Kızlaaaaaarrrrrrrrr kafayı yicem yaaaaaaa işyerinde sıkıldım çooooook bazen afakanlar basıyo banalaelaelaelaelae
bebişime de yansır mı acaba bu agresif hallerim:1no2:
yok kızlar onlarda beşik gibi sallantılı arkadaş almış ben tam anlatamadım benim gördüğüm bayağı geniş bidi ip bağlamış yatağın yanından uyunanınca sallıyor 150 ytl almış hemde dedim ya geçici ve taşınabilir olsun gündüz yatırırım beşiğinde gece yanıma almak için kullanırım küçük olanı.kimse doğum fotoğrafçısı için bir yorum yapmamış söylediğim fiyat nasıl.
Kızlaaaaaarrrrrrrrr kafayı yicem yaaaaaaa işyerinde sıkıldım çooooook bazen afakanlar basıyo banalaelaelaelaelae
bebişime de yansır mı acaba bu agresif hallerim:1no2:
aa yansımaz olurmu tabiki yansıya vücudumuzun ürettiği hormonlar kandan direk çocuğa geçiyo bak tekmeler başlasın görürsün hissettiğini
Nidahcım sen işyerinde epey sıkıntılısın heralde
sakin olmaya çalış biraz ya çokmu stresli işin,bebeğini düşün geçer stresin ,yansımazmı bebeğe herşey yansır
selam kızzzlarrrrra.s.
iş yerinde tadilatımız vardı telefon ve adsl hatları yüzünden netim gitti daha yeni yapıldı sizi de merakta bıraktıysam kusra bakmayın
ama nasıl bağlanmışım ya 2 günde ne kadar çok özledim ve çok merak ettim neler konuştunuz diye
sanki burası bi net ortamı değilde hergün gittmeden edemediğim çok sevdiğim bir yer gibi oldu
mrb arkadaşlar.
yarın doktor randevum var.hayırlısıyla bebişimi daha net görücem.
mrb arkadaşlar.
yarın doktor randevum var.hayırlısıyla bebişimi daha net görücem.
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nidah, Aymina, aşkın bahar tomurcuğu, Cansu0606, colerko+, dogannur, gulcangulcan, nefret, NSA, sayma, SCHATZİ+, selma2429, SeSi, suleYukselNizam+, yaprak_sarma
kalabalığız bugün. şule hoşgeldin nerelerdesin kısklava:
hoş geldin merak ettik vallahi
selam kızzzlarrrrra.s.
iş yerinde tadilatımız vardı telefon ve adsl hatları yüzünden netim gitti daha yeni yapıldı sizi de merakta bıraktıysam kusra bakmayın
ama nasıl bağlanmışım ya 2 günde ne kadar çok özledim ve çok merak ettim neler konuştunuz diye
sanki burası bi net ortamı değilde hergün gittmeden edemediğim çok sevdiğim bir yer gibi oldu
Yonca Bambam Bebek Beşik 101 | | Bebefix.com kislar bundan mi bahsediyorsunuz arkadasim bundan kullaniyor benim bebegi 6 aylik
nidahcım arkdaşımın oğlu maşallahı var 6 aylık ama nerdeyse 1 yaşında bir bebek gibii yatırıyorlar bunda üstelik katlanıp seyahatlerde de taşınabiliyormuş onların söylediği tabiimerak ettik valaa.. sorma canım bağımlılık yapıyo burasıkaydirigubbakcemile2
biraz küçük sanki kaç aylığa kadar kullanılıyoki bufisfisfis
colerko ablam da yeğenimde ona benzer bi beşik kullandı ilk 2 3 ay ama 6 aylık bebeği ona yatırmak da artık çocuğa eziyet olur bence.Hem ortopedik değil bunlar hem de küçük içleri
nidahcım arkdaşımın oğlu maşallahı var 6 aylık ama nerdeyse 1 yaşında bir bebek gibii yatırıyorlar bunda üstelik katlanıp seyahatlerde de taşınabiliyormuş onların söylediği tabii
doğru söylüyorsun canım bende oyun parklarından almayı düşünüyorumcolerko ablam da yeğenimde ona benzer bi beşik kullandı ilk 2 3 ay ama 6 aylık bebeği ona yatırmak da artık çocuğa eziyet olur bence.Hem ortopedik değil bunlar hem de küçük içleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?