Canım şimdi girdim kk ya ve baktım sonda benim mesajım:))) Artık hamileyim, ne tuhaf değil mi, insan unutuveriyor o günleri:))
evet bende o zaman ordan sen ben ve tıf kalmış ağlıycam nerdeyse ya:gitme:
kızlaar nerdesinizz
hey gidi günler tabiki şükürler olsun Nurencim sadece nerden nereye dedim kendi kendime o gün başka yorumlarda yapılmıştı çok morelim bozulmuş dedim ki Allah ım nolur hamile olayım ve yarın buraya gelip HAMİLEYİMM diyeyim şükürki Allah dualarımı kabul etti yoksa bikaç gün daha beklicektim test için ama çok canımı sıktılar diye aynı akşam yaptım
C:\Documents and Settings\xp\Desktop\Yeni Klasör\Yeni Klasör (2)
Canım haklısın tabiki:)) Anne olmak bambaşka bir duygu değil mi:))
Canımcım ben işteyim. İşim var o yüzden yazamıyorum fazla:)
gözün aydın canım benim doktor da aynılarını söylediarkadaşlar iki gündür geçmişi okumaktan birazda rahatsızdım giriyorum ama paylaşamadım sizinle doktorumla konuştuklarımı salı günü dr gittim dr bebek gayet iyi sağlıklı dedi kesenin suyuda iyi kalp atışlarıda güzel dedi ne yiyip ne yimeyecegimi sordum canın ne istiyorsa onu ye dedi birde ben fazla su içimeyen biri olarak ne kadar su içmem gerektigii sordum normal iç dedi bana bende ben fazla su içmeyen biriyim dedimde ozaman sıvı tüketmeye bak dedi inşallah bu bilgiler sizinde işinize yarar...
yaa ben neden resim yükley7emiyorum yaa :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?