ayy sabırsızlanıyorumm artıkkk nasıl bişey olacak kime benziyecek acaba emicek mi kusucak mı gece uyuyacakmı uyutmıyacakmııı sarılık olucak mı olmıcakmı ayy daha birsürü soru var kafamda akşlam eşimle doğum da nefes alma egzersizlkerine b aşladık çok zevkli kızlarrr görseniz sanki eşim doğuracakk benden daha ii yapıyor wallaa kaydirigubbakcemile3
biliyorum canlarım arada kaynadığını küsmedim zaten şaka yapmştım kaydirigubbakcemile2.
benim ayak şişmelerimden dolayı bileklerim ağrıyor başka şikayet yok çok şükür. bide kızlar şeker yüklemesinden sonra başka test falan yapılıyor muydu ?
günaydın kızçeler
ayşesinem başınız saolsun
ayşesinem başınız sağolsun canımm. allah günahlarını affetsinn
herkese teşekkürler kızlargünaydın hanımlar nasılsınız ayşesinem başınız sağolsun.melih sanada geçmiş olsun. üzülme çaresi varsa dr onu ayarlarlar zaten.
nice mutlu yıllarahuu uyanın kızlarrrr hava çok güzel ya bugünde eşimin doğum günü
aaayyy daha neler neler cidden kustu üşüttümü çok ağlar sütüm mü az geliyor aşıları testleri şu gün bugünnn.........annaaammmm..............babalar seviyor vallahii...
erkek olmak varmış diyorum ben bazenkafamçokkarıştı
herkese teşekkürler kızlar
nice mutlu yıllara
evet erkek olmak gerekmiş ama ozamanda içimizde minik tekmelerini duyamıyacak hissedemiyecektik dimii?? annelik gibi var mı yaa allahımmm selma bende aldırsamm mı diyorum erkenden aklinialirimsmile çok sabırsızlanıyorum. birde normal doğıum istiyorum inadına gelmez benimkisi haaaaaayyy daha neler neler cidden kustu üşüttümü çok ağlar sütüm mü az geliyor aşıları testleri şu gün bugünnn.........annaaammmm..............babalar seviyor vallahii...
erkek olmak varmış diyorum ben bazenkafamçokkarıştı
bence enimki eşime benziycek gece uyutmıycağı şimdiden belli:)) ay havalar ısındıkça iyice sabırsızlanıorum gidip sezeryanla aldırsammı napcam delikafadulden
Şeniz:içelim:
kafamçokkarıştı desene senin işin çok :roflol: :roflol:valla onlar gibi uzaktan seviceksin :) ben biliyorum benim eşim alır sever ağlayıncada selmaaa koş bu ağlıyo:)) bide biizmki çok soru soruyoya başlar sormaya niye ağlıyoki altımı pis karınımı acıktı biyeriim ağrıyo acaba hııı selma niye ağlıyoki selmaa delikafadulden delikafadulden
valla onlar gibi uzaktan seviceksin :) ben biliyorum benim eşim alır sever ağlayıncada selmaaa koş bu ağlıyo:)) bide biizmki çok soru soruyoya başlar sormaya niye ağlıyoki altımı pis karınımı acıktı biyeriim ağrıyo acaba hııı selma niye ağlıyoki selmaa delikafadulden delikafadulden
evet erkek olmak gerekmiş ama ozamanda içimizde minik tekmelerini duyamıyacak hissedemiyecektik dimii?? annelik gibi var mı yaa allahımmm selma bende aldırsamm mı diyorum erkenden aklinialirimsmile çok sabırsızlanıyorum. birde normal doğıum istiyorum inadına gelmez benimkisi haaa
evet erkek olmak gerekmiş ama ozamanda içimizde minik tekmelerini duyamıyacak hissedemiyecektik dimii?? annelik gibi var mı yaa allahımmm selma bende aldırsamm mı diyorum erkenden aklinialirimsmile çok sabırsızlanıyorum. birde normal doğıum istiyorum inadına gelmez benimkisi haaa
:)) kız yok yüzü eşime benziycek demek istedim gece yatmaz dememin sebebide şimdi uyumuyoya geceleri ondaaan yanlış anlamaohaoldumsmile ohaoldumsmiledemek gece uyutmuyorrr:jeyyar:eşine benzeyecekk bak baakk:mymeka:
çılgınnn aldırma kuşumu kilo alcak o dahaaopuyorumnanaktan
lülülülülülü evet valla zorkafamçokkarıştı desene senin işin çok :roflol: :roflol:
günaydınngünaydıın
:roflol:
:roflol::roflol:
selmanın iki bebeği var
öle deme yaa şimdi yanımızda olsalar evimizde yatağımızda emişiyor olsakk oda miicik ellerini koyacak yer bulmaya çalışıyor olsa flnn ayyyyy ne güzel olurduuöyle tabiiiopuyorumnanaktan
ama şeytan dedirtiyor bazen iştee....
ayy ne acelecisiniz ben zaman yaklaştı diye stres oluyorum ellemeyin yavrucaklarııı..eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hakketten selma ne kadar sinirlisin adam ne demiş ki kaydirigubbakcemile3:)) kız yok yüzü eşime benziycek demek istedim gece yatmaz dememin sebebide şimdi uyumuyoya geceleri ondaaan yanlış anlamaohaoldumsmile ohaoldumsmile
lülülülülülü evet valla zor
günaydınn
kız dün deli etti beni kurtlar vadisi yokmu dedi bilmiyorumki yok heralde maç vcar dedim maçtan sonramı vericekler acaba dedi ne bileyim dedim aşkı memnuyu izliyorum ben her reklam arasında off hiçbişey yok kurtlar vadisini maçtan sonra vermezlermi acaba dedi ya-tatlicadiarzu- yeter ulan dedim başlıcam kurtlar vadisine dedim sonrada diyoki ne kadar sinirlisin selma ne desem kızıyosundelikafadulden
öle deme yaa şimdi yanımızda olsalar evimizde yatağımızda emişiyor olsakk oda miicik ellerini koyacak yer bulmaya çalışıyor olsa flnn ayyyyy ne güzel olurduu
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hakketten selma ne kadar sinirlisin adam ne demiş ki kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?