2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar

selma coşmuşsun şarkılar türküler :) eşinin doğum günü kutlu olsun herzaman hep birlikte mutlu olun.

kız sen şarkı söyleyince bak bu güneşli havada müzik dinleyesim geldi açtım hemennnn.........:bbo:

dudaktan kalbe bir yolculuktur aşkk................

bana niye kimse günaydın demiyo :umursamaz:
küstüm yaaa.... bak giderim yine taaa doğumdan sonra gelirim ona göre opuyorumnanaktan
unuttunuz mu beni anacım :kedi:

günaydın kızlar

selma coşmuşsun şarkılar türküler :) eşinin doğum günü kutlu olsun herzaman hep birlikte mutlu olun.
:)) teşekkür ederim canım
kız sen şarkı söyleyince bak bu güneşli havada müzik dinleyesim geldi açtım hemennnn.........:bbo:

dudaktan kalbe bir yolculuktur aşkk................

aç tabi hareketli bişeyler dinle havaya ayak uydur ay yerimde duramıyorum ayol :sm_cool:hihoyyyt

huu uyanın kızlarrrr hava çok güzel ya bugünde eşimin doğum günü
nice yıllara canım güzel bi yemek yersiniz artık hımmmmmmmmbayanssulusmile
merhaba iyi diyelim iyi olsun aynı şikayetler bendede var idare edeceğiz artık ne yapalım kurtulusumuz yok bana 3 gecedir kramplar dert oldu gecenin 3ü 5i bacağıma bir ağrı giriyor masaj yapmadan geçmiyor sizlerede oluyor mu? magnezyumda içiyorum ama artık yeterli olmuyor heraldebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
boşver fazla kurcalama yeteri kadar soğuk oldu yeter bukadar bahar gelsin de kuzucuklarımızda dünyaya merhaba desin artık:))

dimi ama bahar bahar evimize çiçek açacaklar iyişallah

hıı ağlayan zırlayan boklu çiçekler delikafadulden delikafadulden

bana niye kimse günaydın demiyo :umursamaz:
küstüm yaaa.... bak giderim yine taaa doğumdan sonra gelirim ona göre opuyorumnanaktan
unuttunuz mu beni anacım :kedi:
ayy boşver bunları bazen banada demiyorlar ben arsızlığımla kalıyorum işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana ünaydın canımm

hıı ağlayan zırlayan boklu çiçekler delikafadulden delikafadulden
ayy sabırsızlanıyorumm artıkkk nasıl bişey olacak kime benziyecek acaba emicek mi kusucak mı gece uyuyacakmı uyutmıyacakmııı sarılık olucak mı olmıcakmı ayy daha birsürü soru var kafamda akşlam eşimle doğum da nefes alma egzersizlkerine b aşladık çok zevkli kızlarrr görseniz sanki eşim doğuracakk benden daha ii yapıyor wallaa kaydirigubbakcemile3

herkesee günnnaayyddıııınnnnnn

diyom ben toptannnnn.......
günaydın tekrarrrrr...alınmayın öyle banada kimse demiyor konuya dalın tutun bir ucundannn

ayy boşver bunları bazen banada demiyorlar ben arsızlığımla kalıyorum işte kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana ünaydın canımm
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
niye öyle diyon kız bir doğsun bak sen b... kurban olcan onunnn................sempatiksalakcinni

delikafadulden delikafadulden ondan şüphem yok zaten kız herbiyerini yerim onun oyy anası kurban olsunnnnnnnnnnn

biliyorum canlarım arada kaynadığını küsmedim zaten şaka yapmştım kaydirigubbakcemile2.
benim ayak şişmelerimden dolayı bileklerim ağrıyor başka şikayet yok çok şükür. bide kızlar şeker yüklemesinden sonra başka test falan yapılıyor muydu ?

bence enimki eşime benziycek gece uyutmıycağı şimdiden belli:)) ay havalar ısındıkça iyice sabırsızlanıorum gidip sezeryanla aldırsammı napcam delikafadulden
herkesee günnnaayyddıııınnnnnn

diyom ben toptannnnn.......
günaydın tekrarrrrr...alınmayın öyle banada kimse demiyor konuya dalın tutun bir ucundannn

Şeniz:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…