hoşgeldin canım
meraba kızlar
hoşgeldin nostok.
nostok seninle aynı gidiyoruz farkettin mi?
farkettim canım hatta sen ilk katıldığında ama benimki geçdöllenme olmuş çizelgeyi değiştircem aslında 5 gün geriden geliyomuş doktor dedi
evet canım ben de içmeye çalışcam artıktuğbacım o bakteri bende deçıktı ama çok önemli değil az su içmekten oluyo zaten ileri derecede olsa ilaç yazıyolar
evet canım ben de içmeye çalışcam artık
hayırlı Akşamlar hanımlar. Allaha emanet olun.
01.09 da yazdığıma bakın kızlar s
selma2429 kullanıcısından alıntı
Hanımlar günaydın 1 yıllık evliyim ve bebek istiyorum. Normalde adetlerim 26 gün arayla olur ayın 3 ünde olmuştum normal şartlarda 29 unda olmam gerekiyodu ama olmadım 3 gün geçti göğüslerim şiş ve yaklaşık 10 gündür karnım ağrıyo aralıklarla gelen ağrılar öyleki gece uykumdan uyandırıyo size sormak istediğim hamileliğinde böyle karın ağrısı yaşan varmı? yada karın ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi? ( NOLUR OLSUN
bunlarda cevaplar
kan tahili yap bazı arkadaşlarda senin gibiydi Hamileler var yani bence idrar yap çıkmazsa kanda baktır strese girme
günaydın kızlar...selma canım ben karın ağrısı olarak bir belirti duymadım canım ama adetin sonuçta gecikmiş ve bencede kan tahlili yapmalısın..karın ağrısın budan bağımsız başka bişeydende kaynaklanıyor olabilir..ama tahlil yapmalısın bence şimdi biz ne söylesek boş canım ya
evet evet tatlım burda kasık batması diye tabir edilen şey aslında küçük küçük kramplar ve karın ağrısı aslında. yap bakalım bir test inşallah içinde bir melek vardır. ( bunu TIFF yazmış canım arkadaşım)
Kendini ifade etmeye çabalamışsın sen merak etme senin yaşadıklarını bizde aynısını yaşıyoruz..
buda nurem in mesajı 01.09
Kızlar biz geçen aydan beri bebek çalışmalarına başladık... Adet tarihim 20 Ağustos'du. Belki olmam hamileyimdir diye bekledim ama normal adet oldum. Bu üstüne görme dedikleri de olabilirmiş... Sonra biz bebiş çalışmalarına devam ettik. 20 Eylül de önümüzdeki adet tarihim. Sizce ben idrar testini şimdi yapsam sonuç alır mıyım(
buradayız canım amcamla görüşüyodum ben geldim buradayım hemşomkızlaar nerdesinizz
buda nurem in mesajı 01.09
Kızlar biz geçen aydan beri bebek çalışmalarına başladık... Adet tarihim 20 Ağustos'du. Belki olmam hamileyimdir diye bekledim ama normal adet oldum. Bu üstüne görme dedikleri de olabilirmiş... Sonra biz bebiş çalışmalarına devam ettik. 20 Eylül de önümüzdeki adet tarihim. Sizce ben idrar testini şimdi yapsam sonuç alır mıyım(
Çok hoş ya.Çok duygulandım :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?