canım sende gül ama ne demek keyif kaçırmak yapma böyle lütfen
kız alındım falan zannetmeyin halim yok verecek haberim de güzel değildi o yüzden yazıp da keyif kaçırmıyım dedim ama şimdi halim var, haberi de paylaşıyorum eşimin kuzeninin kocası babasını kaybetti daha üniversiteye giden kardeşi var aileden birini kaybetmek zor, ona da üzüldüm. bi de kocam çorum'a gitmeyi planlıyordu,bir haftadır adam gübü yüzünü göremiyorum işlerinden, bir sürü de yetiştirmesi gereken iş var, cenazeyle birlikte gitmek gerekir herhalde dedi, ona da takıldım, artık kendi işini yapmıyor birileriyle çalışıyor, yani ne biliyim tamam yakın olduğu biri ama bu kadar iş varken ben kuzenimin kayınpederinin cenazesi için çoruma gidiyorum işleri de yetiştiririz herhalde demek garip, bir de kendime de biraz kızdım, ben ölümlere çevremdekiler kadar tepki gösteremiyorum, hepimizin başına gelecek birşey, Allah sıralı ölüm versin derler , benim Annanem üç evladını kaybetti bir söz duymuştum Allah anam diye ağlatsın da evlat diye ağlatmasın diye. böyle beklenmedik şeyler tabii ki insanı sarsıyor ama ne biliyim iştenereyee keyifli old. zAMANDA olacak tabi keyifsiz old. zamandaa burda paylaşmak için varızz neden öyle düşündünn
Merhaba kizlar,
Hatirlarsiniz benim mantar sorunum vardi. Enfeksiyon testi yapildi ve vajinada GBS denilen bir bakteri bulundu. Bu bakteri bircok kiside varmis zararsiz ve kendini belli etmiyen. Ama vajinal dogum sirasinda bebege gecebilirmis ve bu da bebek cok kotu sonuclar doguruyormus. Simdi tedavi edemiyorlar. Dogum sancilari baslayinca bana antibiyotik vereceklermis. Moralim bozuldu yine de
Merhaba kizlar,
Hatirlarsiniz benim mantar sorunum vardi. Enfeksiyon testi yapildi ve vajinada GBS denilen bir bakteri bulundu. Bu bakteri bircok kiside varmis zararsiz ve kendini belli etmiyen. Ama vajinal dogum sirasinda bebege gecebilirmis ve bu da bebek cok kotu sonuclar doguruyormus. Simdi tedavi edemiyorlar. Dogum sancilari baslayinca bana antibiyotik vereceklermis. Moralim bozuldu yine de
iyi akşamlar arkadaşlar...bugün eşim izinliydi dışardaydık valla epey kaynatmışsınız...aslında bir çoğumuz eksiklerimizi aldı aldıkama yinede resmi bir gazetenin sitesinde okuduğum şeyi yazmak istedim..ateşölçer hakkında..kulaktan ölçüm 2 yaş altındaki çocuklarda önerilmiyormuş..sebebide dış kulak yolu S şeklinde ve kavis olduğu için temometre kulak zarını göremez ve hatalı ölçüm yaparmış...bilginize...
slm güzl mayıs anneleri...
kaçgündr gelemedim...çok yorgunum kalçamçok ağrıyor dr doğumdan sonra geçer dedii kafamçokkarıştı veeee 26.haftadayım toplamda 9 kilo almışımmmmm ohaoldumsmile
ama ne yapayım yaa oğluşumda alıyo o da 1 kilo olmuşşşş zemuszemus
neyse herkese sağlıklı mutlu zamanlar diliyorum....
Merhaba kizlar,
Günaydın kızlar
Günaydın Görkemcimm...
Günaydın herkeseeea.s.
günaydın kızlar
iyi akşamlar arkadaşlar...bugün eşim izinliydi dışardaydık valla epey kaynatmışsınız...aslında bir çoğumuz eksiklerimizi aldı aldıkama yinede resmi bir gazetenin sitesinde okuduğum şeyi yazmak istedim..ateşölçer hakkında..kulaktan ölçüm 2 yaş altındaki çocuklarda önerilmiyormuş..sebebide dış kulak yolu S şeklinde ve kavis olduğu için temometre kulak zarını göremez ve hatalı ölçüm yaparmış...bilginize...
Merhaba kizlar,
günaydınnnn
kız alındım falan zannetmeyin halim yok verecek haberim de güzel değildi o yüzden yazıp da keyif kaçırmıyım dedim ama şimdi halim var, haberi de paylaşıyorum eşimin kuzeninin kocası babasını kaybetti daha üniversiteye giden kardeşi var aileden birini kaybetmek zor, ona da üzüldüm. bi de kocam çorum'a gitmeyi planlıyordu,bir haftadır adam gübü yüzünü göremiyorum işlerinden, bir sürü de yetiştirmesi gereken iş var, cenazeyle birlikte gitmek gerekir herhalde dedi, ona da takıldım, artık kendi işini yapmıyor birileriyle çalışıyor, yani ne biliyim tamam yakın olduğu biri ama bu kadar iş varken ben kuzenimin kayınpederinin cenazesi için çoruma gidiyorum işleri de yetiştiririz herhalde demek garip, bir de kendime de biraz kızdım, ben ölümlere çevremdekiler kadar tepki gösteremiyorum, hepimizin başına gelecek birşey, Allah sıralı ölüm versin derler , benim Annanem üç evladını kaybetti bir söz duymuştum Allah anam diye ağlatsın da evlat diye ağlatmasın diye. böyle beklenmedik şeyler tabii ki insanı sarsıyor ama ne biliyim işte
herkes de hamile hasas olan olur diye es geçmiştim alın size sabah sabah
geçmiş olsun canm
Günaydın herkese,
Dünkü eğitimin konusu, emzirme, pompa seçimi, süt saklama vs. ile ilgiliydi. Eğitimci süperdi, çok aydınlanmış hissediyorum.:lepi:
Günaydın herkese,
Dünkü eğitimin konusu, emzirme, pompa seçimi, süt saklama vs. ile ilgiliydi. Eğitimci süperdi, çok aydınlanmış hissediyorum.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?