afiyet olsunkızlar ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürüzz
tatlım önceliklle hayırlı olsun,benim bebek arabam quniy buzz hediye geldi bana,saolsun ablam aldı,ben alsaydım zaten o kadar pahalı bir araba almazdım,senin aldıgından yada chiconun yine travel sistem bebek arabasını alırdımay insan hiç değilse ben bebek arabası bakmadım faln der
küscem ben de :umursamaz:
tatlım önceliklle hayırlı olsun,benim bebek arabam quniy buzz hediye geldi bana,saolsun ablam aldı,ben alsaydım zaten o kadar pahalı bir araba almazdım,senin aldıgından yada chiconun yine travel sistem bebek arabasını alırdım
canım bebek araban süperrrr güle güle kullanın ama çok pahalı sağolsun ablan hemen ben de ablamı arıyorum:)
selam kızlar bişey sorucam emzirme yastığı bi de yan yatırma yastığı alıcak mısınız acaba kullanışlı olurlar mı bilgisi olan var mı
saol canım,ya aslında tam olarak bana alınmadı,ablamın bebeği 11aylık kendisine almışdı,1 2 kez kullandılar,bebeğe annem bakıyor,annem ben bunda zorlanırım taşıyamam dedi,o nedenle şu şemsiye gibi olanlardan aldılar,buda bana kaldı :)1.400 e almışlardı bunu,zaten ablam dünyanın eşyasını aldı bana,ayrıca yiğenimin küçüklerini de bana gönderiyor,kendi çocuguna bişey alsa mutlaka benim bebeğiminde başka bir ihtiyacını alıyor,şanslı benim bebektatlım önceliklle hayırlı olsun,benim bebek arabam quniy buzz hediye geldi bana,saolsun ablam aldı,ben alsaydım zaten o kadar pahalı bir araba almazdım,senin aldıgından yada chiconun yine travel sistem bebek arabasını alırdım
canım bebek araban süperrrr güle güle kullanın ama çok pahalı sağolsun ablan hemen ben de ablamı arıyorum:)
sağol canım senin araban da çok hoşmuş güle güle kullansın bebeğin, ben de bunları çok beğeniyorum ama seinin de dedğin gib o kadar para veremedimtatlım önceliklle hayırlı olsun,benim bebek arabam quniy buzz hediye geldi bana,saolsun ablam aldı,ben alsaydım zaten o kadar pahalı bir araba almazdım,senin aldıgından yada chiconun yine travel sistem bebek arabasını alırdım
teşekkürlerayşecim baktım şimdi bende çok şık ve kullanışlı görünüyorrr.............güle güle kullan doğru karar vermişsin bencee
canım çok kusan bebekler için gerekli oluyormuş duyduğum kadarıyla küçük bebe yastıklarına dayayarak da halleddebiliyormuşsunyan yatırma yastığı işe yarıyormu kızlar,uyurken nefes almayımı kolaylaştırıyor,bizimkiler hiç kullanmadı öyle şeyler ama ben çok tırsan ve panik bir anne adayayım,işe yarıyorsa bizde alalım
benden nacizane bir tavsiye insan almayı planladıkları alındıkça bebeği daha sabırsız bekliyor o yüzden ben ayak sürümeye devam edicem,
eee beşiği de aldık bebek gelsin artık diye geçiyor insanın içinden aklınızda şunu da alıcam dediğiniz birşey varsa eksik olarak kalsın bence o eksiği düşünüyor insan daha almadık doğme vaktine var diye düşünyor alınca e aldık eksiği yok gelsin diyorsunkafamçokkarıştı
sen de izlenimlerini bizimle paylaş ben de dün gittim kalabalık ama birçok şeyi gerçekten indirimli bulabileceğimiz bir fırsattı, beşik bakmak için gitmiştik odamızın şekli sebebiyle istediğimiz beşiği fuardan alamadık fakat kaliteli beşikler, uygun fiyatlara satılıyordu, epey de gaza getiriyorlardı insanları o hızla gidip daha önce bakıp almayalım dediğimz bir beşik aldık oğluşumuza, bebek arabaları 50 100 tl daha ucuza bulunabiliyrdu hiç aklımızda olmayan açıkçası benim pek de hoşuma gitmeyen, ama hafifliği sebebiyle piercardin 2010 travel sistem aldık, hazır bez promosyonları çoktu, ben o neo babayi denemeye kesin karar verdiğim için ve kalabalıkta olmak istemediğim için ürün almadım bebekler için değil de daha büyük çocuklar için oyuncaklar da vardı zannediyorum ki tekstil kısmında satışlar pek yoktu, biz beşiğe çok odaklanıp çok da yorulduğumuz için diğer taraflarla pek ilgilenemedim ama sevi bebe ve irem bebenin ürünleri kapış kapış gidiyordu bibieronlar mama sandalyeleri vs vs herşey vardı, şu ufak beşikler beeğinhani annebabasının odasında yattığı dönemde genelde kullanılan 100 tlye bile vardı, park yataklar aynı şekilde ufacık boylarda bile park yataklar vardı o bambu sepet boylarında chicconun kraftınkiler faln cüzi de olsa indirimdeydi
çok fazla birşey kaçırmadınız, ama bir sürü ürünü bir arada görme şansımız oldu bizim de
Günaydın Kızlar,
Dün Anne Bebek Çocuk fuarına gittik eşimle... Öncelikle 4 saatten fazla dolaşmaktan perişan oldum, onu söyleyeyim.... Hoşlanmadıklarım, çok çok kalabalıktı. Millet çoluk çocuk gelmişler, ortalık pazar yeri gibiydi... Geldiler bana soldan soldan :) Prima' nın uyku seminerine katıldım ve primanın kendi ismini niye böyle kullandığını düşünüp kızdım, sitesine de yazacağım bugün. Bu kadar kötü bir organizasyon olabilir. Ses düzeni çok kötüydü, zaten kalabalık, havasız, küçük çocukların sesi ve üstüne mikrofonu bozuk bir sunum ve doktorun konuya hakim olamayıp kağıdı okuması, prima adına üzücü durumdu... Onun dışında bol eşantiyon topladım. (işin güzel tarafı) Doğum fotoğrafçılarını çok merak ediyordum, bilgi alıdım, karşılaştırma şansım var. Dr. Brown'ın biberonlarını aldım ki tavsiye edile bu, cerrahpaşa'da emme güçlüğü olan yeni doğanlarda bile kullanıyorlar, gaz yapmıyor, ancak aldığım eğitimde 21.günden sonra biberon öneriliyor... Emzirme yastığı aldım, piyasadakilerden farklı, biraz bayıldım ancak süper bir ürün, alman malı, şu anda hamie destek minderi olarak mis gibi uyuttu dün beni.. Başka pusetlere baktım, Quinny' nin senzz diye yeni modeli çıkmış, ona bayıldım, gidip bakacağım... ıdil bebe' nin kıyafetlerini çok beğendim. Aklıma gelen daha bişey olursa yazarım... Haa bir de uni baby, yenidoğan ıslak mendil aldım :))) piyasa araştırması için güzeldi, herşeyin fiyatını önceden bildiğim için, bildiğim ürünleri hesaplı bulunca aldım, bir de bebe dor' un bebek yan yatış yastığı aldım :))) benden inciler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?