2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bende o zaman ordan sen ben ve tıf kalmış ağlıycam nerdeyse ya:gitme:

Kızz duygulanma hemen:)) Şükredelim Allah'a:)) Valla bizim neredeyse ilk denememizde oldu bebişimiz... Kendimi şanslı görüyorum. Hepimiz şanslıyız bence. Mayıs annesiyiz biz:))

buda tıff ın 01.09
ahahahaaa dün pek bi kalabalıktık ben bugün hamile olabilir miyim? ay kızlarrrr nolsa beğenirsiniz? hamileymişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!

hey gidi günler tabiki şükürler olsun Nurencim sadece nerden nereye dedim kendi kendime o gün başka yorumlarda yapılmıştı çok morelim bozulmuş dedim ki Allah ım nolur hamile olayım ve yarın buraya gelip HAMıLEYıMM diyeyim şükürki Allah dualarımı kabul etti yoksa bikaç gün daha beklicektim test için ama çok canımı sıktılar diye aynı akşam yaptım

ya şekerler kendinize gelin lütfen aa olmuyo böyle ama 10merve, Aymina, aşkın bahar tomurcuğu, colerko, nidah, Nurem, sayma, SCHATZı+, suleYukselNizam, tugba

Canım haklısın tabiki:)) Anne olmak bambaşka bir duygu değil mi:))
Canımcım ben işteyim. İşim var o yüzden yazamıyorum fazla:)

ayy bebeğimi çok merak ediyorum kızlarrr Allah ım göstersin o günleri de hayırlısıyla inş:Saruboceq:

colerko ne koymaya çalıştın canım:1rolleyes:

önce nete yüklemen lasımCADIARZU

arkadaşlar iki gündür geçmişi okumaktan birazda rahatsızdım giriyorum ama paylaşamadım sizinle doktorumla konuştuklarımı salı günü dr gittim dr bebek gayet iyi sağlıklı dedi kesenin suyuda iyi kalp atışlarıda güzel dedi ne yiyip ne yimeyecegimi sordum canın ne istiyorsa onu ye dedi birde ben fazla su içimeyen biri olarak ne kadar su içmem gerektigii sordum normal iç dedi bana bende ben fazla su içmeyen biriyim dedimde ozaman sıvı tüketmeye bak dedi inşallah bu bilgiler sizinde işinize yarar...

gözün aydın canım benim doktor da aynılarını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…