sağol canmSinem, başınız sağolsun ama bence sen haklısın canım....
çok çok geçmiş olsun moralıni bozma tedavisi var nasılsa mantarda sıkıntı verir sana benimde başıma bir kez gelmişti çamaşırı 90 derecede yıka ütüle o işlerde yorar seni tekrardan geçmiş olsunMerhaba kizlar,
Hatirlarsiniz benim mantar sorunum vardi. Enfeksiyon testi yapildi ve vajinada GBS denilen bir bakteri bulundu. Bu bakteri bircok kiside varmis zararsiz ve kendini belli etmiyen. Ama vajinal dogum sirasinda bebege gecebilirmis ve bu da bebek cok kotu sonuclar doguruyormus. Simdi tedavi edemiyorlar. Dogum sancilari baslayinca bana antibiyotik vereceklermis. Moralim bozuldu yine de
keşke bende öle bir eğitim fırsatım olsa okadar kitap okudum ama sanki hepsini unuttum hayırlısı olsun bilmiyorumkismileGünaydın herkese,
Dünkü eğitimin konusu, emzirme, pompa seçimi, süt saklama vs. ile ilgiliydi. Eğitimci süperdi, çok aydınlanmış hissediyorum.:lepi:
günaydın a.s.
günaydın annişlerrrrrrrropuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
Günaydın Görkemcimm...
Günaydın herkeseeea.s.
günaydın kızlar
Günaydın herkese,
Dünkü eğitimin konusu, emzirme, pompa seçimi, süt saklama vs. ile ilgiliydi. Eğitimci süperdi, çok aydınlanmış hissediyorum.:lepi:
günaydın kızlarrrrr
herkesee günaayydınlarrrr..............
günaydın kızçeler
ayşesinem başınız saolsun
günaydın hanımlar nasılsınız ayşesinem başınız sağolsun.melih sanada geçmiş olsun. üzülme çaresi varsa dr onu ayarlarlar zaten.
evet süper bir hava var dışarda ama akşiam çok kötüydü burası yağmur doluuu şimşekler gökgürültülerii kabus gibiii kaydirigubbakcemile3 kocişinin doğum günü kutlu olsun kız ne aldın bakalım hediyeeehuu uyanın kızlarrrr hava çok güzel ya bugünde eşimin doğum günü
evet süper bir hava var dışarda ama akşiam çok kötüydü burası yağmur doluuu şimşekler gökgürültülerii kabus gibiii kaydirigubbakcemile3 kocişinin doğum günü kutlu olsun kız ne aldın bakalım hediyeee
şimdi buyurasıda süper can ım gneş var tam yaz havası pek hayır değil aslında bu ayda bu havalarrr allah hayır etsinnteşekkür ederim canım burdada hava mükemmel tam bahar havası hediye almadım henüz erken çıkıcam işten alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?