2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlar herkese
hava öle güzelki ben gömleklere geçiş yaptım umarım hep böyle gider
herkese bol güneşli sabahlarzemuszemus

çok çok geçmiş olsun moralıni bozma tedavisi var nasılsa mantarda sıkıntı verir sana benimde başıma bir kez gelmişti çamaşırı 90 derecede yıka ütüle o işlerde yorar seni tekrardan geçmiş olsun
Günaydın herkese,

Dünkü eğitimin konusu, emzirme, pompa seçimi, süt saklama vs. ile ilgiliydi. Eğitimci süperdi, çok aydınlanmış hissediyorum.:lepi:
keşke bende öle bir eğitim fırsatım olsa okadar kitap okudum ama sanki hepsini unuttum hayırlısı olsun bilmiyorumkismile

günaydın annişlerrrrrrrropuyorumnanaktan

Günaydın kızlar

Günaydın Görkemcimm...
Günaydın herkeseeea.s.

günaydın kızlar

Günaydın herkese,

Dünkü eğitimin konusu, emzirme, pompa seçimi, süt saklama vs. ile ilgiliydi. Eğitimci süperdi, çok aydınlanmış hissediyorum.:lepi:

günaydın kızlarrrrr

herkesee günaayydınlarrrr..............

günaydın kızçeler
ayşesinem başınız saolsun

günaydın hanımlar nasılsınız ayşesinem başınız sağolsun.melih sanada geçmiş olsun. üzülme çaresi varsa dr onu ayarlarlar zaten.

günaydınnnnnnnnna.s.

huu uyanın kızlarrrr hava çok güzel ya bugünde eşimin doğum günü
evet süper bir hava var dışarda ama akşiam çok kötüydü burası yağmur doluuu şimşekler gökgürültülerii kabus gibiii kaydirigubbakcemile3 kocişinin doğum günü kutlu olsun kız ne aldın bakalım hediyeee

kızlar günaydın
özledim sizleri merhaba diyeyim dedim. nasıl gidiyor hamilelikleriniz.. benim çok şükür iyi gidiyor. tek sorunum mide yanmalarım ve ayaklarım çok ama çok şişiyor. doktorum olur dedi böyle şeyler çok şükür testlerde iyi çıktı. bende 9 kilo almışım.
en kilolu ben oldum galiba 84....

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım burdada hava mükemmel tam bahar havası hediye almadım henüz erken çıkıcam işten alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…