şimdi buyurasıda süper can ım gneş var tam yaz havası pek hayır değil aslında bu ayda bu havalarrr allah hayır etsinn
Günaydın kızlar....
sevda olmasaydıda gönüle dolmasaydı dünya neye yarardıı güzeli olmasaydııı
kız ne bu neşe eşinin doğum günü diye mi????:asigim:
şarkılar türkülerrrr......bir ses kaydı yap at burayada dinleyelim şöyleeelülülülülülü
günaydın nuremNurem kullanıcısından alıntı
Günaydın kızlar....
:)) teşekkür ederim canımgünaydın kızlar
selma coşmuşsun şarkılar türküler :) eşinin doğum günü kutlu olsun herzaman hep birlikte mutlu olun.
kız sen şarkı söyleyince bak bu güneşli havada müzik dinleyesim geldi açtım hemennnn.........:bbo:
dudaktan kalbe bir yolculuktur aşkk................
bana niye kimse günaydın demiyo :umursamaz:
küstüm yaaa.... bak giderim yine taaa doğumdan sonra gelirim ona göre opuyorumnanaktan
unuttunuz mu beni anacım :kedi:
nice yıllara canım güzel bi yemek yersiniz artık hımmmmmmmmbayanssulusmilehuu uyanın kızlarrrr hava çok güzel ya bugünde eşimin doğum günü
merhaba iyi diyelim iyi olsun aynı şikayetler bendede var idare edeceğiz artık ne yapalım kurtulusumuz yok bana 3 gecedir kramplar dert oldu gecenin 3ü 5i bacağıma bir ağrı giriyor masaj yapmadan geçmiyor sizlerede oluyor mu? magnezyumda içiyorum ama artık yeterli olmuyor heraldebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekızlar günaydın
özledim sizleri merhaba diyeyim dedim. nasıl gidiyor hamilelikleriniz.. benim çok şükür iyi gidiyor. tek sorunum mide yanmalarım ve ayaklarım çok ama çok şişiyor. doktorum olur dedi böyle şeyler çok şükür testlerde iyi çıktı. bende 9 kilo almışım.
en kilolu ben oldum galiba 84....
boşver fazla kurcalama yeteri kadar soğuk oldu yeter bukadar bahar gelsin de kuzucuklarımızda dünyaya merhaba desin artık:))
nice yıllara canım güzel bi yemek yersiniz artık hımmmmmmmmbayanssulusmile
merhaba iyi diyelim iyi olsun aynı şikayetler bendede var idare edeceğiz artık ne yapalım kurtulusumuz yok bana 3 gecedir kramplar dert oldu gecenin 3ü 5i bacağıma bir ağrı giriyor masaj yapmadan geçmiyor sizlerede oluyor mu? magnezyumda içiyorum ama artık yeterli olmuyor heraldebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
dimi ama bahar bahar evimize çiçek açacaklar iyişallah
ayy boşver bunları bazen banada demiyorlar ben arsızlığımla kalıyorum işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana ünaydın canımmbana niye kimse günaydın demiyo :umursamaz:
küstüm yaaa.... bak giderim yine taaa doğumdan sonra gelirim ona göre opuyorumnanaktan
unuttunuz mu beni anacım :kedi:
sevda olmasaydıda gönüle dolmasaydı dünya neye yarardıı güzeli olmasaydııı
hıı ağlayan zırlayan boklu çiçekler delikafadulden delikafadulden
ayy sabırsızlanıyorumm artıkkk nasıl bişey olacak kime benziyecek acaba emicek mi kusucak mı gece uyuyacakmı uyutmıyacakmııı sarılık olucak mı olmıcakmı ayy daha birsürü soru var kafamda akşlam eşimle doğum da nefes alma egzersizlkerine b aşladık çok zevkli kızlarrr görseniz sanki eşim doğuracakk benden daha ii yapıyor wallaa kaydirigubbakcemile3hıı ağlayan zırlayan boklu çiçekler delikafadulden delikafadulden
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüayy boşver bunları bazen banada demiyorlar ben arsızlığımla kalıyorum işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana ünaydın canımm
niye öyle diyon kız bir doğsun bak sen b... kurban olcan onunnn................sempatiksalakcinni
bence enimki eşime benziycek gece uyutmıycağı şimdiden belli:)) ay havalar ısındıkça iyice sabırsızlanıorum gidip sezeryanla aldırsammı napcam delikafaduldenayy sabırsızlanıyorumm artıkkk nasıl bişey olacak kime benziyecek acaba emicek mi kusucak mı gece uyuyacakmı uyutmıyacakmııı sarılık olucak mı olmıcakmı ayy daha birsürü soru var kafamda akşlam eşimle doğum da nefes alma egzersizlkerine b aşladık çok zevkli kızlarrr görseniz sanki eşim doğuracakk benden daha ii yapıyor wallaa kaydirigubbakcemile3
herkesee günnnaayyddıııınnnnnn
diyom ben toptannnnn.......
günaydın tekrarrrrr...alınmayın öyle banada kimse demiyor konuya dalın tutun bir ucundannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?