2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlaaaaaarrrrrrrrr kafayı yicem yaaaaaaa işyerinde sıkıldım çooooook bazen afakanlar basıyo banalaelaelaelaelae

bebişime de yansır mı acaba bu agresif hallerim:1no2:

aa yansımaz olurmu tabiki yansıya vücudumuzun ürettiği hormonlar kandan direk çocuğa geçiyo bak tekmeler başlasın görürsün hissettiğini

doğum fotoğrafçısını hiç düşünmedim zaten masraf çok olacak benim için lüks olur bilmediğim bi konu araştırmadım o yüzden fiyatla alakalı bi yorum yapamıyıcam kusura bakma ya,kendimiz kameraya falan çekeriz fotoğraf makinasıda var zaten ama sen profesyonel bişey düşünüyosun anladığım kadarıyla

Kızlaaaaaarrrrrrrrr kafayı yicem yaaaaaaa işyerinde sıkıldım çooooook bazen afakanlar basıyo banalaelaelaelaelae

bebişime de yansır mı acaba bu agresif hallerim:1no2:

sakin olmaya çalış biraz ya çokmu stresli işin,bebeğini düşün geçer stresin ,yansımazmı bebeğe herşey yansır

aa yansımaz olurmu tabiki yansıya vücudumuzun ürettiği hormonlar kandan direk çocuğa geçiyo bak tekmeler başlasın görürsün hissettiğini

Nidahcım sen işyerinde epey sıkıntılısın heralde

sakin olmaya çalış biraz ya çokmu stresli işin,bebeğini düşün geçer stresin ,yansımazmı bebeğe herşey yansır

ya kızlar aslında işyeri çok stresli değil de ben arada çok sıkılıyorum ya böyle sıcak basıyo ruhum sıkılıyo psikolojik galba. uyumak istiyorum sonra. off bebişim üzülmesin istiyorum ama arada geliyolar galba bana:mymeka:

selam kızzzlarrrrra.s.
iş yerinde tadilatımız vardı telefon ve adsl hatları yüzünden netim gitti daha yeni yapıldı sizi de merakta bıraktıysam kusra bakmayın
ama nasıl bağlanmışım ya 2 günde ne kadar çok özledim ve çok merak ettim neler konuştunuz diye
sanki burası bi net ortamı değilde hergün gittmeden edemediğim çok sevdiğim bir yer gibi oldu

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nidah, Aymina, aşkın bahar tomurcuğu, Cansu0606, colerko+, dogannur, gulcangulcan, nefret, NSA, sayma, SCHATZı+, selma2429, SeSi, suleYukselNizam+, yaprak_sarma
kalabalığız bugün. şule hoşgeldin nerelerdesin kısklava:

hoş geldin merak ettik vallahi

tatlım yazdım ya net gitti iş yerinde daha yeni yapıldı benimde ilk işim buraya gelmek oldu
valla özledimopuyorumnanaktan

hoş geldin merak ettik vallahi

hoşbuldukopuyorumnanaktan
bende tahmin ettim merak ettiğinizi ama bi türlü giremedim işte kusra bakmayın nolur:asigim:

merak ettik valaa.. sorma canım bağımlılık yapıyo burasıkaydirigubbakcemile2

Yonca Bambam Bebek Beşik 101 | | Bebefix.com kislar bundan mi bahsediyorsunuz arkadasim bundan kullaniyor benim bebegi 6 aylik

biraz küçük sanki kaç aylığa kadar kullanılıyoki bufisfisfis

merak ettik valaa.. sorma canım bağımlılık yapıyo burasıkaydirigubbakcemile2

biraz küçük sanki kaç aylığa kadar kullanılıyoki bufisfisfis
nidahcım arkdaşımın oğlu maşallahı var 6 aylık ama nerdeyse 1 yaşında bir bebek gibii yatırıyorlar bunda üstelik katlanıp seyahatlerde de taşınabiliyormuş onların söylediği tabii

colerko ablam da yeğenimde ona benzer bi beşik kullandı ilk 2 3 ay ama 6 aylık bebeği ona yatırmak da artık çocuğa eziyet olur bence.Hem ortopedik değil bunlar hem de küçük içleri

colerko ablam da yeğenimde ona benzer bi beşik kullandı ilk 2 3 ay ama 6 aylık bebeği ona yatırmak da artık çocuğa eziyet olur bence.Hem ortopedik değil bunlar hem de küçük içleri

evet fazla yatıramıyosun çünkü çabuk hareketlenmeye başlıyolar bakıyosunki çocuk kollarını kaldırmaya çalışıyo ama kaldıramıyo kullanışlı değil küçük

nidahcım arkdaşımın oğlu maşallahı var 6 aylık ama nerdeyse 1 yaşında bir bebek gibii yatırıyorlar bunda üstelik katlanıp seyahatlerde de taşınabiliyormuş onların söylediği tabii

taşınabilir olması güzel aslında. vala ben de şimdilik oda değil de beşik tarzı bişiler düşünüyorum. odayı daha sonra alcaz nasipse..

doğru söylüyorsun canım bende oyun parklarından almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…