri olarak aklımda... Herkes için farklı olabilir elbette. Ama bu konuda isteyeni engellememeli diye düşünüyorum. benim eşim gelecek benimle, bir aksilik olmazsa... Çok istiyor çünkü :))

onu arada hatırlıyorum arada unutuyorumm nesiniz siz kimsiniz kuzummmm kaydirigubbakcemile3
dur kafana bitane vurayım belki hatırlarsın alsanaalsanasmiledelikafadulden

delikafadulden delikafadulden delikafadulden dimi küçük anne olucak o. benim annem bana bile küçük anne diyo nerem küçükse:))) esrayı görse ne der acabadelikafadulden

hakket haa ufacığım dahaa ama napalım birlikte büyücez inş. oğlumlaaa kaydirigubbakcemile5 aslında 25 yaşındayım ama ufak görünüyorum yaşlanmıcam hemennn kaydirigubbakcemile3

ben hafta sonları bile yatmıyorum vallahi en geç 9 ayaktayım bu yıllardır böyleydi hala böyle tabi ilerleyen haftalarda biraz daha ağırlaşırsam o zaman ytarım belki:))

evet her an seni gözlüyorum selma biri seni gözetliyorrr:1ninca:

aman gözetleyen sen olduktan sonra rahatım yani senden zarr gelmez hatta eteğim olsa kaldırırdım delikafadulden delikafadulden delikafadulden[/QUOTE]

cadı seniii...........lmaz:ben kadırma demedimi herkeseguclubacismile:mymeka:

ayyy birde genişledim demiyorlarmı deli oluyorum,genişleyin azcıkk ohhh etli butlu
pınar altuğun bir röportajını dinlemiştim ben zayıflayamıyorum bari diğerleri kilo alsınlar demiştidelikafadulden delikafadulden

ya ben kaldırabileceğini sanmıyorum eşim bile dayanamam ben girmiyim diyo ablam başına gelicekleri bilmiyoya rahat:)) bilmiyorum son anda karra değiştirirmiyim ama şimdilik istemiyorum

acır bana bencee görenler zaten acımaklı gözlerle bakıyorlar banaaa ayy yavrumm dieeee sempatiksalakcinni

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan annelere göre öyle sanada kızın hiç büyümeyecekkk.......opuyorumnanaktan
hakket haa ufacığım dahaa ama napalım birlikte büyücez inş. oğlumlaaa kaydirigubbakcemile5 aslında 25 yaşındayım ama ufak görünüyorum yaşlanmıcam hemennn kaydirigubbakcemile3

aaayyy yesinleerr yok 25 de iyimiş yanii.........kiloların bir kısmı kalsın sendeee.......yakışır hem annede oluyonnn..........bayanssulusmilebayanssulusmile

oo okadar varmısın kız :)) maşallah
cadı seniii...........lmaz:ben kadırma demedimi herkeseguclubacismile:mymeka:

herkese değil kız sana delikafadulden delikafadulden

acır bana bencee görenler zaten acımaklı gözlerle bakıyorlar banaaa ayy yavrumm dieeee sempatiksalakcinni
:))) benimde ablam var bitane böyle çok zayıf ben onla dalga geçiyorum bu çocuğu taşıyamaz düşürür diye oda bana diyoki seni taşıyıcı anne yaparız sen taşır doğurur bana verirsin delikafadulden

hiç sanmam kalıcağını genelde kalmıyo benim annemde böyle çünkü

gokkusak, 10merve, aysesinemk, aşkın bahar tomurcuğu, colerko, devrimim, hatice61, ipeknil, mes, NesRa, NSA, ozlemco, ozlmgkhn, selma2429+

hhhuuuu hhuuuuuu niye sesiniz çıkmıyorrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…