saol canım iyi çıktı tahlillerim bakteri görünce korktum ama doktor bişey yazmadı sadece bol su iç dedi inşallah hep iyi haberler veririzinş güzeL haberLerLe geLirsin canım
ben de alırsam koymayo düşünüyyorum bir cinsiyetleri belli olsunbenim evim 2 odaydı geçen hafta evi değiştirdik 3 odalı bieve taşındık bioda bebeğin olacak ben bebek odası almayı çok istiyorum zwten beyendimde alıcam kıyafette aldım biraz ama çok değil ay bi ayakkabı aldım avuç içi kadar eşim görünce gözleri doldu nasıl şeker görmen lazım zaten şu evmi yerleştireyim aldığım şeylerin resmini çekip koycam
inşallah canım iyi haberlerle gelirsin sen demrb arkadaşlar.
yarın doktor randevum var.hayırlısıyla bebişimi daha net görücem.
bana da evli bir arkadaşım önerdi oyun parkı al çok kullanışlı diye ama bana kullanışlıgelmedi özellikleri var ama beşik gibi durmuyo ya sevemedim ben ben de büyüyen düşünüyorum bakalım artık tabiki de oazamana kadar fikrim değişmezsedoğru söylüyorsun canım bende oyun parklarından almayı düşünüyorum
bana da evli bir arkadaşım önerdi oyun parkı al çok kullanışlı diye ama bana kullanışlıgelmedi özellikleri var ama beşik gibi durmuyo ya sevemedim ben ben de büyüyen düşünüyorum bakalım artık tabiki de oazamana kadar fikrim değişmezse
hanımlar gebelikte su çok önemliymiş. ne kadar su içiyorsunuz günde
Chicco Lullaby LX Oyun Yatağı - Coventry - NAR BEBE – Bebek Gereleri | Bebek Arabaları | Chicco, Kraft, Maxi Cosi, Pierre Cardin ve tm markalarda bebek rnlerini en uygun fiyata alın
kızlar bunu da iş yerinde ki arkadaşım aldı yeni 8 aylık hamile
tugbacım tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim
valla ben yanıma 2 ltlik sürahi alıyorum bitirmeye çlışıyorum bit miyo ama eve gidincede içiyorum 1,5-2 içiyorum galiba
buna benzer bir modeli memlekette çeyizcide görmüştüm bayılmıştım eşim mobilya öğretmeni onada göstermiştim aklında fikir olması için ama kullanışlı olsa keşke yaptırırdım belki ama şimdi gerksiz geliyo
hoşgeldin canımmeraba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?