2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş güzeL haberLerLe geLirsin canım
saol canım iyi çıktı tahlillerim bakteri görünce korktum ama doktor bişey yazmadı sadece bol su iç dedi inşallah hep iyi haberler veririz
ben de alırsam koymayo düşünüyyorum bir cinsiyetleri belli olsun

mrb arkadaşlar.
yarın doktor randevum var.hayırlısıyla bebişimi daha net görücem.
inşallah canım iyi haberlerle gelirsin sen de

bende kesinlikle ilk etapta oda almam herhalde zaten ilk 6 ay yanından ayırmıyorsun ee sonra içinde zamanla alınır bence şimdilik böyle düşünüyorum tabii :ecrin_bebek:

doğru söylüyorsun canım bende oyun parklarından almayı düşünüyorum
bana da evli bir arkadaşım önerdi oyun parkı al çok kullanışlı diye ama bana kullanışlıgelmedi özellikleri var ama beşik gibi durmuyo ya sevemedim ben ben de büyüyen düşünüyorum bakalım artık tabiki de oazamana kadar fikrim değişmezse

bende aynı şekilde oda almayı düşünmüyorum şimdilik daha büyük bi beşik olabilir ama aklımda bişey yok zamanı gelince alırız bişeyler

ablamda kullanıyodu ama beğenmedi pek 1 yaşıda oğlu yatmıyo artık içinde hem ben sallanan bişey istiyom niyeyse keşke benimkide sallansada biri sallasa ben yatsam ne güzel olurdu

ben en falz 1 lt içiyorum iş yerinde eve gidincede artı olarak 1 - 2 bardak içiyorum zorlamaya çalışıyorum kendimide anca bu kadar oluyor

benim dediğim böyle bişeydi işte kızlar ( yonca bambam bebek ) ilk zamanlar yanından ayıramadığın zamanlarda ve gece emzirmek için iyi bence daha çok modeller var aslında ama daha gezmedik zaten arkadaşta görünce hoşuma gitti hem yer kaplamıyor hem taşınır kayınvalideme gideken arabaya sığar hem pahalı olmadığı için ileride atarsam içim acımaz.

buna benzer bir modeli memlekette çeyizcide görmüştüm bayılmıştım eşim mobilya öğretmeni onada göstermiştim aklında fikir olması için ama kullanışlı olsa keşke yaptırırdım belki ama şimdi gerksiz geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…