2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay insan hiç değilse ben bebek arabası bakmadım faln der
küscem ben de :umursamaz:
tatlım önceliklle hayırlı olsun,benim bebek arabam quniy buzz hediye geldi bana,saolsun ablam aldı,ben alsaydım zaten o kadar pahalı bir araba almazdım,senin aldıgından yada chiconun yine travel sistem bebek arabasını alırdım

Son düzenleme:
selam kızlar bişey sorucam emzirme yastığı bi de yan yatırma yastığı alıcak mısınız acaba kullanışlı olurlar mı bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
ayşecim baktım şimdi bende çok şık ve kullanışlı görünüyorrr.............güle güle kullan doğru karar vermişsin bencee

selam kızlar bişey sorucam emzirme yastığı bi de yan yatırma yastığı alıcak mısınız acaba kullanışlı olurlar mı bilgisi olan var mı

ben yan yatırma yastığı alıcam mutlaka...özellikle ilk zamanlar çok işe yarıyomuş...ama emzieme yastığı almıcam...normal yumuşak bi yastıklada emzirilebiliyomuş...

yan yatırma yastığı işe yarıyormu kızlar,uyurken nefes almayımı kolaylaştırıyor,bizimkiler hiç kullanmadı öyle şeyler ama ben çok tırsan ve panik bir anne adayayım,işe yarıyorsa bizde alalım

sağol canım senin araban da çok hoşmuş güle güle kullansın bebeğin, ben de bunları çok beğeniyorum ama seinin de dedğin gib o kadar para veremedim

ayşecim baktım şimdi bende çok şık ve kullanışlı görünüyorrr.............güle güle kullan doğru karar vermişsin bencee
teşekkürler

eşim de sizinle hem fikir ama ben hep üç tekerleklilere alıştırmışım herhalde kendimi biraz da üç renkli diye ne biliyim alışamadım, hoş gözükmüyor bir türlü gözüme ama türkiye üretimi olması içimi rahatlatıyor aslında işlevsellik olarak aradıklarım bu üründe ama işte görsel olarak aradıklarımnı karşılamıyor

canım çok kusan bebekler için gerekli oluyormuş duyduğum kadarıyla küçük bebe yastıklarına dayayarak da halleddebiliyormuşsun

arkadaşım 2 sene önce doğum yaptı..yan yatış yastığının çok kullanışlı olduğunu söylüyo..hem kusmalar için hemde bebeğin baş şeklinin bozulmaması için zaten çokta pahalı bişey değil ben alıcam...tabi herkes gerekli görmeyebilir...

kızlar bugun yeni bir şey öğrendim,hamileyken yemek sitelerini gezmeyin,canınız çok şey istiyebiliyor :)cuma günü abimin doğum günü,yengem 2çocukla yorulmasın,ben bişeyler yapayım dedim,pastalarda gömülüp kaldım canım bir çogunu istiyor napcağız şimdi :)

selam kızlarr, bugün haftabası tum hafta guzel geçsin bizim için opuyorumnanaktan

kesinlikle haklısın canım
bu tavsiyeni dikkate alıcam kaydirigubbakcemile5
muhtemelen zaten bebek arabası konusunda kararsızlıgım devam edecek bari onu sona bırakıyım heyecanım gitmesin kaydirigubbakcemile3

canım tesekkur ederiz,haftasonu olunca tabi kalabalık olmustur
hamileliğinin ilk dönemlerinde olan ağırlaşmamıs anne adayları en cok karlı cıkmıslardır bu işten.bizler artık uzun süre ayakta kalamıyoruz malesef
bebek arabanız hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullansın bebişin boshayallersmile

aaayy kimsecikler kalmmaamışş..ben emzirme yastıpını düşünüyorum şu ay gibi tombul olanıı...emzirirken mutlaka bir destek gerekiyor çünküüüü...yan yatırma da çok kusan bir bebek lursa alırım diye düşünüyorum.birde şu bel destekleri var cırtlı onlardan alacağım ilk 1-2 ay iyi olur kesinlikle...

arkadaşlar bu aralar zaman zaman kendimi kötü hissediyorum..hani içiniz sıkılırya ole bişey daralıyorum sanki zor nefes aliyorum gibime geliyo sizde de oluyomu...

valla anlattıklarından sonra gitmiş kadar oldum canım
kalabalıga ve gürültüye benım de tahammulum yoktur,sen gene iyi dayanmıssın o zaman
tesekkurler paylaşımın için,bebişinle iyi gunlerde kullanın inşallah a.s.
bahsettiğin arabanın modeline netten baktım hatta kendı sitesindeki tanıtıcı videosunu izledim gercekten pratik kullanıma uygun ve kaliteli belli.

kızlar selam. haftasonu randevum vardı. buluştuk bebişle. her şey yolunda çok şükür. doğum yöntemini sordum doktora. şuan için erken dedi. Doktor Yusuf Üstün (Medicana Ankara) hakkında bilgisi olan var mı? (Normal doğum konusunda ısrarcı oluyor mu vs. mesela). Olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…