2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaayyy daha neler neler cidden kustu üşüttümü çok ağlar sütüm mü az geliyor aşıları testleri şu gün bugünnn.........annaaammmm..............babalar seviyor vallahii...
erkek olmak varmış diyorum ben bazenkafamçokkarıştı

şekerden sonra başka bişey kalmıyo galiba son sıralar nts falan oluyo çatı muayenesi olucak bide. çokmu tuzlu yiyosun yada çokmu ayakta duruyosun neden şişiyoki ayakların

günaydın kızçeler
ayşesinem başınız saolsun

ayşesinem başınız sağolsun canımm. allah günahlarını affetsinn

günaydın hanımlar nasılsınız ayşesinem başınız sağolsun.melih sanada geçmiş olsun. üzülme çaresi varsa dr onu ayarlarlar zaten.
herkese teşekkürler kızlar
huu uyanın kızlarrrr hava çok güzel ya bugünde eşimin doğum günü
nice mutlu yıllara

valla onlar gibi uzaktan seviceksin :) ben biliyorum benim eşim alır sever ağlayıncada selmaaa koş bu ağlıyo:)) bide biizmki çok soru soruyoya başlar sormaya niye ağlıyoki altımı pis karınımı acıktı biyeriim ağrıyo acaba hııı selma niye ağlıyoki selmaa delikafadulden delikafadulden

evet erkek olmak gerekmiş ama ozamanda içimizde minik tekmelerini duyamıyacak hissedemiyecektik dimii?? annelik gibi var mı yaa allahımmm selma bende aldırsamm mı diyorum erkenden aklinialirimsmile çok sabırsızlanıyorum. birde normal doğıum istiyorum inadına gelmez benimkisi haaa

bence enimki eşime benziycek gece uyutmıycağı şimdiden belli:)) ay havalar ısındıkça iyice sabırsızlanıorum gidip sezeryanla aldırsammı napcam delikafadulden

Şeniz:içelim:

demek gece uyutmuyorrr:jeyyar:eşine benzeyecekk bak baakk:mymeka:

çılgınnn aldırma kuşumu kilo alcak o dahaaopuyorumnanaktan

kafamçokkarıştı desene senin işin çok :roflol: :roflol:

:roflol:
:roflol::roflol:

:)) bu kadar acele edersen gelmeyebilir eğer inatçıysa:)) ama sabretmektde çok zor yaa

öyle tabiiiopuyorumnanaktan
ama şeytan dedirtiyor bazen iştee....
ayy ne acelecisiniz ben zaman yaklaştı diye stres oluyorum ellemeyin yavrucaklarııı..eyvahedigeldismile

demek gece uyutmuyorrr:jeyyar:eşine benzeyecekk bak baakk:mymeka:

çılgınnn aldırma kuşumu kilo alcak o dahaaopuyorumnanaktan
:)) kız yok yüzü eşime benziycek demek istedim gece yatmaz dememin sebebide şimdi uyumuyoya geceleri ondaaan yanlış anlamaohaoldumsmile ohaoldumsmile
kafamçokkarıştı desene senin işin çok :roflol: :roflol:
lülülülülülü evet valla zor
günaydınn
:roflol:

:roflol::roflol:

kız dün deli etti beni kurtlar vadisi yokmu dedi bilmiyorumki yok heralde maç vcar dedim maçtan sonramı vericekler acaba dedi ne bileyim dedim aşkı memnuyu izliyorum ben her reklam arasında off hiçbişey yok kurtlar vadisini maçtan sonra vermezlermi acaba dedi ya-tatlicadiarzu- yeter ulan dedim başlıcam kurtlar vadisine dedim sonrada diyoki ne kadar sinirlisin selma ne desem kızıyosundelikafadulden

öyle tabiiiopuyorumnanaktan
ama şeytan dedirtiyor bazen iştee....
ayy ne acelecisiniz ben zaman yaklaştı diye stres oluyorum ellemeyin yavrucaklarııı..eyvahedigeldismile
öle deme yaa şimdi yanımızda olsalar evimizde yatağımızda emişiyor olsakk oda miicik ellerini koyacak yer bulmaya çalışıyor olsa flnn ayyyyy ne güzel olurduu

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hakketten selma ne kadar sinirlisin adam ne demiş ki kaydirigubbakcemile3

öle deme yaa şimdi yanımızda olsalar evimizde yatağımızda emişiyor olsakk oda miicik ellerini koyacak yer bulmaya çalışıyor olsa flnn ayyyyy ne güzel olurduu

dimi gece sabaha kadar uyuyamış gözlerimizden uyku akıyor olsa emzirip tam uyudu bende biraz kestireyim derken yeniden ağlamaya başlasa delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hakketten selma ne kadar sinirlisin adam ne demiş ki kaydirigubbakcemile3

ya hani konuşmayı yeni öğrenen çocukla olurya sürekli soru sorarlar aynı onlar gibi benimde hiç tahammülüm yoktur böyle çok soru sorulmasına. akşam diyoki çay içelimmi bende pek çay sevmem ama eşlik ederim bilmiyorum istiyosan içelim dedim napalım içelimmi diyo:)) ölürmüsün öldürürmüsün delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…